şulecim yarın inşallah güzel haberlerle gelirsi valla okuyunca çok şaşırdım rabbim kuzuna can versin :)
Sağol canım dünyam başıma yikildi ben bebek hayalleri kurarken kendimi herseyden korurken başıma gelenlere bak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şulecim yarın inşallah güzel haberlerle gelirsi valla okuyunca çok şaşırdım rabbim kuzuna can versin :)
canım 5. gün embriyosunun tutunma olasılığının daha fazla olduğunu söylüyorlar ama benim 5 tutmadı 3. gün tuttu olay tamamen allahımın ol demesi ile alakalı bence :)
yani daha önceki günlerin embriyosu daha mı zor tutuyo yanlış anlamadım demi
Sağol canım dünyam başıma yikildi ben bebek hayalleri kurarken kendimi herseyden korurken başıma gelenlere bak
canım sen olusuz düşünme kan testinden sonra idrar testi pozitif dedin sanırım yanlış anlamadım değil mi? idrarda çıktı ise nasıl olur anlamadım sen ne olur kalbini karartma :)
Bide okuyorum tutmayanlarin 8. 9. Gün kanamaları gelirmiş benim 17. GünKan testinden sonra iki tane idrar testi yaptım hatta birini ebe yaptı birini ben evde yaptım ikiside pozitif gittim ebeyle konustum olur mu öyle şey kırk yıllık ebeyim hamile olup olmadığını anlayacak kadar aptalmiyim dedi kesin sonuç hamilesin dedi
Kan testinden sonra iki tane idrar testi yaptım hatta birini ebe yaptı birini ben evde yaptım ikiside pozitif gittim ebeyle konustum olur mu öyle şey kırk yıllık ebeyim hamile olup olmadığını anlayacak kadar aptalmiyim dedi kesin sonuç hamilesin dedi
canım yarın güzel haberlerle geleceksin sen merak etme dua et :)
Göğüslerim aciyo sistiler yüzümün heryeri sivilce doldu.belim ağrıyor çok sık idrara cikiyorum hepsimi yalan hepsimi psikolojik Allahim sen yardım et
Ben iki gündür ağla ağla mahvettim kendimi tüp bebek transverimin 11. Gün kan testim 483.5 çıktı arkasından iki tane idrar testi yaptım hatta birini ebe yaptı ikiside pozitif çıktı pazartesi günü doktora. Gittim ultrasonda baktı tamam hamilesin haftaya salı gel ultrason fotografi vercem dedi ama tekrar kan tahlili yaptırdım bakalım değerin kaç kat artmış dedi dün kan testi sonucum 2.92 çıktı gebelik yok dedi adetim geceli 6 gün oldu transferde 17. Günüm
uzlme cnm ya herşeyde vardır bır hayır ben merkezı aradım ilk test sonucum 12 gun = 541 çıktı 14 gun = 821 bugun 16 gunde = 1946 çıktı cnm yenı geldim hastaneden az önce demek merkez ondan 2 gunde bır tahlıl yaptıryo benle aynı ben ondan ıdrar testı hıç yaptırmadım halada korkuyorum rabbım hakkımızda hayırlısın eylesın benle aynı transfer gunumuz yuregım agzımda cnm benımde öle.......
ama senın olayda hala şaşkınım hatta aynı gun öğrenmıştık rabbım hayırlsıını nasip etsın hakkında dıcek bırşey bulamıyorum![]()
ama benı hıç merkeze çağırmadılar 3 kez tahlıl yaptırıp arayıp sölüyom not edıyolarmış şuan yukselişi takıp edyoruz bız senı çağırcaz dediler sadece 13 gun oraya gıtım iğne yazdılar hergun kalçadan vuruluyorum progestan iğne ilaçların hepsinede devam ediyom göbekten iğneyede işallah hakkında hayırlısı olur cnm
5. gün embriyosu tranferi 6. gün sonucum 13 çıktı.. inşallah yükselir.. dua edin arkadaşlar..
5. gün embriyosu tranferi 6. gün sonucum 13 çıktı.. inşallah yükselir.. dua edin arkadaşlar..
Ins yukselir canim.nasi cesaret ettin ya :)ben 8.gun yaptiricam.korkuyo insan ya.Allah isteyen herkese nasip etsin.simdi 8.gun bi daha yaptirmalisin.doktorun bise dedimi