2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Pinar112 allah yardımcın olsun dualarim seninle tevekkül et nolur.

Arkadaşlar Kur'an da dayandığı gibi dualar en çok başkası için ediliyorsa kabul buyrulurmuş. Burada derdini yazan annelik gibi kutsal bi görev almak için gün sayan dua eden tüm dostlarımız!!!!! Allahım hepinizin dualarını kabul etsin.

Canım bozma moralini bende yıllardır pkoluyum, ilk tüp denememde gonal-f e 300 le başladım 375 ekadar yaptım iğneleri ama ohss falan olmadım önemli olan doktorunun tedavini iyi düzenlemesi bide herşey Allahtan bol bol dua et ve kafanı dağıtacak şeylerle uğraş Rabbim tez vakitte yüzüne güler inşallah...

canım ist gitmişken neden memorial düşünmüyorsun cook metinin dduydum bende gitmek istiyorum

Canım ben buradaki kliniğe aslında tüp bebek yapıyorlar diye gittim.
Doktorum burada bilinen, güvenilen iyi bir doktor.Tavsiye üzerine gittim hatta.
O da kliniklere izin vermiyorlar, biz tüp bebek hastalarımızı medical parka yönlendiriyoruz.
Her şeyini ben yapıcam, sen sadece 2 gün gidip geleceksin o kadar dedi.
Güvenilir bir yer, içim rahat gönderiyorum hastalarımı oraya, Latif Bey ticari kaygıyla bakmaz hastalarına, işinin ehlidir dedi.
Güvendik biz de biraz da araştırdım iyi şeyler okudum. Karambole geldi ama başladık bir kere.
Aslında ben Bahçeci ya da İst. Tüp bebek merkezini düşünüyordum ama biraz da nasip işi arkadaşım ya.
Allah'ım nasip edecekse burada da edecek inşallah.

Canım ben gonaphene ile ohss olmuş insanım :) benim bünyem kafasına göre takılıyor ya ohss ya da hiç büyümüyorlar.
Ya aslında ben korkmuyorum 2 ohss geçirdim çok sancı çektim ama bitti gitti. Bebeğim gelse bana yine çekerim o ağrıları.
Doktoruma bu anlamda güveniyorum doğrusunu ayarlayacak yapacak inşallah. Kusura bakma çok gerilere dönemedim şu an senin durumun ne?

Allah yardımcın olsun canım, ben ilk denemede pozitif sonuç aldım ama 8. haftada kürtaj oldum gelişim geriliğinden, 1 hafta sonrada 2. denememi dondurulmuş embriyolarla yaptırıcam Rabbimin izniyle...

Allah yardımcın olsun canım, ben ilk denemede pozitif sonuç aldım ama 8. haftada kürtaj oldum gelişim geriliğinden, 1 hafta sonrada 2. denememi dondurulmuş embriyolarla yaptırıcam Rabbimin izniyle...

Hayırlı olsun canım inşallah bu sefer kucağına alırsın bebeğini.Muhtemelen aynı döneme denk gelecek ikimizinki.
Beraber gün sayar, pozitif sonuçlar alırız inşallah.

Hayırlı olsun kaç tane transfer yapıldı

Ben ist tup de yaptiriyorum ins hamile kalırsiniz en kısa surede ama daha sonra düşünürseniz tavsiye ederim size çok ilgililer beylikduzundeki medicana da cok guzel sizede yakin benim arkadasim ilk seferde ikiz hamile kaldi yumurtalarida kalitesizdi ins Allah hepimize en kisa surede bebis versin ins

Hayırlı olsun canım inşallah bu sefer kucağına alırsın bebeğini.Muhtemelen aynı döneme denk gelecek ikimizinki.
Beraber gün sayar, pozitif sonuçlar alırız inşallah.

İnşallah canım Rabbim bizim gibi tüm isteyen arkadaşlarımızın tez zamanda kucağını doldursun...

