2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

HAYIRLISI OLSUN CNM BENIMDE 28 OCAKTI BUGUN ALDIM SONUÇLARIMI RABBİM SAĞLIKLI SIHHATLİ KUCAGIMIZA ALMAK NASİP ETSİN :)QUOTE=suledogu;33926390]Arkadaşlar merhaba 27 ocak tüp bebek transferim oldu normalde 10 şubata kan tahlilim vardı ama ben dayanamadım 11. Günde test yaptırdım kan tahlilim 483.5 çıktı doktor pozitif dedi yarin ilk randevum var rabbim devamını getirir inşallah[/QUOTE]

Ne kadar mutlu bir gunr uyandim, masallalh tebrikler canim. Degerin muthis, gelsin bebeis yada bebisler, bu sivilce durumu bende de var sirtim ve boynumda hep ne alakaysa, bel agrisi zaten mahvediyo beni ins. Rabbom bizede nasip eder, sizin bayraminizla berabwr bizimkide olur. Tekrar tebrikler

Canim sejinde gozun aydin, uykulu uykulu baktik sonic alan arkadas varmi diye, bugunum cok guzel gecer benim simdi , cok sevindim srnin degerde harikkaaa, darisi benim ve tum sonuc bekleyen arkadaslarin basina ins. Tekrqr gozun aydinnn olsun

Nasıl mutluyum anlatamam 11. Günde 483.5 çıkınca tüp bebek yaptıran arkadaslara sordum senin ki ikiz gibi duruyor dediler ama bakalım hayirlisi

Canim sejinde gozun aydin, uykulu uykulu baktik sonic alan arkadas varmi diye, bugunum cok guzel gecer benim simdi , cok sevindim srnin degerde harikkaaa, darisi benim ve tum sonuc bekleyen arkadaslarin basina ins. Tekrqr gozun aydinnn olsun

Ay nasıl mutluyum anlatamam 11. Günde 483.5 çıkınca tüp bebek yaptıran arkadaslara sordum senin ki ikiz gibi duruyor dediler ama bakalım hayirlisi

Tebriklerrrrr :) bize de nasip olur iyişallah ! Perşembe de ben tahlile gidicem. Öncesinde ne idrar ne kanda baktırmayı düşünmüyorum sabır sabır.. Deli oluyorum aslında ama sakin durmaya söz verdim kendime

Merhaba bende persembe gunu sonuc alicam 2 transferim oldu dondurulmuslarla dilerim hepimizinki tutunur

Ay nasıl mutluyum anlatamam 11. Günde 483.5 çıkınca tüp bebek yaptıran arkadaslara sordum senin ki ikiz gibi duruyor dediler ama bakalım hayirlisi
Hayirli olsun umarinki benimkide tutunmustur belirtilerini anlatirmisin yerlesme kanamasi oldumu bende olmadi 9.gundeyim ara ara kasik agrim oluyo gogus acimasi ilk zamanki gibi bel agrim yok yerlesme kanamasi olmayip hamile kalan var mi

Hayirli olsun umarinki benimkide tutunmustur belirtilerini anlatirmisin yerlesme kanamasi oldumu bende olmadi 9.gundeyim ara ara kasik agrim oluyo gogus acimasi ilk zamanki gibi bel agrim yok yerlesme kanamasi olmayip hamile kalan var mi

Sakin belirtileri kafana takma transferden iki sonra acayip gogus ucu acimasi oldu bende bide uçları karardı belim şimdi şimdi agrmay başladı kasık ağrım yok yerleşme kanamamda olmadı herkeste aynı şeyler olmuyor

saol cnm işallah rabbim sizlerde nasip eder dualarım sizle :)

Oncelikle butun arkadaslarima Allah sabir ve hayirli evlatlar versin.dun transferim oldu.5.gun blast 1Tane :)bugun karnimda gergimlik var ayaktayken yururken aciyo karnim.bana yakin arkadaslarim var mi tarih olarak??

Canim ben yaptirdim bugun transferimin 7.gunu beklemedeyim.
canım benim hayırlı olsun ALLAH tamamına erdirsin... eşimin çocukları olduğu için rapor çıkartamıyorum sigorta var ama bu şekilde fiyatı ne kadar oluyor biliyormusun ve arkadaş temiz olmadığını söylemiş sence nasıl ortam temizlik konusunda takıntılıyım da

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…