- 4 Mayıs 2014
- 3.286
- 3.406
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gece uykusu sohbeti yapmışsınız bende çok özledim gece uykularını Allahım kolaylık versin bizlere kendimi çok verimsiz hissdiyorum heryerim ağrıyor yorgunluktan bi iş yapasım gelmiyor, bi de bebeklerinizi yanınıza alıp yatırmaktan bahsetmişsiniz ne güzel biz beraber yatamıyoruz maalesef çünkü gözleri açınca direk hareketleniyor bende uyuyakalırım düşer diye yanıma alamıyorum çok istiyorum beraber yatmak inş. yaşından sonra olur bakalımgece çorba ben de verdim< ama yok yine olmadı .. şu gece uykusunun tadı yok bişeyde deliksiz ve tedirgin olmadan uyumayı özledim...
aman canım yanına alıp alıştırma 12 yaşında senle birlikte yatmak ister ne zamandır yoksun buralardagece uykusu sohbeti yapmışsınız bende çok özledim gece uykularını Allahım kolaylık versin bizlere kendimi çok verimsiz hissdiyorum heryerim ağrıyor yorgunluktan bi iş yapasım gelmiyor, bi de bebeklerinizi yanınıza alıp yatırmaktan bahsetmişsiniz ne güzel biz beraber yatamıyoruz maalesef çünkü gözleri açınca direk hareketleniyor bende uyuyakalırım düşer diye yanıma alamıyorum çok istiyorum beraber yatmak inş. yaşından sonra olur bakalım
bencede tutkulu alıştırma cnm yanında yatırmaya
ben eşimle tanıştığım zmn kardeşi hala annesiyle beraber uyuyodu kocaman kızdı ayrı yattığı zmn ağlıyodu
bizimde bu aralar uykumuz çok sorunlu yinede çok mecbur kalmadıkça almıyoz aramıza
ayy ne bileyim yaa öyle bi özlem var içimde bizimkinde o hava yok zaten hiç bana düşkün değil babasına çok düşkün Nilay20 eşinin kardeşi kadar yatırmam herhalde ara ara geliyorum kızlar ama takipteyim bırakmadımaman canım yanına alıp alıştırma 12 yaşında senle birlikte yatmak ister ne zamandır yoksun buralarda
öğle uykularında falan birlikte yatın madem onu da çok değil amaayy ne bileyim yaa öyle bi özlem var içimde bizimkinde o hava yok zaten hiç bana düşkün değil babasına çok düşkün Nilay20 eşinin kardeşi kadar yatırmam herhalde ara ara geliyorum kızlar ama takipteyim bırakmadım
biz de aynı bezi kullanıyoruz ama hiç sorun yaşamadıkKızlar selam , bende hep takıpteyım bsey sormam lazım sıze bgn bızım kız bı ısemıs bı ısemıss sormayın gıtsın sırtına kdar gecmıs sıdık , bessıgımızın ıcınde dossek var oda hep sıdık olmus bısey olur muu ?
Bse nye gecıyo kı sıdık ? Bezımız 4 nmara molfıx kullanıyoruz ..
nane limon ıhlamur fln ver atlatırSanırım usuttuk
valla kuzum ben de netten aramalardayım bi mevlüt yapıcam ama doğum günü kutlamasına ne yapsam bilemiyorumTmam canım saol , 2 ay sonra dogum gunumuz var ev suslemesı ıcn ne onerırsın ? Eltımde cocuguna dogm gnu partı yaptı sadece pasta wardı benımkı degısık guzel olsn ıstıyorum ne yapablrm sence ? Bıraz havam olsun canım yaaa
pide veririm baya kalabalık olur 50 kişi falan yemek uğraştırırMevlutde ne vermeyı dusunuyosun ? Yemek mı pıde mı ne dusunuyosun ?