2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
oğlum da 20 ocak doğumlu, doğum günlerine az kaldı artık onların da yaşı olacak. henüz plan yapmadım. daha yeni diş buğdayı ve büyük oğlumun süpriz doğum gününü yaptım. ben de ilk doğum gününü az kişiyle kutlamak istiyorum.

bu arada oğlumun dört dişi çıktı. çok hareketli koltukta , duvarda sıralıyor. az da olsa ayakta duruyor ama korkuyor . duvar, yazı tahtası vs. destek alıp kalkıyor. yürüteçe girmeden ayakta dışardan itiyor. abisi odasında olduğunda hızlıca emekleyerek odasına gidiyor. beşiğiyle yatağımız yan yana beşiğinden yatağa geçmeye de başladı. müziğe çok meraklı radyonun ayarıyla oynamış frekans değiştireyim dedim değiştirdiğim frekanslarda şarkı yok diye kızıyor. beğendiği şarkılarda alkış yapıp başını sallıyor.

sizin bebekler de inatçı mı? bizim oğlak çok inatçı. oğlumun yükseleni de koç

kararsız kaldım ama ayrı doğum günü yaparım mevlüt ü doğum gününden biraz önce ya da sonra yapsam diyorum ya da mevlüt işine hiç girmesem diyorum ben kaynanayla oturuyorum o yüzden kararsızım.6 ay kınasını annemde teyzeleriyle kutlamıştık normalde bebekle birlikte 6 kişi olacaktık çatkapı gelen misafirlerle 10dan fazlaydık.diş buğdayında 15 kişi civarıydık.mevlüt yapsam iş baya büyük olur heralde en az 50 kişi diye hesap yapıyorum.ay çok kararsızım

hep inatçı canım bi de yaramaz hatta doğurmadan önce burcuna bakmıştım hep uysal sakin yazıyordu kızımdan sonra hepten inancım kalmadı burçlara nerde yaramazlık var koşarak bile değil uçarak gidiyor

o yaramazlıkları ayrı zaten ulaşabileceği yerlerdeki herşeyi kaldırdım. mutfakta masa örtüsünü bile kaldırdım. almak istediği şeye yetişemeyince örtüyü çekiştiriyor. yaramazlık yaptığını da biliyor o zaman sinsi sinsi gülüyor. şimdi uysal olmasını bekleme, şimdi meraklı, çevreyi öğrenmeye çalışıyor.
bebişimi özledim sabah uyurken bırakıp işe geldim

[Bebegineappines, post: 37610299, member: 214209"]o yaramazlıkları ayrı zaten ulaşabileceği yerlerdeki herşeyi kaldırdım. mutfakta masa örtüsünü bile kaldırdım. almak istediği şeye yetişemeyince örtüyü çekiştiriyor. yaramazlık yaptığını da biliyor o zaman sinsi sinsi gülüyor. şimdi uysal olmasını bekleme, şimdi meraklı, çevreyi öğrenmeye çalışıyor.
bebişimi özledim sabah uyurken bırakıp işe geldim[/QUOTE]

Happiness Bebegine kim bakiyor canim? Ne kadar zamandir calisiyorsun?

ben evlenmeden çalışmıyordum ama şimdi de kendiliğinden kreş yaşı gelinceye kadar çalışmayı düşünmüyorum her anı ayrı bi keyif mutluluk ben de şimdi öğle uykusuna yatırdım çay keyfi yapıyorum bebeğine kim bakıyor canım

mevlüt benide çok düşündürüyo ayrı bi gün olması eee ayrı masraf olucak kalabalık olması bide soğuklar
nasıl yapcaz bklım
akraba çok bizde birini çağırsan diğeri alınır öyle yani
6 ay kınamız çok kalabalıktı bizim neyseki yazındı ama çok güzeldiiiii foto atsam beceremiyom
diş buğdayını sadece kaynatıp dağıttık

en güzelini yapıyorsun. çocuğunu kendin büyütmek gibisi var mı? ben de memurum. bu yıl hep evdeydim büyük oğlumla ilgilenmek, birlikte vakit geçirmek çok güzeldi. benim içim rahat, bebeğime ve oğluma kayınvalidem bakıyor, benden de iyi bakıyor. üstüne çok titriyor.

