2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
oğlumda ara ara ısırıyo ısırmasına izin vermediğim için o gün emmediği oluyo mesela dün gece den beri ısırmak istiyo kızıyorum ağlıyor emmiyo emmediği için sabaha kadar uyumadı uyumadı diye ben ona kızdım sonra kendime kızdım ağlamak istedim sıkıntısı olmasa uyur diyorum ama çok yorgun oluyorum şu an sarhoş gibiyim ev darmadağın stresliyim şimdi yine uyandı bak acele gidiyim by

canım benim kız da ağlıyor ama mecbur veriyorum 43 kiloya düşmüştüm hala kilo veriyordum gece yatmadan yemek yemeye başladım 1 kilo aldım en azından şimdilik kilo vermem durdu.ağladığına kulağını tıkadı mı çok kolay oluyor aslında

Iste zaten orasi sorun demi:) aglamasina kulak tikamak

kuzum hasta fln mı oldu kıyamam ben sen nasıl diyet yapıyosun canım
dişler yapıyo cnm ateşi flan yok ama gece huzursuz
ekmeği yani karbonhidratı tamamen kestim hiç yemiyom akşam yemeğinide azalttım bu aralar zaten uykusuz ve yorgunluk hiç hal kalmıyo spor oluyo yani hemencik kilo vermişim

cnm biz
bnmde şu an gözlerimden uyku akıyo derlerdi diş çıkarma zor olur uykusuz kalırsınız diye yaşamayınca anlamazdık şimdi çok iiiiiiiiiyiii anlıyoz gerçekten çok zor bizim kız gece uyumayınca gündüz uyutuyoz o uyurken bnde iş güç tabi uykusuz halsiz ve yorgun inan göz altlarım çöktü

bundan sonra zaten çabuk kilo verirsin, bebekler yaramazlaşıyor. ben sürekli arkasındayım nerdeyse hiç oturmuyorum haliyle baya sporcu gibi oldum

oldukça fazla arkadaşm 20 kilo vermem lazım son 2 aydır adet olmaya başladım sadece göbeğim gitti tamamen değil ama şişlik azalıyo
verirsin canım hele bi ayaklansın beben.benim belim aynı kalınlaşmıştı doğumdan sonra inan o bile gitti adetten yada fazla hareketten bişeykalmıyor

verirsin canım hele bi ayaklansın beben.benim belim aynı kalınlaşmıştı doğumdan sonra inan o bile gitti adetten yada fazla hareketten bişeykalmıyor
sohpet sardı valla ne çok özlemişim yazışmayı dertleşmeyi...
kızım tam bi yaramaz oldu yerinde durmuyo eee zate boğazıda kestim gider inşallah bu kilolar
beni şimdiden kızımın doğumm günü heyecanı sardı değişik fikirler arıyom hayırlısıyla
çok yoruluyom evde uyku yok sürekli hareket....

yasasın ilk doğumgünleri bebeklerimizinvalla o kadar yorgunluğu meleğin bi kahkahası alıyor.
dün gece biz kocamla tartıştık kızım da yanımdaydı.ben ağladım kızım yanıma geldi koltukta bacağıma sarıldı kendince teselli etti .hatta babasına da kızdı kendi dilinde.bu halini gördüm ya ben daha da yorulmam yaramazlık falan hikaye gelir.

ay çok hoş. bebek de olsa annesinin üzüntüsünü anlıyorlar. bebeğim de abisi ağladığında hemen ağlıyor abisine hiç kıyamıyor

ay çok hoş. bebek de olsa annesinin üzüntüsünü anlıyorlar. bebeğim de abisi ağladığında hemen ağlıyor abisine hiç kıyamıyor
minicik melekler ya babasına çıkışıyo babası bana sesleniyor o cevap veriyor hıı falan diye öldürdü beni o halleri

hissediyolar cnm bebişlerimiz kıyamamm ben ona yaaa tek tesellimiz onlar :))))

meleğim öyle tepkiler verdi ki ilk defa yasıyorum böyle bi mutluluğu rabbim isteyen herkese yaşatsın.doğum gününe ne düşündün canım
aslında çok değişik fikirlerim var cnm bizim doğum günümüz 20 ocak kısmetse şöyle düşünüyorum doğum gününden yani aralık sonu gibi evimizde mevlüt pilavlı ayranlı akrabalar gelse yeter o gün gelenlere 1 yaş magnet düşünüyoz bakalım
doğum günümüz ise şöyle 1 yaş tabaklı süslemeli olanlardan olsun istiyom o gün sayılı kişi çağırırız en yakın arkadaş ve tanıdıklarımız olabilir
doğum günü kesin olurda mevlüt bakalım nasıl olucak yapmak istememin sebebi bebek mevlüdünü camide yaptık aslında çok güzel oldu ama evimde olmadı diye içimde kaldı yaparsam içimde kalmaz :)))
cnm sen hep burda kal hiç gitme böyle iyi oluyo sohpet....

ben hep burlardayım inan ama siz yoksunuz ben de mevlüt düşünüyorum 6 ocak bizim de doğum günümüz pastayı da bi annem de bi evimde elti kaynana takımıyla mı kessem yoksa doğum günü partisi mi yapsam karar veremedim

valla cnm ben bakıyom bakıyom kimseler olmuyodu artık buralardayım beraber takılırız belki gelende olur
hmmmm düşünceler aynı birbirimize fikir olabiliriz
mesela sen hem mevlüt hem doğumgününü aynı günmü düşünüyon
sizinki daha yakınmış doğum tarihi hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…