2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
aynı evde zor olur. biz yazın yazlıkta aynı evde yaşıyoruz gerçi o da üç dört günü geçmiyor artık biz 11 yıldır birbirimize çok alıştık. kayınvalidemle anne kız gibiyiz. çalışan anne olmak zor ama çocuğun kendine güveni daha yüksek oluyor

benim ilk çocuğum 2. nasip olursa bi 7 yıl sonra gelsin istiyorum o yüzden detay sordum kusura bakma canım

birşey soracağım ben hala adet olmadım eylülde bir kere oldu nerdeyse iki ay olacak devamı gelmedi. sizin düzenli oluyor mu? bir de doğum kilolarını verdiniz mi? ben biraz kendime göre kilolu hamile kaldım kullandığım ilaçlardan dolayı (58 kiloydum boyum da 170) şimdi de 58'im ama 2 kilo daha vermek istiyorum malum sütten dolayı rejim yapamıyoruz, bel fıtığından dolayı da spor yapamıyorum iki çocukla da yürüyüşe fırsat bulamıyorum. bir de ben abur cuburu çok severim. bugün elma sirkesi içmeye başladım. adet olmadığım için ödemleri atamadığımı düşünüyorum

6 aylıkken oldum adet ama düzenli olmuyorum o yüzden her adet zamanında hamile miyim telaşesi sarıyor ben bebeğim 15 günlükken doğum öncesi kiloma dönmüştüm canım zaten 8 kilo almıştım hamileyken o da hemencecik gitti

benim ilk çocuğum 2. nasip olursa bi 7 yıl sonra gelsin istiyorum o yüzden detay sordum kusura bakma canım
yok canım ne kusuru burası zaten merak ettiğimiz öğrenme alanı değil mi? aslında arada yaş farkı olması iyi de. oğlumun sorumluluğu üzerimde yok kendi ihtiyaçlarını kendi karşılıyor, bana yardım ediyor, kardeşiyle ilgileniyor. kardeş sorumluluğunu çok güzel üzerine aldı

ne güzel. ben de çabuk kilo verdim ama ödem var gibi hissediyorum özellikle karın bölgemde. dediğim gibi ben abur cubur çok yiyorum. doğum iznindeyken de sürekli gezdim ve dışarda yemek yedim. spor yapabilsem çok çabuk kilo veririm

Ben duzenli oluyorum 4.5 aylik oldugundan beri gerci duzenli dedigim ortalama 40 gunde bir falan, bebekten once de pek duzenim yoktu o yuzden 40ta bir bana duzenli geliyor. Ben 70le hamile kalmistim su an 69um simdilik daha da verebilecegimi sanmiyorum calismaya baslayinca belki. Peki emzirme duzenin nasil calistigin icin gunde kac kere emebiliyor ek gidayla araniz nasil kabaca gunluk ogunleri ne sekilde sana zahmet veriyorum ama anlatabilir misim acaba. Benim ki biraz meme bagimlisi o yuzden biraz da ondan korkuyorum hala uykumuz da sorun

ne güzel benim meleğim de öyle olur mu acaba 6 aydan beri beni herkesten kıskanıyor kucağımda bebek görse saçlarını çekiyor ağlıyor biraz da o yüzden 2.yi geç istiyorum

su iç canım bol bol hatta suya 2 damla limon sık günde 2,5 lt falan iç bence ödemi de atarsın

ne zahmeti. sabah kahvaltı yapıyor (kaşıkmaması+devam sütü, yumurta ve peyniri ayrı yiyor) öğlen çorba ara öğün yoğurt akşam çorba gece yatmadan da kaşık maması+devam sütü dört öğün ama düzenli değil bazen hiçbir şey yemediği de oluyor. ben genelde işimden dolayı yarım gün çalışıyorum.gece uykusu düzensiz hep emmek istiyor

