2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

hayırlsı olsun cnm rabbım en kısa zamanda nasip etsin benım anlamadığım senden hıç test istemedilermi benim bugn 3 testım ve artık tamam dediler hafatya perşembe ultrasoa çağırdılar ilk denem de benimde öle tennezzül etmıyolar sen ne olursan ol gıbı hareketler yuzume gulerek olmadı dedi ve ben psikolojım bozuldu ruh gıbı gezdım kaç gun ama yılmadım dedım sızden buyuk allah var aradan 2 ay geçti okadar rahat bır şekılde gıtıım transferımı oldum allahım dedım bıdaha bunlara benı muhtaç etme hep dua ettim ve ben gulerek onalra sonucu söledım allah buyuk deddım rabbım sanada gör ımtıhan bu sabır de hayırlısı olsun vardır bundada bır vardır yılma umudunu rabbınden kesme .........

İşin tuhaf yanı benimle birlikte transfer olan bayanlarla konustum onlarda bi tane kan testi yapıp pozitif olanlara 1 hafta sonrasina ultrason tarihi vermişler yani ikinci bi kan testi istememişler

ironikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
birşeyler yaz ne olur seni merak ediyorum

pınarcım duşuk olabılır o sorun değil zaten 12 14 16 gunde tekrar yaptırıyolar bak benım 12-541 14-821 16- 1946 çıktı 2 gunde bır yukseliyo 2 gun sonra pozıtıf ol 10 ustunde allahın ıznıyle rabbın nasip etsın bozma moralını ama hayırlısını nasip etsın şuanda kanda gebelık var :)

Dünya başımıza yıkıldı sanki :( yoksa değer yarın daha da düşer dimi :((( kendi Dr U aradım yok da diyemiyorum var da diyemiyorum dedi. Çok ümitliydik. Emindik sanki. Test hatalı olmasın dediler yarın da devlet hastanesinde yaptırıcaz sonra tekrar 2 günde bir. Annem şuan Yasin okuyor. Allahım yazsın bize de güzel hayırlı onun yolunda evletlar.

Merhaba arkadaşlar.
Ben de nasipse yarın başlıyorum tedavime.
Pko belasıyla uğraşıyorum. 1 negatif aşılamam var. Geçen ay da yumurtalar büyümediği için aşılama iptal edildi.
Biraz doktor hatasıydı. Ohss olurum diye 37,5 gonal fle başladı sonradan yükseltse de bir işe yaramadı malesef.
Tüp bebeğe geçmeye karar verdik. Yeni doktorumun biraz gözü kara sanırım.
Sen pko olduğun için ohss riskin her zaman var ama düşük dozla da büyütemeyiz yumurtaları, yapacak bir şey yok dedi.
Gonal f 150 ile başlayacağını söyledi. Gittiğim yer bir klinik tüp bebek yapmıyorlar.
Buradaki bütün takibimi doktorum yapacak. medical park bahçelievlerle anlaşmaları varmış.
Yumurta toplama ve inşallah transfer için sadece iki gün İstanbul'a gideceğiz.
Latif Küpelioğlu yapacak transferi.
Aslında biraz tedirginim. Sonuçta tüp bebek işlemini yapacak doktorla tanışmadık hiç.
Takibimin burada yapılması bir sıkıntı yaratır mı diye korkuyorum.
Ya da gittiğim yerde yeteri kadar ilgilenirler mi?
Off hayırlısıyla bir bitse şu süreç.
Daha şimdiden gerildim...

Merhaba arkadaşlar.
Pko belasıyla uğraşıyorum. 1 negatif aşılamam var. Geçen ay da yumurtalar büyümediği için aşılama iptal edildi.
Biraz doktor hatasıydı. Ohss olurum diye 37,5 gonal fle başladı sonradan yükseltse de bir işe yaramadı malesef.
Sen pko olduğun için ohss riskin her zaman var ama düşük dozla da büyütemeyiz yumurtaları, yapacak bir şey yok dedi.
Gonal f 150 ile başlayacağını söyledi. Gittiğim yer bir klinik tüp bebek yapmıyorlar.
Buradaki bütün takibimi doktorum yapacak. medical park bahçelievlerle anlaşmaları varmış.
Aslında biraz tedirginim. Sonuçta tüp bebek işlemini yapacak doktorla tanışmadık hiç.

