2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Insallah yukselir Allahım bebisine kavuştursun cok erken yapmissin masallah bende olsam yapardim heralde insan zor bekliyor

erken olduğunun farkındayım ama sabredemedim daha fazla.. :) teşekkür ederim güzel dileklerin için.. Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah..

Bugun bel agrim oldu ama yok denecek kadar az bu durumda korkuttu beni biden agrilarim kesildi bas agrisi 1yada 2kez oldu ben son 1 gun sayiyorum artik ates basmasi neden oldu anlamadim herkesde farkli sanirim

Songül. Aylardır hep hcg 0.001 gördük. Bu gün ilk kez 26.03 çıktı. Geç tutunma olmuş olabilir dediler yükselmesi için yarın tek sonra 2 gün sonra testi tekrarlayıp yükseliş var mı bakalım dediler. Beklemedeyiz yani baştan moralim bozuldu sonradan herkes gebesindir dedi. Umutla değerlerin artmasını bekleyeceğiz. Senin kaç geldi? Bari sen Güzel bi haber ver hadi. Sonuç?

Sonuc yarina kaldi benim ama sen kesin hamilesin icime ole doguyor ins yarin hayirli haberi veririm icini ferah tut 3.gun embriyosu degilmi senin

Sonuc yarina kaldi benim ama sen kesin hamilesin icime ole doguyor ins yarin hayirli haberi veririm icini ferah tut 3.gun embriyosu degilmi senin

3.gün embriyosu ilk deneme. Geç tutunmuş olabilir mi acaba? Allahım sen büyüksün. Artık yarın tekrar baktırıcaz.sen neden almadın sonucu? Aç bak canım hastanelerin wep sitelerinde sonuç kısmı var ordan al güzel haberi

Canim bugun gitmedim esim yarin gitmemi istedi bu aksam kuran okucaz allah kabul eder ins doktoruna sordunmu durumu gec tutunmus olabilir neden olmasin bunyeler farkli sonucta ben olucagina eminim agrilarin devam ediyomu senin agrilarim devam ediyo benim 13gundur agrimi olur ya

Benim 9. Günden itibaren ağrılarım var bugün de ilk kez evden dışarı çıktım hastaneye biraz ayakta kaldım az yürüdüm iki kere sancı kramp gibi bi kasıkta rahimde ağrı oluyor,yanlarda kasıklarda ince batma az ama çoğunlukla rahimde ince kazılmalarım oluyor.

Benimde aynilari oluyor bel agrimda geliyo gidiyor senin adet gunun gectimi

Benimde aynilari oluyor bel agrimda geliyo gidiyor senin adet gunun gectimi

Stres yapma bencede hamilesindir 2 yıldır her ay hemen hemen test yapıyorum bikere pozitif görmedim yanlışlıkla bile inş yarın güzel haberlerle gelirsin boşuna piskolini bozma

Çok.çok.kötüyum yine.negatif çıktı işin kotusu doktor çıkıp bi açıklama bile yapmadı sadece hemşireler gorustum oda yemeğe gidicemde diye.fazla önemsemedi beni sanırım ben kimyasal gebelik yasamisim internetten araştırdığıma göre bütün belirtiler aynı kan testi bi anda çok yüksek düşer sonra aniden düşmeye devam edermis

Ins yukselir canim.nasi cesaret ettin ya :)ben 8.gun yaptiricam.korkuyo insan ya.Allah isteyen herkese nasip etsin.simdi 8.gun bi daha yaptirmalisin.doktorun bise dedimi

Canim gercekten iyi cesaret etmissin ben 13. Gunu bekledim valla Allah yuzumuzu guldurdu senin ve tum isteyenlerin de yuzu guler ins

Canim benim uzme kendini vardir her seyde bir hayir insallah bir daha ki denemende tutunur sana bebisin

Kimyasal gebelik neyin nesi anlamadim ilaclardanmi oluyor acaba gunundemi test yaptin canim sen erken yaptiysan yaniltmis olabilir doktorlarin profosorude ayni sormayinca cevap vermekden kaciniyolar ama olmasada buda bi ilerlme sende ole dusun

Kimyasal gebelik neyin nesi anlamadim ilaclardanmi oluyor acaba gunundemi test yaptin canim sen erken yaptiysan yaniltmis olabilir doktorlarin profosorude ayni sormayinca cevap vermekden kaciniyolar ama olmasada buda bi ilerlme sende ole dusun
Kimyasal gebelik önce kan degerin çok yüksek çıkıp sonra birden düşmesi yani bebek rahime tam tutunamiyo

Nekadar sorumsuz insanlar bi konuşmaktan bile acizler insan az bilgi verir sıkma canını allah en kısa zamanda bebisine kavustursun ins

Nekadar sorumsuz insanlar bi konuşmaktan bile acizler insan az bilgi verir sıkma canını allah en kısa zamanda bebisine kavustursun ins
Hemşireninda dediği çok acıktım daha yemeğe gidemedim milletle konusmaktan adet olursun yakında ister normal ister anormal olursun ışte sadece bu kadar

hayırlsı olsun cnm rabbım en kısa zamanda nasip etsin benım anlamadığım senden hıç test istemedilermi benim bugn 3 testım ve artık tamam dediler hafatya perşembe ultrasoa çağırdılar ilk denem de benimde öle tennezzül etmıyolar sen ne olursan ol gıbı hareketler yuzume gulerek olmadı dedi ve ben psikolojım bozuldu ruh gıbı gezdım kaç gun ama yılmadım dedım sızden buyuk allah var aradan 2 ay geçti okadar rahat bır şekılde gıtıım transferımı oldum allahım dedım bıdaha bunlara benı muhtaç etme hep dua ettim ve ben gulerek onalra sonucu söledım allah buyuk deddım rabbım sanada gör ımtıhan bu sabır de hayırlısı olsun vardır bundada bır vardır yılma umudunu rabbınden kesme .........

Hemşireninda dediği çok acıktım daha yemeğe gidemedim milletle konusmaktan adet olursun yakında ister normal ister anormal olursun ışte sadece bu kadar

Yazikya insanlık kalmamiş onlarda onca emeklerle umutlarla bekliyoruz karskarsılığında gordugun muameleye bak nerde yaptiriyosun canim sen bu arada

pınarcım duşuk olabılır o sorun değil zaten 12 14 16 gunde tekrar yaptırıyolar bak benım 12-541 14-821 16- 1946 çıktı 2 gunde bır yukseliyo 2 gun sonra pozıtıf ol 10 ustunde allahın ıznıyle rabbın nasip etsın bozma moralını ama hayırlısını nasip etsın şuanda kanda gebelık var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…