Bu transferimde belirtilerim oldu hatta ihtimal vermedım 11 gun yani dun kahverengi lekelenmem oldu dedim hayırlısı bozmadım moralimi ve 12 gun boyunca ilk 4 gun hariç hep belim ağrıdı evden hıç çıkmadım hep tv ızleyıp tesbıh çektim oturdugum yerden karnım ilk transferımde çok şişmişti bunda şişmedi ve göğüslerim şişti acıyodu herşeyin hayırlısı birde yuzumde hiç sivilce çıkmaz heryerinde sivilce çıktı ve göğüslerim üstü isilik gibi oldu tecrubelerim bukadar ........
Arkadaşlar merhaba 27 ocak tüp bebek transferim oldu normalde 10 şubata kan tahlilim vardı ama ben dayanamadım 11. Günde test yaptırdım kan tahlilim 483.5 çıktı doktor pozitif dedi yarin ilk randevum var rabbim devamını getirir inşallah
Canim sejinde gozun aydin, uykulu uykulu baktik sonic alan arkadas varmi diye, bugunum cok guzel gecer benim simdi , cok sevindim srnin degerde harikkaaa, darisi benim ve tum sonuc bekleyen arkadaslarin basina ins. Tekrqr gozun aydinnn olsun
Tebriklerrrrr :) bize de nasip olur iyişallah ! Perşembe de ben tahlile gidicem. Öncesinde ne idrar ne kanda baktırmayı düşünmüyorumsabır sabır.. Deli oluyorum aslında ama sakin durmaya söz verdim kendime
Hayirli olsun umarinki benimkide tutunmustur belirtilerini anlatirmisin yerlesme kanamasi oldumu bende olmadi 9.gundeyim ara ara kasik agrim oluyo gogus acimasi ilk zamanki gibi bel agrim yok yerlesme kanamasi olmayip hamile kalan var miAy nasıl mutluyum anlatamam 11. Günde 483.5 çıkınca tüp bebek yaptıran arkadaslara sordum senin ki ikiz gibi duruyor dediler ama bakalım hayirlisi
Canim sejinde gozun aydin, uykulu uykulu baktik sonic alan arkadas varmi diye, bugunum cok guzel gecer benim simdi , cok sevindim srnin degerde harikkaaa, darisi benim ve tum sonuc bekleyen arkadaslarin basina ins. Tekrqr gozun aydinnn olsun
Hayirli olsun umarinki benimkide tutunmustur belirtilerini anlatirmisin yerlesme kanamasi oldumu bende olmadi 9.gundeyim ara ara kasik agrim oluyo gogus acimasi ilk zamanki gibi bel agrim yok yerlesme kanamasi olmayip hamile kalan var mi
Ne kadar mutlu bir gunr uyandim, masallalh tebrikler canim. Degerin muthis, gelsin bebeis yada bebisler, bu sivilce durumu bende de var sirtim ve boynumda hep ne alakaysa, bel agrisi zaten mahvediyo beni ins. Rabbom bizede nasip eder, sizin bayraminizla berabwr bizimkide olur. Tekrar tebrikler
Nasıl mutluyum anlatamam 11. Günde 483.5 çıkınca tüp bebek yaptıran arkadaslara sordum senin ki ikiz gibi duruyor dediler ama bakalım hayirlisi
canım benim hayırlı olsun ALLAH tamamına erdirsin... eşimin çocukları olduğu için rapor çıkartamıyorum sigorta var ama bu şekilde fiyatı ne kadar oluyor biliyormusun ve arkadaş temiz olmadığını söylemiş sence nasıl ortam temizlik konusunda takıntılıyım daCanim ben yaptirdim bugun transferimin 7.gunu beklemedeyim.
Nasıl mutluyum anlatamam 11. Günde 483.5 çıkınca tüp bebek yaptıran arkadaslara sordum senin ki ikiz gibi duruyor dediler ama bakalım hayirlisi
benim bakalım cnm 541 çıktı hayırlısı :)
Canim benim 12.gun 426.5 ti ve ikizdi, senin bicirlarda oyke gozujuyi
Amin cumlemize nasip olur ins. Senin bicirlarda ikiz olma ihtimalii yuksek, kizlar donmus transferimiydiniz
Ay canım inşallah benim hesaplamama göre 4 haftaligiz yarin doktor keseyi görür mu acaba
Canim benim 12.gun 426.5 ti ve ikizdi, senin bicirlarda oyke gozujuyi
senle ben aynıyız cnm benim transferimde 28 ocaktı yarın bakalım dr gıtcez hayırlısı artık :)
Ay inşallah görürüz canım ya heyecandan sabah 9 a aldım randevuyu bide doktor ışte ikizleriniz burada diyomus
işallah cnm bende 8 de gıtcem rabbım sağlıklı sıhhatlı nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?