2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
bugün 6.35 te kalktı kızım ben uykusuzdum geri yatırdım 7.45 gibi tekrar kalktı işte şimdi uyuttum tekrar büyük ihtimalle iki saat sonra uyanır 3 yada 4 te tekrar yatar 1 saat sonra uyanır inşallah uykum düzene giriyor böyle böyle

gece çorba ben de verdim< ama yok yine olmadı .. şu gece uykusunun tadı yok bişeyde deliksiz ve tedirgin olmadan uyumayı özledim...
gece uykusu sohbeti yapmışsınız bende çok özledim gece uykularını Allahım kolaylık versin bizlere kendimi çok verimsiz hissdiyorum heryerim ağrıyor yorgunluktan bi iş yapasım gelmiyor, bi de bebeklerinizi yanınıza alıp yatırmaktan bahsetmişsiniz ne güzel biz beraber yatamıyoruz maalesef çünkü gözleri açınca direk hareketleniyor bende uyuyakalırım düşer diye yanıma alamıyorum çok istiyorum beraber yatmak inş. yaşından sonra olur bakalım

aman canım yanına alıp alıştırma 12 yaşında senle birlikte yatmak ister ne zamandır yoksun buralarda

bencede tutkulu alıştırma cnm yanında yatırmaya
ben eşimle tanıştığım zmn kardeşi hala annesiyle beraber uyuyodu kocaman kızdı ayrı yattığı zmn ağlıyodu
bizimde bu aralar uykumuz çok sorunlu yinede çok mecbur kalmadıkça almıyoz aramıza

aman canım yanına alıp alıştırma 12 yaşında senle birlikte yatmak ister ne zamandır yoksun buralarda
ayy ne bileyim yaa öyle bi özlem var içimde bizimkinde o hava yok zaten hiç bana düşkün değil babasına çok düşkün Nilay20 eşinin kardeşi kadar yatırmam herhalde ara ara geliyorum kızlar ama takipteyim bırakmadım

öğle uykularında falan birlikte yatın madem onu da çok değil ama

Kızlar selam , bende hep takıpteyım bsey sormam lazım sıze bgn bızım kız bı ısemıs bı ısemıss sormayın gıtsın sırtına kdar gecmıs sıdık , bessıgımızın ıcınde dossek var oda hep sıdık olmus bısey olur muu ?
Bse nye gecıyo kı sıdık ? Bezımız 4 nmara molfıx kullanıyoruz ..

Bsey daha sorcam , ocakta dogum gunumuz war ev suslemek ıstıyorum acaba neler yapablrım fıkır verır msınız ? Anca hazırlanırım da

biz de aynı bezi kullanıyoruz ama hiç sorun yaşamadık

Tmam canım saol , 2 ay sonra dogum gunumuz var ev suslemesı ıcn ne onerırsın ? Eltımde cocuguna dogm gnu partı yaptı sadece pasta wardı benımkı degısık guzel olsn ıstıyorum ne yapablrm sence ? Bıraz havam olsun canım yaaa

valla kuzum ben de netten aramalardayım bi mevlüt yapıcam ama doğum günü kutlamasına ne yapsam bilemiyorum

Fıkır gelırse aklına banada soyler mısın ? Bnde bulursan soylerım
mewlutude Allah kabul etsın ınsallah

Hıc mewlut dusunmemıstım aslında ben 40ımız cıkınca ıstıyodum ama maddı durumumuzdan dolayı olmadı bende oyle dusunebılırm bz okadar kalabalık olmayız heralde dgum gununde , tmam canım saol.. :) bnde nette grafon kagdıyla yapılan kocaman susler buldum bak ıstersen resım ekleyemıyorum kusura bakma mawı renklı yapmıslar anlatımlı gorceksın zaten ben onu begendım ıse yarar yanı susleme de :)

Aynı öyle dusunuyorum zaten , cup kekler fılan yaparım dye dusnuyorum netten kagıtla suslemeler yapmayı dusunuyorum .. Bakalım kısmet .. Buraya yazarım zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…