2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

5.gun embriyom donduruldu bugun 11.gunum bu surece kadar genelde uyumak tv izlemek ve dua okumakla gecti 2.denemem oldugu icin alistim belkide ilkinde cok dusunerek uyku uyuyamadim ondan olmadi diye dusunerek kendimi telkin ediyorum

Arkadaslar uzun suredir yazdiklarinizi takip ediyorum ama bi turlu yazamadim ama bugun sukurler olsun mutlu haberi aldik Allah tum isteyenlere nasip etsin ilk tup bebek denememdi ve bugun de transfer sonrasi 12. gunum kan testinde ise 1287 cikti darisi sizlere

gozun aydin canim ne guzell masalah saglicakla kucagina almani dilerim..bende ilk denemem icin mart sonunu bekliyorum..benimde ilkinde yuzum guler insallah..sizin sorununuz neydi?

gozun aydin canim ne guzell masalah saglicakla kucagina almani dilerim..bende ilk denemem icin mart sonunu bekliyorum..benimde ilkinde yuzum guler insallah..sizin sorununuz neydi?
Canim benim iki tupum de tikaliydi ameliyat oldum asilama falan son care tup bebekti sukurler olsun ilk denemede oldu darisi sizerin basina

Kızlar Allah nasip ederse perşembe günü transferim olacak ilk denemem olduğu için tecrubesizim neler yapıp yapmamam lazım bana yardımcı olurmusunuz

Öncelikle hamile olan anne adaylarını teprikediyorum inşallah sağlıklı bi şekilde bebişlerinize kavuşursunuz 😇😇😇
Benimde bir buçuk hafta sonra transferim var gecen ay toplandı yumurtalarım pko olduğum için çok fazla yumurtam oldu ohss olma ihtimalimden dolayı ara verilmişti iki embriyo transfer edilcek inş

Suan bende transferin 7.gunundeyim ve sadece beklemekten baska bisey yapamiyorum..ilk basarisiz denemenin ardindan dondurulmusla devam ettim bunu..gecen sefer malesef 9.gunde kanamam basladi ve olmadi test gunune kadar bile bekleyemedim..
simdiyse yine cok korkuyorum erkenden kanama olucak diye...

Yarin yani bugun yumurta toplamam var. cok heyecanliyim ve korkuyorumda. Sabah 9 da gidecegiz hastaneye. Saat 11:00 da toplayacaklar. Genel anestezi olacak. Kurtkoy Emsey Hospital hastanesinde. Bu arada yas 32 ilk tup bebek denemem sorun esimin sperm azligi hareketsizligi. 3 gundur kasiklarim agriyor. Karnim cok sis. Umarim toplamadan sonra gecer. Bakalim herseyin hayirlisi. Bu arada ne olur dua edin.

Ilk gun oldu ama gecti artik.ilaclar mahvediyo.benim 3.denemem o yuzden artik sallamiyorum sanirim.hamileymis gibi dusunmek pek saglikli olmuyor.negatif alinca uzulursun bak benden demesi.normal hayatina devam et.doktorum da oyle dedi bana.gunluk islerini yapabilirsin.zaten ilacagi varsa oluyor.

canım hayırlı olsun harika bir değer rabbim kucağında sevdirsin :)

ayy ne kadar güzel bi haber.. Canım nerde yazıyo o test değeri. Testin neresinde yani ve kaç olması lazım?
Sizin sorununuz neydi?

selam kızlar bir haftadır pek girmedim hamiş olan tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum sonuç bekleyen ve devam eden arkadaşlarımıza da rabbim yardımcı olsun ben geçen hafta gittim ama yine tedavi başlamadı çok uzuldüm kistlerden dolayı bu ayda ertelendi bu 3.erteleniş inşallah mart başında gittiğimde başlar ama çok üzülüyorum bu topik ocak şubat anneleri beni listeden atmayın sakın olur mu tek dilegğim başlamak bir an once tek şansımız bu ama başlayamamak ta diğer durumlar kadar acı veriyor dualarım sizinle allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah.....

Canım hayırlı olsun değerin gerçekten çok güzel hatta ikiz gibi gözüküyo, Rabbim sana ol dedi şimdi sıra bizlerde inşallah bize de ol der Allhın izniyle 9 ay sonra kucağınada alırsın bebişleri inşallah

slm arkadaşlar,
ben de tüp bebek tedavisi görüyorum. geçen cumadan beri iğnelerimi oluyorum.
karnım aç sürekli bişiler yemek istiyorum ayrıca karnımdan iğne yaptığım için karnım şişti
göğüslerim de acımaya bazı bazı sızlamaya başladı. adet öncesi göğüsler ağrır ya öyle. dokunulmazlıklarını ilan ettiler.
bunlar normal mi , yoksa iğneler mi böyle yapıyor bilginiz var mı acaba?

Gayet normal bunlar iğneler hormonları fazla uyardığı için bu tarz belirtiler oluyor bende göğsümün ağrısından yatamıyordum bile birde bende gögsumde fibroedenom var çok ağrı çekmiştim

Gayet normal bunlar iğneler hormonları fazla uyardığı için bu tarz belirtiler oluyor bende göğsümün ağrısından yatamıyordum bile birde bende gögsumde fibroedenom var çok ağrı çekmiştim

şükür birisi cevap verdi. çok teşekkür ederim arkadaşım...ben de düşünüp duruyordum. inanki göğüslerim çok fena şiştiler.
göbeğim şşişti. kilomu alıyorm ne dedim bi tartıldım 4 kilo almışım. iğne yaptığım bölge tamamen şişti. kevgire döndüm :)

7 şubat 4. Kez transferim yapıldı. 1. Tutmadı. 2. Tuttu ve 5.5 haftalık düştü. 3. Tutmadı. Ehh bu da 4.
Bugün 6. Günüm ama ne kasıklar da gerginlik veya batma ne de göğüslerde gerginlik yok. Durumum vahim gibi gözüküyor yine:)

Öyle oluyor malesef ne zaman olcak toplama isleminiz nerde yaptiriyorsunuz birde
Bende transfer günumu bekliyorum geçen ay toplandi yumurtalarım 40 tane olmuştu doktor erteledi ohss olabilirim diye karnımda fena şişmisti o dönem sanki 5 aylik hamile gibiydim :)))

Daha vakit var bence şimdiden bi karamsarlığa kapılmayın burda çok kişinin yazısını okudum hićbir belirtisi olmayıp hamile olan çok insan var test gününüze kadar umutsuzluģa kapılmayın bence daha vakit var inşallah olumlu sonuç alirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…