Amin cümlemize inşallah. Ama dediğim gibi doktorumun tavsiyesiyle orayı seçtik. Eğer olumsuz sonuç alırsak ki inşallah almayız söylediğiniz merkezleri düşünürüm.
Tüp bebek düşünmeye başladığımda bilgi amaçlı ist tüpe mail atmıştım. en azından bilgi versinler vs diye 3 hafta oldu ses yok.
Aret beyi düşünmüştüm ilk ama kısmet işte. Ben de ikiz istiyorum ya :)))
Peki kaç embriyo koyuyorlar biliyor musunuz? Yani 1den fazla koyamayız diye bir olay olmuyor di mi?

inşallah canım rabbim bizim gibi tüm isteyen arkadaşlarımızın tez zamanda kucağını doldursun...

pkos arkadaşlar bende de var kılanma +kilo sizin yaş kac ayrıca bende 7 haftalık kürtaj oldum sara sen nerede tedavi göruyorsun?

Ben emre beye gidiyorum orda istedigin bilgi paylasabilirim.. yas kac sizin normalde belli bi yas ustune koyuluyormus diye biliyordum bende ama doktorum bana 2 embriyo yerlestiririz dedi orda öyle bi problem yok yani bende çok sevindim embriyolog larıda çok iyi insallah olumli sonuc alıriz benimde bi dahaki hafta ins transferim olucak ilk tup bebek denemem daha once 2 asilama yaptrdim olmadi ins bu olur

Benim yaşım 29. bir negatif aşılamam bir de yarım kalan aşılamam var. 2 tane koysunlar istiyorum inşallah.
Ne kadara mal olacak peki size. Dondurma işlemini yaptıracak mısınız?

Benim yaşım 29. bir negatif aşılamam bir de yarım kalan aşılamam var. 2 tane koysunlar istiyorum inşallah.

Canim benim dondurma islemi yapildi gecen ay cok fazla yumurtam oldu oyuzden ohss olmamam icin doktorum ara verdi normalde iki ay sonra olcakti transferim ama hersey yolunda diye bu ay yapilcak dondurulmuşlarla
4600 odedim hast 400 butun ilaclarimi aldim bi arkadaşımdan 200 tlde testler tutmuştur

Birde raporda geciyor orda oyle daha uygun oluyor çok fazla arkadaş rapor çikariyor ben ugraşmak istemedim 2 senedir uğraşıyorum ama iki asilama yaptirana veriyolarmış hemen 1 ayda bilgin olsun sizin problem neydi

İnşallah daha da yolunda gider her şey. biz 4500 hastaneye vericez, ilaçlar da 1500 civarı tutacak heralde. Dondurma işlemi için ne kadar alacaklar bilmiyorum. Tutsun da gerisi önemli değil.

Birde raporda geciyor orda oyle daha uygun oluyor çok fazla arkadaş rapor çikariyor ben ugraşmak istemedim 2 senedir uğraşıyorum ama iki asilama yaptirana veriyolarmış hemen 1 ayda bilgin olsun sizin problem neydi

Biz raporla uğraşmak istemedik canım. Bende pko var. Rapor alabilmem için bir aşılama daha yaptırmam lazım. bütün testleri rahim filmini falan yeniden istiyorlar. Rahim filmini tekrar çektirmeyi göze alamıyorum. E aşılmaydı, tahlillerdi falan 2000 lirayı bulacak zaten. E raporla ne kadar indirim olacak ki? Yapacakları indirimi zaten harcamış olucam ben rapor için. Her şeyi geç psikolojik boyutu daha kötü. aşılamanın şansı zaten en iyi ihtimal %30 yine umut yine hayal kırıklığı olacak. Ki benim için geçen ay gayet kötüydü. Bir sürü iğne vurundum, davul gibi şiştim, kaç gündür ağrı çekiyorum ama aşılama yapılamadı. o yüzden biran önce önümüzü görelim istedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…