Happines alintiyi sildim yanlislikla bunu sana yaziyorum Biz ek gidaya yeni yeni gectik gecen iki ayinda ust uste disler geldi sunnet oldu emeklemeye basladi ustune bir minik operasyon gecirdi derken inanilmaz isteksiz olmustu sadece emiyordu 7 gun 24 saat. Biz su an sabah kahvaltida yumurta sarisi az peynir yarim cay bardagi kadar süt corba kasigi kadar pekmez uc bes biskuvi bazen de ceviz ici veriyorum haftasonlari bizimle kahvaltiya oturdugu zaman da ekstradan domates salatalik falan yediriyorum kahvaltida sorun yok ogleden sonra bazen yine yarim mandalina kah suyunu emiyor kah agzinda cevirip duruyot ama oglen biraz sikintili bazen değişik corbalar yapiyorum bazen de kiymali makarna vs gibi seyler bazen yiyor bazen yemiyor aksama dogru gidip gelip emiyor aksam bizimle sofraya oturuyor ama pek bize eslik etmiyor yiyebilecegi seyler varsa yediriyorum ev yogurdu vermeye calisiyorum ve aksam yatmadan rutinimiz meyvemiz bazen sade bazen az sutle ezip veriyorum ve akabinde tabii ki surekli anne sütü yine. Benim merak ettigim sey şu simdi ben evde oldugum icin yemediginde israr etmiyorum cunku ac kalirsa biliyorum ki ben varim emerek tamamlayabilir farki. Ben olmayinca nasil olur o zaman acikinca mecbur yer mi? Sen gunde kac kere emziriyorsun mesela, ben sabah gitmeden istedigi kadar emer sonra ogle arasi gelmeye calisirim aksam ve gece de emer yine diyorum. Herhalde yeterli gelir degil mi

en kısa zmnda denicem foto yüklemeyi
anladım cnm hamile olabilirler ama önmli olan sana yaklaşımları sonuçta onlarında yavruları olucak bnde 1 tane var konusmayız hiç aramız yok
böyle şeyler doğum günü mevlüt vesayre kalabalıkta güzel olur yardımlaşma olmadan çok zor anlıyom seni hele çocukla dahada zor bnmde böyle zmnde yardımcım yok kvalidem sağolsun elinden geleni yapar hamur işi gibi ama temizlik tarafı beni düşündürüyo işte

yok ellerinden gelen yardımı ederler daha teklif etmeden koşar gelirler ama işte ben teklif edemem çünkü biri 9 aylık biri 8 aylık hamile olacak kayınvalide yapmaz yardım hiç teklif edip ona ihtiyacım olduğunu hissettirdiğime değmez

anladım cnm sanırım kvalidenle beraber oturuyosun şimdilikmi yoksa devamlımı

öğle arasına da ilk zamanlar gelirsin sonra gelmesen de olur, alışır. dediğin gibi sen evde yokken mecbur yiyecek, ilk günler biraz zorluk çıkartıyor sonra alışıyorlar. hem de inanılmaz kolay alışıyorlar iki oğlum da öyle oldu.
işten gelince tok da olsa emmek istiyor. gün içinde genelde uykusu geldiğinde emiuor ama gece çok sık istiyor. devam sütü de almıyor, hiç biberon kullanmıyor sadece su içiyor. devam sütünü sadece kaşık mamasını ahzrılamak için kullanıyorum. inşallah 1 yaşında sütü içer.

su iç canım bol bol hatta suya 2 damla limon sık günde 2,5 lt falan iç bence ödemi de atarsın
ben de sirkeli su içiyorum. aslında kilolu değilim 58 kiloyum 170 de boyum var ama sadece karın bölgem zayıflamadı ve henüz sıkılaşmadım.

zayıflamaktan bahsediyorum bir yandan da kaşarlı poğaça yiyorum ne çelişki

Kızlar bsey sorcam , 9 ay dolunca ası var bızım yarın olucaz normalde gecen haftaydı ama ası yokmus saglık ocagında bu haftaya erteledıler , ası agar mı oluyo bacaktan mı koldan mı vuruyolar bı yardımcı olur musunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…