Sabırlı ol. Allah yardımcın olsun. Nerdetedavi görüyorsun?

Sabırlı ol. Allah yardımcın olsun. Nerdetedavi görüyorsun?

Amin cümlemizin. İnşallah senin de değerin yükselir hayırlısıyla kucağına alırsın.
Ben Tekirdağ'da yaşıyorum. Takibim burada, tüp bebek Bahçelievler Medical Park'da yapılacak.

Amin cümlemizin. İnşallah senin de değerin yükselir hayırlısıyla kucağına alırsın.
Ben Tekirdağ'da yaşıyorum. Takibim burada, tüp bebek Bahçelievler Medical Park'da yapılacak.

Ben de tanımadım embriyologu ama zaten kadındoğumcu da kanülü doğru yerleştirmeli çok hassas çekmeli. Hepsi yapıyor genellikle.stres yaptıkça daha beter oluyor.önce hepimiz Allah'a emanetiz!

Ben de tanımadım embriyologu ama zaten kadındoğumcu da kanülü doğru yerleştirmeli çok hassas çekmeli. Hepsi yapıyor genellikle.stres yaptıkça daha beter oluyor.önce hepimiz Allah'a emanetiz!

Öyle tabi hakkımızda hayırlısı. Bakalım benim süreç yarın başlıyor.
Bu sefer kendimi çok kaptırmıcam. Sonra tedavinin ortasında kalakalıyorum koca bir sıfırla.

amın cnm bak ben yenı yazı kuranda meryem suresını okudum hep bırde allahım kabullendım verende sensın vermeyende ben sureklı hayırlısını dıledım normal şartlarda yukselmesı lazım cnm benım değerlerım 1 gun arayla artış oldu 3 kere yaptırdım işte hayırlısı kalbını ferah tut ve dua et .........
Dünya başımıza yıkıldı sanki :( yoksa değer yarın daha da düşer dimi :((( kendi Dr U aradım yok da diyemiyorum var da diyemiyorum dedi. Çok ümitliydik. Emindik sanki. Test hatalı olmasın dediler yarın da devlet hastanesinde yaptırıcaz sonra tekrar 2 günde bir. Annem şuan Yasin okuyor. Allahım yazsın bize de güzel hayırlı onun yolunda evletlar.

Bugun bende başladım gün saymaya test gunum 24 subat hayırlısı inşallah. rabbim pozitif sonuc alanlara hayırlı doğum, negatif sonuç alanlara bu ay doğal yoldan gebelik nasip etsin bizlerede sabır ve hayirlisiyla günü gelince pozitif sonuc almayi nasip eder insallahhh

Merhaba arkadaşlar.

canım tedavin hayırlı olsun, ben hastanede çalışıyorum ve latif küpelioğlunun eşi dilek küpelioğluyla birlikte çalıştık bikaç yıl ve ikiside çok iyi insanlar tedirgin olma inşallah hayırlı sonuçlar alırsın...

amin cümlemizin. Inşallah senin de değerin yükselir hayırlısıyla kucağına alırsın.
Ben tekirdağ'da yaşıyorum. Takibim burada, tüp bebek bahçelievler medical park'da yapılacak.

canım ist gitmişken neden memorial düşünmüyorsun cook metinin dduydum bende gitmek istiyorum

canım tedavin hayırlı olsun, ben hastanede çalışıyorum ve latif küpelioğlunun eşi dilek küpelioğluyla birlikte çalıştık bikaç yıl ve ikiside çok iyi insanlar tedirgin olma inşallah hayırlı sonuçlar alırsın...

Çok teşekkür ederim canım. Mutlaka öyledirler. Ben şimdi hiçbir iletişimde bulunmadığım için böyle hissediyorum belki de.
Hastaneye gidince belki değişir fikrim. Tabi benim önce o aşamaya gelmem lazım. Malum benim yumurtalar biraz inatlar.

Back
X