Canım test ne oldu ? Güzel haberini bekliyorum
2de belli olucak heyecan basti beni senin durumun ne oldu
Songül sende tek mi çift mi fıstıklar?
Bende iki tane ins iyi haber veririz dua ediyorum
Hayırlı haberler al inşallah canım istanbul tıp fakültesinde yaptırdım cokta memnun kaldım herkes cok ilgiliydi allah razı olsun evet ilk denememiz canım bakalım hayirlisi artık
Rabbim sen bu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine isteyen herkesin benimle beraber tez zamanda kucağını doldurmayı nasip eyle, hamile olan arkadaşlarıma 9 ay su gibi sorunsuz akıp geçsin, sonuç alacaklara tez vakitte pozitifi göstersin benim gibi yeni başlayan arkadaşlarıma da sabretmeyi ve sonunda müjdeli haberi almayı nasip eyle. Rabbim sana sığındık...
Annem içerdemeryem süresini okuyor 41 e tamamlayacak. Hem Arapça hem Türkçe'den . Allah kabul etsin sen de oku ya da okutur
Allah kabul etsin inş canım bebişini sağlıcakla kucağna al inş
Bende iki tane ins iyi haber veririz dua ediyorum
Canım benimde 5. Günüm pazar oldu transfer düne kadar kenarlarda sızı vardı ama dün akşam baya ağrıdı yani bugün yine arka taraflarda yana vuran inceden sancı var ayakta durunca daha belirgin oluyor. Erken çık istersen eve gidince uzan oturduğun yerden çalışıyorsan minder filan götürüp arkana koysan iyi olur
Songül ne yaptın? Benim sonuç güzel çıktı allahıma çok şükür hcg 26 çıkmıştı dün, bu gün 48çıktı yarın da bakılacaksenin nasıl?
Allah hayırlı etsin cnm iyi memnun olman haberlerini bekliyorum ins pozitif haberin gelir
Merhaba hanımlar,
Ben 33 yaşındayım, 7 yıllık evliyim. Tüplerim kapalı. Ocak ayında 4. tedavime başlayacağım. Daha önce 2 kez negatif, bir kezde iptal edilen tedavim var. Bu zor süreçte birbirimize destek olalım.
Rabb'im hayırlısı ile sağlıklısı ile bebişlere kavuşmayı nasip etsin inşallah...
ironik merhaba,
tedavin nasıl devam etti, tüpleriniz ile ilgili bir operasyon geçirdiniz mi?
forumun tamamını okuyamadım, oyüzden durumum sizinle aynı...
bu mesajınıa cevaben yazıyorum...
Rabbim sen bu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine isteyen herkesin benimle beraber tez zamanda kucağını doldurmayı nasip eyle, hamile olan arkadaşlarıma 9 ay su gibi sorunsuz akıp geçsin, sonuç alacaklara tez vakitte pozitifi göstersin benim gibi yeni başlayan arkadaşlarıma da sabretmeyi ve sonunda müjdeli haberi almayı nasip eyle. Rabbim sana sığındık...
Minderim var olmaz mi yoksa duramiyorum.uzanmadan gecmiyoooo dun yoktu ne guselll.siskinligim de indi ohh dumduz karnimmm.
Bu arada belirtisi hiccc olmayanlar korkmasinlar yazinki gebeligimde hic bise olmadi belirti olarak .aslunda o yuzden hasta mi okucam diyorumm.Allah im isteyen herkese versin
Kaç çıktı hcg Songül?
Songül ne yaptın? Benim sonuç güzel çıktı allahıma çok şükür hcg 26 çıkmıştı dün, bu gün 48çıktı yarın da bakılacaksenin nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?