2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Merhaba Allahım yardımcın olsun arkadaşım inşallah düşündüğün gibi olmaz. Hayırlıca gebe kalır bebeğini kucağına alırsın inşallah. Benim de 8. Günüm ve ben de pek belirti hissetmedim meraklandırdın şimdi sen beni :)

Amin arkadaşım:) benim tuttuğu zaman göğüslerim gerginleşip acımaya başlamıştı. Ayrıca vücudum yanıyor gibi sıcaktı sadece onu hatırlıyorum . Bu belirtiler herkes de farklılık gösterebiliyor hatta hiç bir belirtisi olmaya biliyor. Sakın meraklanma. Ben sadece o zaman ki belirtilerimi aradığım için karamsarlığa düşüyorum. Zaten bu ilaçlar yeterince hassas ve karamsar da yapıyor.
Ben sadece ilk 3 gün dinlendim daha sonra evde hafif işler yaparak özellikle yemek yaparak vakit geçiriyorum bu sefer. Daha öncekiler de alış verişe çıkıp ağır torba taşımıştım hatta bir öncekinde merdiven bile taşıdım bu sefer o yaramazlıkların hiçbirini yapmadım

Benimde 8subatta yapildi transferim.bugun sabah kasiklarim hasta olacakken boyle ince ince agrir ya ayni ole agridi.ustune bel agrim basladi.uzanmak istiyorum ama calisiyorum.fena agriyo korkuyorum ya olmadi diye.

Kader arkadaşlarım merhaba. Benim de 9 şubat pazar oldu dondurulmuş transferim. İki gün bişi yoktu bugüb azcık bel ağrım var göğüslerde nefes aldıkça sızlıyor ama sağ özellikle ucu dirileşmiş küçükler zaten. Ama çok takıntı yapmıyorum sürekli kendimi dinlemiyorum yazın taze embriyo denemem de çok belirti vardı ama negatif aldım ve süreç yıpratıcı oluyor rahat olmaya çalışım biz elimizden geleni yaptık bundan sonrası Allaha kalmış ol derse olacak hayırlısı hakkımızda.

Benimde 8subatta yapildi transferim.bugun sabah kasiklarim hasta olacakken boyle ince ince agrir ya ayni ole agridi.ustune bel agrim basladi.uzanmak istiyorum ama calisiyorum.fena agriyo korkuyorum ya olmadi diye.

Bence korakacak hiç bişey yok. Ne kasık ağrın ne de bel ağrın kötü bişey değil ki arkadaşım.

aayy aynı durumdayımm inan.
benim yarın belli olcak toplanma zamanı. dr. bey ya cuma yda cmt toplayalım demiş.
ohss ne demek canım?
bizim ege doğum evinde olcak.

aayy aynı durumdayımm inan.
benim yarın belli olcak toplanma zamanı. dr. bey ya cuma yda cmt toplayalım demiş.
ohss ne demek canım?
bizim ege doğum evinde olcak.

Karnında boşluk oluşuyormuş ve su toplaması oluyormuş akciğere kadar o yüzden sonra boşaltılması gerekiyormuş o suyun o yüzden hemen transferim yapılmadı polikist var bende birde insallah hayırlısı olur

hayırlısı canım. inşallah sen de sağ salim alırsın kucağına bebişini. Rabbim kimselere aratmasın.

Anladım canım hayırlisi olur insallah hepimiz icin benimde tuplerim bitanesi alindi biride acildi laparoskopi oldum birde ins tup bebek tutarda daha fazla ugrasmayiz

ah canım. Rabbim aratmasın kimselere. çok zordur eminim. inşallah olur. 5 milyon spermimiz var.

Çok haklısın. Moral için çok teşekkür ederim:) yaşadığımız stres boşuna bhcg sonucu asıl olan.:) hemşire ile de görüştüm o da rahatlattı biraz.

Olur inş merak etme benim amacamın kızı 2 milyon sperle normal yolla hamile kaldı o yuzden herşey kısmet sen rahat ol yeter

ah canım inşallah. biz tüp bebek konusunda da endileşeliyiz ama umutluyuz da.
Ama Allah bu ol derse olur. İnşallah aratmasın kimseciklere.

Çok haklısın. Moral için çok teşekkür ederim:) yaşadığımız stres boşuna bhcg sonucu asıl olan.:) hemşire ile de görüştüm o da rahatlattı biraz.

Ne demek canım buraya hem biraz olsun birbirimizden destek almak hemde bilgilenmek için giriyoruz insallah olumlu sonuçlar alırız hep birlikte sizin sorun neydi çok eski sayfalara bakamıyorumda

kızlar merhaba.bende ptesi 150 doz gonal f le başladım tedaviy.yarın ilk kontrolüm var.inşallah bol bol yumurtam olmuştur çok heyecanlıyım.ilk denemem olacak.bizim sorunumuz pko ve hareket azlığı brüksel tüp bebek merkezinde tedavi oluyorum.inşallah hepimiz pozitif sonuç alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…