- 25 Mart 2008
- 1.782
- 24
- 358
pkos arkadaşlar bende de var kılanma +kilo sizin yaş kac ayrıca bende 7 haftalık kürtaj oldum sara sen nerede tedavi göruyorsun?
Bende kıllanma bolca var lazer epl. sağolsun:) kilo ise sadece karın bölgemde var o da ne yaparsam yapayım gitmiyor. yaşım da 29
Hmm ok kbakma ben yanlis anladim asilama sandim ins iyi olur burda tup bebek ilaclari satan cok kisi var ordan uyguna temin edersin bi bak istersen coguda ist bende çatlatma iğnesi var ovıtrelle250 isteyen birine ücretsiz yolluycam pko da kullanilmiyor
Aminnn.. cümlemizin inşallahArkadaşlar Kur'an da dayandığı gibi dualar en çok başkası için ediliyorsa kabul buyrulurmuş. Burada derdini yazan annelik gibi kutsal bi görev almak için gün sayan dua eden tüm dostlarımız!!!!! Allahım hepinizin dualarını kabul etsin.
Amin canım allah razı olsun yaşım 25 olduğu için tek embriyo sen ne asamadasin suanHayırlı olsun kaç tane transfer yapıldı
Anladım canım hadi hayırlı olsun şimdiden Allah yardımcımız olsunİlaçlar için geç kaldım sanırım çünkü yarın iğnelere başlıyoruz buradan halledeceğiz o yüzden ama süreçte başka ilça lazım olursa aklımda olsun teşekkür ederim
Amin canım allah razı olsun yaşım 25 olduğu için tek embriyo sen ne asamadasin suan
Hmm ok kbakma ben yanlis anladim asilama sandim ins iyi olur burda tup bebek ilaclari satan cok kisi var ordan uyguna temin edersin bi bak istersen coguda ist bende çatlatma iğnesi var ovıtrelle250 isteyen birine ücretsiz yolluycam pko da kullanilmiyor
Anladım canım hadi hayırlı olsun şimdiden Allah yardımcımız olsun
gmz sen nerede tedavi görüyorsun sanırım sende pkosun?
Çok.çok.kötüyum yine.negatif çıktı işin kotusu doktor çıkıp bi açıklama bile yapmadı sadece hemşireler gorustum oda yemeğe gidicemde diye.fazla önemsemedi beni sanırım ben kimyasal gebelik yasamisim internetten araştırdığıma göre bütün belirtiler aynı kan testi bi anda çok yüksek düşer sonra aniden düşmeye devam edermis
Benim de bugün 6. Günüm. Dondurulmuş 3. Gün embriyosu. Bir öncekinde 8. Gün kanamam olmuş tutmamıştı ve ben de senin gibi test gününe kadar bekleyememiştim.:) lütfen karamsar olma , tekrar kanama olacak diye birşey ortada bile yokken sen çıkartıyorsun ve boşuna strese giriyorsun. Rahatla ve olumlu düşün.
pkos arkadaşlar bende de var kılanma +kilo sizin yaş kac ayrıca bende 7 haftalık kürtaj oldum sara sen nerede tedavi göruyorsun?
Hayırlı haberler al inşallah canım istanbul tıp fakültesinde yaptırdım cokta memnun kaldım herkes cok ilgiliydi allah razı olsun evet ilk denememiz canım bakalım hayirlisi artıkBenimde yaş 26 bende dondurulmuşlar transfer yapılcak bi hafta sonra falan inşallah nerde yaptırıyorsun sen ilk denememiydi sizin
Canım çok üzüldüm gerçekten ümitle haber bekliyordum senden ama yılmak yok canım sabırşa devam edicez hemşireler çok acımasız bende ttansfer günü yaşadım içtiğim su fazla geldi işlem odasında hazırlayan hemşireye yalvardıö az tuvalete gideyim diye çatala ayaklarımı atamıyordum zorladı ama böyle olmaz sabredin filan dedi ama tutamaadıö hala yatın diyor bağırdım bi de rahme bakto normal diyo ağlamaktan mahvoldum dr geldi git sem tuvalete su içme doldururum dedi bendem sonrakini aldılar ben tuvalete gittiö sonra 1 lt ye yakın su içtim ama yine gittim ve transferde su boşaltıldı bile düşün çünkü yapsanda hepsini yapamazmışsım zaten kalırmış daha.ama dr kızmış hemşireye belliydi o halde transfer olsaydım çok kasılırdım moral yerlerdeydi bu hemşireleri Allaha havale ediyorum empati diye birşey yok.Hemşireninda dediği çok acıktım daha yemeğe gidemedim milletle konusmaktan adet olursun yakında ister normal ister anormal olursun ışte sadece bu kadar
Keske dusunmesem ama o korku icimde malesef....hem deseme ikimizde ayni seyi yasamisiz vede benimde bugun sekizinci gunum:) hayirli haberi birlikte aliriz insaallah.
Seninde test gunun 20 subat canim ?
Gunydinn arkadslar.dun hic belim agrimamisti sadece bas agriisiyla uyandim.ama bugun yine belim tutmuyo.oturamiyorum.eve gidip uzanmaliyimmm.ama isteyim.siz de de var mi bel agrisi bugun 6.gunum.
Kimyasal gebelik neyin nesi anlamadim ilaclardanmi oluyor acaba gunundemi test yaptin canim sen erken yaptiysan yaniltmis olabilir doktorlarin profosorude ayni sormayinca cevap vermekden kaciniyolar ama olmasada buda bi ilerlme sende ole dusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?