ayy ne kadar güzel bi haber.. Canım nerde yazıyo o test değeri. Testin neresinde yani ve kaç olması lazım?
Sizin sorununuz neydi?
işallah cnm bende 8 de gıtcem rabbım sağlıklı sıhhatlı nasip etsin :)
Ne demek canım buraya hem biraz olsun birbirimizden destek almak hemde bilgilenmek için giriyoruz insallah olumlu sonuçlar alırız hep birlikte sizin sorun neydi çok eski sayfalara bakamıyorumda
inşallah hayırlı haberler alıpp verririz birbirimize cnım.
Amin canım:) ben daha bugün katıldım aranıza ama daha önce hep okuyordum forumları. Bugün katılıp paylaşmaya moral almaya ve belki elimden gelirse moral vermeye karar verdim:) benim bağışıklık sistemim çok kuvvetli bu iyi bişey benim için elbette ama embriyolar için değil. Ayrıca yumurta reservlerim epey azaldı. Tam olarak hiç birşey kötü ve imkansız sayılmaz henüz ama 36 yaşımda başladığım tüp bebek yolculuğum beni geçtiğimiz ay 38 yaptı:). Ehh malum yaş ilerleyince, iş güç derken çocuk yapmya da geç karar verince sonuç bu oldu arkadaşım. 4 başarısız aşılama ve 4. Transfer.
Ben iki gündür ağla ağla mahvettim kendimi tüp bebek transverimin 11. Gün kan testim 483.5 çıktı arkasından iki tane idrar testi yaptım hatta birini ebe yaptı ikiside pozitif çıktı pazartesi günü doktora. Gittim ultrasonda baktı tamam hamilesin haftaya salı gel ultrason fotografi vercem dedi ama tekrar kan tahlili yaptırdım bakalım değerin kaç kat artmış dedi dün kan testi sonucum 2.92 çıktı gebelik yok dedi adetim geceli 6 gün oldu transferde 17. Günüm
işallah cnm bende 8 de gıtcem rabbım sağlıklı sıhhatlı nasip etsin :)
Cok gecmis olsun canim dusuk mu olmus anlamadim ben
Pazartesi günü doktor bana dedi ki esimde yanımdaydı bebek burada hamilesin dedi bugünde ben zaten birşey görmemiştim dedi İzmirdeki doktorumu aradim mümkün değil 483 ten ikiye düşmesi yarin acil buraya gel dedi
Dilerim bir yanlışlık vardır kan testi ile ilgili. İdrar da tekrar baktın mı?
kızlar bakın bendede bel agrısı oldu hatta 11 gun kahverengı lekelenmem oldu göğüslerim şişti baş ağrısı oldu bıde ates bastı son gunler de halada bel agrısı var bıde sıvılce oldu yuzumde normalde hıç bılmem sıvılce çıksın vucudumda bıde işallah hayırlısıysa sızede nasip etsın rabbım bana nasip etti darısı sızın basınıza dualarım sızınle
Canım bi kere sağlık ocağında kan testi neden yanlış çıksın çoğu normal gebe kalam kişiler gidip orada yaptırıyor hastanelerde sağlık ocakları da örnekleri dışarıda analiz ettiriyor tek fark özellerde daha çabuk çıkıyo ama dışardan gidersen bunun bedelini fazlasıyla alıyorlar. İkincisi iki gebelik testi de pozitif çıkmış 2 gibi bir değerle pozitif imkansız ne demek onlara güven olmaz ya eczanede satılan herkesin gebeliğini öğrendiği ürünler kaldı ki testlerde pozitif negatif çıkabilir kana göre geç gösteriyor ya ama negatifi pozitif göstermez gebelik yoksa direkt negatif çıkardı o yüzden sen o gel diyen dr git yine yaptır zaten ilk gittiğinde bebek burda dediyse hatalı bir söylem o değerle daha kese bile gözükmez zaten boşuna üzmeyin kendinizi tekrarlatın başka yerdeDoktor dedi ki sağlık ocagindaki kan testlerine guvenme ama iki idrar testi yaptım onlarda pozitif dedim onlarada güven olmaz dedi ben kime hangisine inanicam ya
Suan bende transferin 7.gunundeyim ve sadece beklemekten baska bisey yapamiyorum..ilk basarisiz denemenin ardindan dondurulmusla devam ettim bunu..gecen sefer malesef 9.gunde kanamam basladi ve olmaditest gunune kadar bile bekleyemedim..
