- 6 Ocak 2014
- 361
- 24
- 38
Insallah yukselir Allahım bebisine kavuştursun cok erken yapmissin masallah bende olsam yapardim heralde insan zor bekliyor
erken olduğunun farkındayım ama sabredemedim daha fazla.. :) teşekkür ederim güzel dileklerin için.. Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah..
Bugun bel agrim oldu ama yok denecek kadar az bu durumda korkuttu beni biden agrilarim kesildi bas agrisi 1yada 2kez oldu ben son 1 gun sayiyorum artik ates basmasi neden oldu anlamadim herkesde farkli sanirim
Songül. Aylardır hep hcg 0.001 gördük. Bu gün ilk kez 26.03 çıktı. Geç tutunma olmuş olabilir dediler yükselmesi için yarın tek sonra 2 gün sonra testi tekrarlayıp yükseliş var mı bakalım dediler. Beklemedeyiz yani baştan moralim bozuldu sonradan herkes gebesindir dedi. Umutla değerlerin artmasını bekleyeceğiz. Senin kaç geldi? Bari sen Güzel bi haber ver hadi. Sonuç?
Sonuc yarina kaldi benim ama sen kesin hamilesin icime ole doguyor ins yarin hayirli haberi veririm icini ferah tut 3.gun embriyosu degilmi senin
3.gün embriyosu ilk deneme. Geç tutunmuş olabilir mi acaba? Allahım sen büyüksün. Artık yarın tekrar baktırıcaz.sen neden almadın sonucu? Aç bak canım hastanelerin wep sitelerinde sonuç kısmı var ordan al güzel haberi
Canim bugun gitmedim esim yarin gitmemi istedi bu aksam kuran okucaz allah kabul eder ins doktoruna sordunmu durumu gec tutunmus olabilir neden olmasin bunyeler farkli sonucta ben olucagina eminim agrilarin devam ediyomu senin agrilarim devam ediyo benim 13gundur agrimi olur ya
3.gün embriyosu ilk deneme. Geç tutunmuş olabilir mi acaba? Allahım sen büyüksün. Artık yarın tekrar baktırıcaz.sen neden almadın sonucu? Aç bak canım hastanelerin wep sitelerinde sonuç kısmı var ordan al güzel haberi
Benimde aynilari oluyor bel agrimda geliyo gidiyor senin adet gunun gectimiBenim 9. Günden itibaren ağrılarım var bugün de ilk kez evden dışarı çıktım hastaneye biraz ayakta kaldım az yürüdüm iki kere sancı kramp gibi bi kasıkta rahimde ağrı oluyor,yanlarda kasıklarda ince batma az ama çoğunlukla rahimde ince kazılmalarım oluyor.
Benimde aynilari oluyor bel agrimda geliyo gidiyor senin adet gunun gectimi
uzlme cnm ya herşeyde vardır bır hayır ben merkezı aradım ilk test sonucum 12 gun = 541 çıktı 14 gun = 821 bugun 16 gunde = 1946 çıktı cnm yenı geldim hastaneden az önce demek merkez ondan 2 gunde bır tahlıl yaptıryo benle aynı ben ondan ıdrar testı hıç yaptırmadım halada korkuyorum rabbım hakkımızda hayırlısın eylesın benle aynı transfer gunumuz yuregım agzımda cnm benımde öle.......
Stres yapma bencede hamilesindir 2 yıldır her ay hemen hemen test yapıyorum bikere pozitif görmedim yanlışlıkla bile inş yarın güzel haberlerle gelirsin boşuna piskolini bozma
Ins yukselir canim.nasi cesaret ettin ya :)ben 8.gun yaptiricam.korkuyo insan ya.Allah isteyen herkese nasip etsin.simdi 8.gun bi daha yaptirmalisin.doktorun bise dedimi
Çok.çok.kötüyum yine.negatif çıktı işin kotusu doktor çıkıp bi açıklama bile yapmadı sadece hemşireler gorustum oda yemeğe gidicemde diye.fazla önemsemedi beni sanırım ben kimyasal gebelik yasamisim internetten araştırdığıma göre bütün belirtiler aynı kan testi bi anda çok yüksek düşer sonra aniden düşmeye devam edermis
Çok.çok.kötüyum yine.negatif çıktı işin kotusu doktor çıkıp bi açıklama bile yapmadı sadece hemşireler gorustum oda yemeğe gidicemde diye.fazla önemsemedi beni sanırım ben kimyasal gebelik yasamisim internetten araştırdığıma göre bütün belirtiler aynı kan testi bi anda çok yüksek düşer sonra aniden düşmeye devam edermis
Kimyasal gebelik önce kan degerin çok yüksek çıkıp sonra birden düşmesi yani bebek rahime tam tutunamiyoKimyasal gebelik neyin nesi anlamadim ilaclardanmi oluyor acaba gunundemi test yaptin canim sen erken yaptiysan yaniltmis olabilir doktorlarin profosorude ayni sormayinca cevap vermekden kaciniyolar ama olmasada buda bi ilerlme sende ole dusun
Hemşireninda dediği çok acıktım daha yemeğe gidemedim milletle konusmaktan adet olursun yakında ister normal ister anormal olursun ışte sadece bu kadarNekadar sorumsuz insanlar bi konuşmaktan bile acizler insan az bilgi verir sıkma canını allah en kısa zamanda bebisine kavustursun ins
Hemşireninda dediği çok acıktım daha yemeğe gidemedim milletle konusmaktan adet olursun yakında ister normal ister anormal olursun ışte sadece bu kadar
Izmir ege universitesinde yapıldı canımYazikya insanlık kalmamiş onlarda onca emeklerle umutlarla bekliyoruz karskarsılığında gordugun muameleye bak nerde yaptiriyosun canim sen bu arada
Songül. Aylardır hep hcg 0.001 gördük. Bu gün ilk kez 26.03 çıktı. Geç tutunma olmuş olabilir dediler yükselmesi için yarın tek sonra 2 gün sonra testi tekrarlayıp yükseliş var mı bakalım dediler. Beklemedeyiz yani baştan moralim bozuldu sonradan herkes gebesindir dedi. Umutla değerlerin artmasını bekleyeceğiz. Senin kaç geldi? Bari sen Güzel bi haber ver hadi. Sonuç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?