2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Biz hala memede uyuyoruz bi de. Bakan kisi ayakta sallamaya da alistirsin istemiyorum da. Geceleri iyi kotu emerek uyuyoruz sorun olmuyor ama ayakta sallamak iskence olur herhalde. Siz nasil yapiyorsunuz, 3-4 ay sonra gece de nobet tutacagim o yüzden gece yaninda olacak kisiye de zorluk olmasin istiyorum.

Bacaktan yapiliyor zaten baska bir asi yoksa beraberinde, ya da yapilacak asi verem asisi degilse tum asilar tercihen bacaktan yapiliyor, biz pazartesi gunu olduk asi esnasinda aglama disinda hicbir sikintimiz olmadi cok sukur, gece de uykusu her zamanki gibiydi

off gece nöbeti çok zor. biz hamak beşiklerden aldık onda sallanınca rahat uyuyor. bir de doğduğundan bu yana ninniyle, şarkılarla uyutuyorum. şarkısını açınca uyuyacağını anlıyor. tabi ben sallarsam uyumaz ben de sadece emerek uyuyor.

devam sütü alıyor mu? gece nöbetlerinde gece mama alsa çok iyi olur.

Formul mama da yemiyor, devam sutu denen sutlerden de icmiyor. Zaten biberonla icmeyi de bilmiyor. Ilk etapta gunduz uykularindaki emmeyi kessek bile kafi benim icin. Sonra kademeli olarak gece de kesmeyi dusunuyorum zaten.

normal canım bacaktan oluyor tutan bi aşı değil

afiyet olsun canım annem der ki ^^emzikli kadının önünden süpürge kaçar^^
o anneyle iyi ben de bu kilo da kalabiliyorum.boyun var canım senin karın bölgen için spor yapmalısın korse giymeyi denedin mi?

spor iyi de bel fıtığı yüzünden yapamıyorum bir de fırsat bulamıyorum. korseyi doğumdan sonra kullandım. üst kıyafetlerim 36-38 beden doğumdan önce 34-36 bedendi.
asıl sorun henüz adet olmayışım. diyetisyen adet olduktan sonra zayıflanıyor demişti.

ohhh bir yaşına kadar aşı yok. oğlum aşıdan çok korkuyor o yüzden artık doktorda da ağlamaya başladı

adete kadar sabretcen mecbur artık

valla inşallah başarılı olursun.. gündüz düzenin aynı benimki gibi de gece biraz farklı. çok uyanıuo her seferinde emmek istiyo. gögsümde mantar oldu bu yüzden. dr gece en fazla iki kere emzir dedi. gerisi gereksiz diyo. ama durmuyo benimki. ya emecek yada aramızda yatacak... aglamasın diye onun dediği oluyo. siz karı koca istikrarlısınız.. benim kocam herşeye karıştıgı için bunu yapamıyorum maaaalllleeesssseeefffffffff....

kocam da karışıyor canım kalkma sayısı değişiyor ben de emziriyorum ama yatmadan önce mama çorba falan veriyorum o yüzden bikaç dakika emip hemen uykuya dalıyor. kocamın uykusu ağırdır nadir uyanır canım bu düzene başlayalı hiç yanıma almadım öyle beşiğinde ağlasa bile

üzülme canım hiç anne sütü almayan bebekleri düşün mutlu ol... 10 ay diyelim artık... 10 ay yemiş seni yeter canım ona üzülme...

gece çorba ben de verdim< ama yok yine olmadı .. şu gece uykusunun tadı yok bişeyde deliksiz ve tedirgin olmadan uyumayı özledim...

gece çorba ben de verdim< ama yok yine olmadı .. şu gece uykusunun tadı yok bişeyde deliksiz ve tedirgin olmadan uyumayı özledim...
uykularm kabusa döndü canım ne sen sor ne ben söyleyim zaten uykum problemliydi ama şimdi uykuya dalabilmek için yatak yotganla kavga ediyorum sonra kocama çatıyorum uykuya dalıncaya kadar ömrümden ömür gidiyor

uykularm kabusa döndü canım ne sen sor ne ben söyleyim zaten uykum problemliydi ama şimdi uykuya dalabilmek için yatak yotganla kavga ediyorum sonra kocama çatıyorum uykuya dalıncaya kadar ömrümden ömür gidiyor
inan çok iyi anlıyorum seni. bazen uyanamıyorum yorgunluktan.. bi bakıyorum eşim dürtüyo... ana gözümü açıyorum almış gelmiş çocugu.. uyandı agladı diyo emzir diyo...rüya göruyorum onu emzirirken..

o kadar yorgun olduğum günler uyku harika canım öylece yatağa atıyorum kendimi kocama beni ört donuyorum diyorum o 20 sn içinde örtene kadar ben uykuya dalıyorum.

üzülme canım hiç anne sütü almayan bebekleri düşün mutlu ol... 10 ay diyelim artık... 10 ay yemiş seni yeter canım ona üzülme...
evet cnm hiç değilsse o kadar emdi mamasız diye kendime teselli veriyom eşimde aynı şeyleri söylüyo
bugun kuaforum bile yeter kocaman olmuş bırakması normal dedi

o kadar yorgun olduğum günler uyku harika canım öylece yatağa atıyorum kendimi kocama beni ört donuyorum diyorum o 20 sn içinde örtene kadar ben uykuya dalıyorum.

ahhh kızlar bende sizdenim hatta cnm eşimde bizim kızda bu aralar hele gece çok fena dört dönüyo yatagını
son 1 haftadır uyku yok bizde inanın geçen sol gözüm bugunde sağ gözüm kızarmış uykusuzluktan
gece uyanmasa sabah erken kalsa yine razıyım oda yok bizde
dün dra gittik sağ kulağında enfeksiyon başlangıcı varmış ilaç kullanıyoz inşallah cabuk geçerde uykumuz düzene girer

gece uykusu bizde de sorun 21:00 da kaşık maması veriyorum, onu seviyor. 10:30-23:00 arasında uyuyor sonra gece o kadar sık uyanıyor artık aramızda yatıyor. bazen yarım saat arayla bile uyanıyor. sabah da 09:00 gibi kalkıyormuş bu sabah erken kalktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…