5.gun embriyom donduruldu bugun 11.gunum bu surece kadar genelde uyumak tv izlemek ve dua okumakla gecti 2.denemem oldugu icin alistim belkide ilkinde cok dusunerek uyku uyuyamadim ondan olmadi diye dusunerek kendimi telkin ediyorum
Arkadaslar uzun suredir yazdiklarinizi takip ediyorum ama bi turlu yazamadim ama bugun sukurler olsun mutlu haberi aldik Allah tum isteyenlere nasip etsin ilk tup bebek denememdi ve bugun de transfer sonrasi 12. gunum kan testinde ise 1287 cikti darisi sizlere
Canim benim iki tupum de tikaliydi ameliyat oldum asilama falan son care tup bebekti sukurler olsun ilk denemede oldu darisi sizerin basinagozun aydin canim ne guzell masalah saglicakla kucagina almani dilerim..bende ilk denemem icin mart sonunu bekliyorum..benimde ilkinde yuzum guler insallah..sizin sorununuz neydi?
canım yumurta toplamadan sonra bende şişlik vardı allahtan transferden bir gün sonra geçti.inşallah güzel haberleri alırız rabbim bunu bize nasip eder inşallah..neden moralini bozdun? sakın kötü düşünüp moralini bozma pozitif düşün ki pozitif olsun. ben hamileymişim gibi düşünüp bebeklerimle konuşuyorum...eşimde aynen benim gibi artık evde yanlız degilsin sıkılmazsın diyip beni annelige alışştırıyor. ben hale dinlenme modundayım. koktum artık banyo bile yapmadım..
hemşire perşembe günü test yapmamı istedi garanti olsun erkenden üzülmek istemem
Arkadaslar uzun suredir yazdiklarinizi takip ediyorum ama bi turlu yazamadim ama bugun sukurler olsun mutlu haberi aldik Allah tum isteyenlere nasip etsin ilk tup bebek denememdi ve bugun de transfer sonrasi 12. gunum kan testinde ise 1287 cikti darisi sizlere
arkadaslar uzun suredir yazdiklarinizi takip ediyorum ama bi turlu yazamadim ama bugun sukurler olsun mutlu haberi aldik allah tum isteyenlere nasip etsin ilk tup bebek denememdi ve bugun de transfer sonrasi 12. Gunum kan testinde ise 1287 cikti darisi sizlere
Merhaba hanimlar , cok suk guzel haberlerle geldim. Sonuc pozitif. Cok mutluyum yarim saat aglamaktan kendime gelemedim herhalde herkes sasti kaldi. Degerim 698 cikti ins. Devami gelir, tum.sonuc alcak arkadaslar allah sizlerede hayirli sonuclar nasip etsin ins.
slm arkadaşlar,
ben de tüp bebek tedavisi görüyorum. geçen cumadan beri iğnelerimi oluyorum.
karnım aç sürekli bişiler yemek istiyorum ayrıca karnımdan iğne yaptığım için karnım şişti
göğüslerim de acımaya bazı bazı sızlamaya başladı. adet öncesi göğüsler ağrır ya öyle. dokunulmazlıklarını ilan ettiler.
bunlar normal mi , yoksa iğneler mi böyle yapıyor bilginiz var mı acaba?
Gayet normal bunlar iğneler hormonları fazla uyardığı için bu tarz belirtiler oluyor bende göğsümün ağrısından yatamıyordum bile birde bende gögsumde fibroedenom var çok ağrı çekmiştim
şükür birisi cevap verdi. çok teşekkür ederim arkadaşım...ben de düşünüp duruyordum. inanki göğüslerim çok fena şiştiler.
göbeğim şşişti. kilomu alıyorm ne dedim bi tartıldım 4 kilo almışım. iğne yaptığım bölge tamamen şişti. kevgire döndüm :)
7 şubat 4. Kez transferim yapıldı. 1. Tutmadı. 2. Tuttu ve 5.5 haftalık düştü. 3. Tutmadı. Ehh bu da 4.
Bugün 6. Günüm ama ne kasıklar da gerginlik veya batma ne de göğüslerde gerginlik yok. Durumum vahim gibi gözüküyor yine:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?