simdiyse yine cok korkuyorum erkenden kanama olucak diye...
Dilerim bir yanlışlık vardır kan testi ile ilgili. İdrar da tekrar baktın mı?
Canım bi kere sağlık ocağında kan testi neden yanlış çıksın çoğu normal gebe kalam kişiler gidip orada yaptırıyor hastanelerde sağlık ocakları da örnekleri dışarıda analiz ettiriyor tek fark özellerde daha çabuk çıkıyo ama dışardan gidersen bunun bedelini fazlasıyla alıyorlar. İkincisi iki gebelik testi de pozitif çıkmış 2 gibi bir değerle pozitif imkansız ne demek onlara güven olmaz ya eczanede satılan herkesin gebeliğini öğrendiği ürünler kaldı ki testlerde pozitif negatif çıkabilir kana göre geç gösteriyor ya ama negatifi pozitif göstermez gebelik yoksa direkt negatif çıkardı o yüzden sen o gel diyen dr git yine yaptır zaten ilk gittiğinde bebek burda dediyse hatalı bir söylem o değerle daha kese bile gözükmez zaten boşuna üzmeyin kendinizi tekrarlatın başka yerde
Doktor dedi ki sağlık ocagindaki kan testlerine guvenme ama iki idrar testi yaptım onlarda pozitif dedim onlarada güven olmaz dedi ben kime hangisine inanicam ya
2 idrar testinin de yanlış olması zor bir ihtimal. 2 sinin de negatif çıkması olası ama positive çıkma ihtimali sadece bhcg 50+ olduğunda mümkün. Moralini bozma . Kan testin de bir problem var gibi.
Doktor dedi ki sağlık ocagindaki kan testlerine guvenme ama iki idrar testi yaptım onlarda pozitif dedim onlarada güven olmaz dedi ben kime hangisine inanicam ya
Canim bence de saglik ocaginin testlerine guvenme cunku degerin yuksek ve birden o kadar dusmesi supheli.ayrica annem de saglik ocaginda test yaptirmisti o da yanlus cikmisti.sen kendini uzme.17. Gunde pozitif cikan idrar testi dogrudur bence .sen hastaneye git orda yaptir tahlilini. Insallah guzel haberlerini bekliyoruz
Ben iki gündür ağla ağla mahvettim kendimi tüp bebek transverimin 11. Gün kan testim 483.5 çıktı arkasından iki tane idrar testi yaptım hatta birini ebe yaptı ikiside pozitif çıktı pazartesi günü doktora. Gittim ultrasonda baktı tamam hamilesin haftaya salı gel ultrason fotografi vercem dedi ama tekrar kan tahlili yaptırdım bakalım değerin kaç kat artmış dedi dün kan testi sonucum 2.92 çıktı gebelik yok dedi adetim geceli 6 gün oldu transferde 17. Günüm
kızlar merhaba bazılarınızda duyuyorumda 5. gün embriyosu felan diyonuz. bu embriyonun kaçıncı gün olması ne işe yarıyo
Benim de bugün 6. Günüm. Dondurulmuş 3. Gün embriyosu. Bir öncekinde 8. Gün kanamam olmuş tutmamıştı ve ben de senin gibi test gününe kadar bekleyememiştim.:) lütfen karamsar olma , tekrar kanama olacak diye birşey ortada bile yokken sen çıkartıyorsun ve boşuna strese giriyorsun. Rahatla ve olumlu düşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?