Happines alintiyi sildim yanlislikla bunu sana yaziyorum Biz ek gidaya yeni yeni gectik gecen iki ayinda ust uste disler geldi sunnet oldu emeklemeye basladi ustune bir minik operasyon gecirdi derken inanilmaz isteksiz olmustu sadece emiyordu 7 gun 24 saat. Biz su an sabah kahvaltida yumurta sarisi az peynir yarim cay bardagi kadar süt corba kasigi kadar pekmez uc bes biskuvi bazen de ceviz ici veriyorum haftasonlari bizimle kahvaltiya oturdugu zaman da ekstradan domates salatalik falan yediriyorum kahvaltida sorun yok ogleden sonra bazen yine yarim mandalina kah suyunu emiyor kah agzinda cevirip duruyot ama oglen biraz sikintili bazen değişik corbalar yapiyorum bazen de kiymali makarna vs gibi seyler bazen yiyor bazen yemiyor aksama dogru gidip gelip emiyor aksam bizimle sofraya oturuyor ama pek bize eslik etmiyor yiyebilecegi seyler varsa yediriyorum ev yogurdu vermeye calisiyorum ve aksam yatmadan rutinimiz meyvemiz bazen sade bazen az sutle ezip veriyorum ve akabinde tabii ki surekli anne sütü yine. Benim merak ettigim sey şu simdi ben evde oldugum icin yemediginde israr etmiyorum cunku ac kalirsa biliyorum ki ben varim emerek tamamlayabilir farki. Ben olmayinca nasil olur o zaman acikinca mecbur yer mi? Sen gunde kac kere emziriyorsun mesela, ben sabah gitmeden istedigi kadar emer sonra ogle arasi gelmeye calisirim aksam ve gece de emer yine diyorum. Herhalde yeterli gelir degil mi