bnm kızımda 20 ocak ve tam bi oğlak

Happiness Bebegine kim bakiyor canim? Ne kadar zamandir calisiyorsun?[/QUOTE]

ben ondört yıllık memurum, kayınvalidem bakıyor. büyük oğluma da O baktı. çok iyi bakıyor, sağolsun. bizim koyduğumuz kuralların dışına çıkıp oğlumu şımartmadılar

pc den giriyorsan resmi sürükle cevapla kısmına bırak canım en basiti bu.masraftan çok korkmuyorum kızım için biriktirdiğim para vardı ama kaynanam ve kalabalık korkutuyo beni 2 eltim var yardım ederler ama 2 si de hamile kaynana elini bile sürmez sadece doğum günü yaparım heralde.diş buğdayımız güzeldi bizim elimle pasta yaptım kreması falan çok becerikli değilimdir bu kadar yapmak bile olay benim için kızım da yemişti

Happiness Bebegine kim bakiyor canim? Ne kadar zamandir calisiyorsun?

ben yuzden dedimdört yıllık memurum, kayınvalidem bakıyor. büyük oğluma da O baktı. çok iyi bakıyor, sağolsun. bizim koyduğumuz kuralların dışına çıkıp oğlumu şımartmadılar[/QUOTE]

Ne kadar zamandir calisiyorsun derken bebegin ne kadarken ise basladin demek istemistim. Ben de calismaya baslamayi dusunuyorum da o yuzden merak ediyorum

o büyük nimet ben kaynanayla aynı evde yaşıyorum haftada bir falan ayy canım der gelir kızımı öper genelde ağlatır bırakır gider ne güzel insana yardım eden birinin olması kaç yaşındasın canım

ben yuzden dedimdört yıllık memurum, kayınvalidem bakıyor. büyük oğluma da O baktı. çok iyi bakıyor, sağolsun. bizim koyduğumuz kuralların dışına çıkıp oğlumu şımartmadılar

Ne kadar zamandir calisiyorsun derken bebegin ne kadarken ise basladin demek istemistim. Ben de calismaya baslamayi dusunuyorum da o yuzden merak ediyorum[/QUOTE]

ben de başta öyle anladım canım ben 8. ayda başladım.

maaşımı sorsan daha iyiydi. kadına yaşı, erkeğe maaşı sorulmazmış ya 36 yaşındayım. ikinci oğlum çok nazlı çıktı bizi üç yıl bekletti

biz de yedi yıldır aynı binada oturuyoruz. önce kiracıydık sonradan satın aldık, aynı binada oturmak çok rahat. hem bana yardım ediyor ben de onun ihtiyacı olduğunda rahatça yardım edebiliyorum

maaşımı sorsan daha iyiydi. kadına yaşı, erkeğe maaşı sorulmazmış ya 36 yaşındayım. ikinci oğlum çok nazlı çıktı bizi üç yıl bekletti
aklıma geldi maaşını sormak ama bakma yaşını sordum cehaletime verneyle korunuyodun canım niye nazlandı oğlun kaç yaş var aralarında

biz de yedi yıldır aynı binada oturuyoruz. önce kiracıydık sonradan satın aldık, aynı binada oturmak çok rahat. hem bana yardım ediyor ben de onun ihtiyacı olduğunda rahatça yardım edebiliyorum
amaaan iyiliği falan şöyle dursun ben görürüm kendi işimi ne yararı ne zararı 3 yılda ilallah dedirtti

biz de yedi yıldır aynı binadapek gonuruyoruz. önce kiracıydık sonradan satın aldık, aynı binada oturmak çok rahat. hem bana yardım ediyor ben de onun ihtiyacı olduğunda rahatça yardım edebiliyorum

Ne guzel valla buyuk rahatlik benim annem cok yakin oturuyor bana ama bakmaya pek gonlu yok kayinvalidenin de gonlu var ama hem sehir disinda hem de biraz rahatsiz. Seker gibi bir kadin normalde ama ayni evde uzun sure yapamiyoruz duzen duzen uzerine olmuyor. Keske onlar da yakin otursalardi. Bu gel gitler arasinda ben de calismayi dusunuyorum artik lakin kimin bakacagi belli degil bebege, o yuzden merak ediyorum calisan annelerin durumunu

aklıma geldi maaşını sormak ama bakma yaşını sordum cehaletime verneyle korunuyodun canım niye nazlandı oğlun kaç yaş var aralarında

aralarında sekiz yaş var. hapla korundum. bebek için acele edince doktor klomen verdi o da kist yaptı o kist kendisine arkadaş yaptı kistler geçti pko başladı sonra onlar da geçti ama iki yıl sebepsiz inferlite oldu. hiçbir sorun yoktu sonra olayı akışına bırakınca hamile kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…