2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Annem içerdemeryem süresini okuyor 41 e tamamlayacak. Hem Arapça hem Türkçe'den . Allah kabul etsin sen de oku ya da okutur

Hayırlı haberler al inşallah canım istanbul tıp fakültesinde yaptırdım cokta memnun kaldım herkes cok ilgiliydi allah razı olsun evet ilk denememiz canım bakalım hayirlisi artık

Allah hayırlı etsin cnm iyi memnun olman haberlerini bekliyorum ins pozitif haberin gelir

Canım ne güzel dua etmişsin öyle aminnnn inşallah Allah bizlere bu yolda bebişimize kavuşmayı nasip etsin inşallah en kısa sürede

Canım ben senin durumunu hiç çözemedim nasıl değerin 483 den 2 ye düşer böyle çabuk peki yeniden idrar testi yaptın mı? üstelik nasıl doktor test günü keseyi görebilir çok zor bir ihtimal öyle olsa bu kadar insana test gününden 15 gün sonra gün vermezler di bu işte bir karışıklık var kimyasal gebelikte değer bu kadar hızlı düşermi ?

Minderim var olmaz mi yoksa duramiyorum.uzanmadan gecmiyoooo dun yoktu ne guselll.siskinligim de indi ohh dumduz karnimmm.
Bu arada belirtisi hiccc olmayanlar korkmasinlar yazinki gebeligimde hic bise olmadi belirti olarak .aslunda o yuzden hasta mi okucam diyorumm.Allah im isteyen herkese versin

Şişkinlik bi süre sonra iniyor bende baştam beri pek olmadı valla bende de yazın taze embiyolarda belirtim vardı uçları taş gibiydi kocamanı rengi koyulaşmıştı filan ama olmadı şimdi de sadece sağda bastırınca az sızı var dün akşam baya beliö ağrıdı bi de geçen seferden farklı ara ara kasığıma sancı giriyor belirti takılmıyorum o yüzdem inan tüpte olsa her deneme farklı tepkiler oluyor belirti oluyo negatif olmuyo pozitif çıkabiliyor hiç moralini bozma o nedenle hiç belirtiye takılma ben 5 gün oldu iyiydim yine heyecan başladı

pınarcım sana demiştim dahada çıkacak :) hayırlsıı olsun ben 2 arayla yaptırıyorum 2 ye katllıyo bıtanem allah yuzunun guldursun
Songül ne yaptın? Benim sonuç güzel çıktı allahıma çok şükür hcg 26 çıkmıştı dün, bu gün 48çıktı yarın da bakılacak senin nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…