benin kızda emekliyor ama ben koltuktan tutturuyorum hep yürüsün diye1 haftadır emekliyoruz çok keyifli onu öyle izlemek..
arkadaşım buraya da yazmıştım biz de bi gecede 2 hastane 4 dr gördük ertesi gün kbb ye gittik dr ilaçlarımızı kesti hiç gerek yok dedi antibiyotiğie hiç başlamamıştım zaten geçmiş olsun canım öp benim için eymen i ayaklarından ellerinden gözlerindenpazardan beri ateşimiz 39 dan aşağı düşmüyodu acile gittiğimizde kulak iltihabı dediler 4 gündür antibiyotik kullanıyoduk dün ateş düştü sonrasında bir anda kırmızı döküntüler oluştu kızamık mı acaba derken bugün dr a gittik meğer 6. hastalık geçirmişiz kulaklarına baktı temiz antibiyotik kullanma dedi galibe boşuna kullanmışız canım sıkıldı neyse daha kötüsü olmasın bu haftayı böyle geçirdik arkadaşlar sizler nasılsınız
[GTE="tutkulu, post: 37544656, member: 409534"]pazardan beri ateşimiz 39 dan aşağı düşmüyodu acile gittiğimizde kulak iltihabı dediler 4 gündür antibiyotik kullanıyoduk dün ateş düştü sonrasında bir anda kırmızı döküntüler oluştu kızamık mı acaba derken bugün dr a gittik meğer 6. hastalık geçirmişiz kulaklarına baktı temiz antibiyotik kullanma dedi galibe boşuna kullanmışız canım sıkıldı neyse daha kötüsü olmasın bu haftayı böyle geçirdik arkadaşlar sizler nasılsınız
ne saçma laf o ..panik atak olsa bile oyle denir mi... benimki de hep beni istiyo. ben de senin gibi oun beşiğine girip uyuyoruz. yoksa gece uyku uyuyamıyoz.. ee insan 49 kiloya geri dönünce :) beşige de yatıyoz...sen takma kafana eltinin dediğini. saçmalamıs bence.hızlı ama kucağımdan inmek istemiyor pek aramıza almıyoruz ama ben onun beşiğine geçiyorum yorgunluktan ölüyorum artık kollarım falan hep ağrıyor akşam eltim kızım senin ki panik atak başlangıcı olmasın dedi içime ateş koydu
49 kilo hayal canım bana 44 kiloyum daha düşüyorum da sonum hayır olsun eltim panik atak ben yeni evlendiğimde teşhis konmuştu dr. dr. geziyodu kalbim falan sıkışıyor diyordu ben demiştim abla panikatak olmasın senin ki psikolağa falan git bi diye hsls der küçük gelin olmasa kalpten ameliyat bile olurdum diye ama o lafta edilmez bence de.ne saçma laf o ..panik atak olsa bile oyle denir mi... benimki de hep beni istiyo. ben de senin gibi oun beşiğine girip uyuyoruz. yoksa gece uyku uyuyamıyoz.. ee insan 49 kiloya geri dönünce :) beşige de yatıyoz...sen takma kafana eltinin dediğini. saçmalamıs bence.
YAZINI GÖRMEMİŞİM PEK BURAYA GİREMİYORUM KEŞKE BENDE GİTSEYDİM DOKTORA AMA BU TECRÜBE OLDU BANAarkadaşım buraya da yazmıştım biz de bi gecede 2 hastane 4 dr gördük ertesi gün kbb ye gittik dr ilaçlarımızı kesti hiç gerek yok dedi antibiyotiğie hiç başlamamıştım zaten geçmiş olsun canım öp benim için eymen i ayaklarından ellerinden gözlerinden
defalarca gittik canım dr.a hep antibiyotik verdiler ama ben kullanmamıştım kızım kusuyordu onu içince ben de vermedimiyi ki vermemişim dedim kbb ye gidince hatta bana verdikleri ilaçları kullanmıyosun dr a niye götürüyorsun demişlerdi kbb bıraktırdı deyince hep iyi ki boşuna kullanmadın dedilerYAZINI GÖRMEMİŞİM PEK BURAYA GİREMİYORUM KEŞKE BENDE GİTSEYDİM DOKTORA AMA BU TECRÜBE OLDU BANA
kız süze nazar mı değdi yoksa memeyi neden bıraktı kuzu gelişimi çok güzeldi -hala güzel tabi- dişleri onu fazla mı zorluyo acaba bizimde iki hafta önce boy 71 kilo 9.1 bende kilosunu çok kafama taktım çünkü iki aydır 10 gr bile almadı ek gıdayı düzenli yiyiyoruz itirazsız ama kilo yok dr normal bu kilo iki yaşına kadar böyle gider diyo ama ben kafama takıyorum persentil gitgide yüzde elliye düştü daha da düşmesinden korkuyorumhanımlarrrrr..
nasılsınız çok nadir yazıyom bnde bakıyom çıkıyom sessiz ada gibi olmuş
bize gelince kızım son 4 gündür çok huzursuz yani özellikle gece çok sık uyanıyo bizide uyutmuyo karı koca uykusuz uykusuz idare ediyoz kızım memeyi bıraktı malasef çok uğraştım çok didindim ama yok almıyo mamayıda istemiyo biberon verdik onuda almıyo yemeği de pepe izleyerek yiyoz 3 dişimiz var 4 yolda bizden bu kadar
emmeyi kesince diyete başladım 1 kilo verdim bile spor yapamıyom bacaklarıma dolanıyo
ek gıdaya tam gaz devam ekstra balık tahin ceviz ve hurmaya başladık
en son sanırım 2 hafta oldu boyumuz 76 kilomuz 10 500
emmeyi niye kestiniz canımhanımlarrrrr..
nasılsınız çok nadir yazıyom bnde bakıyom çıkıyom sessiz ada gibi olmuş
bize gelince kızım son 4 gündür çok huzursuz yani özellikle gece çok sık uyanıyo bizide uyutmuyo karı koca uykusuz uykusuz idare ediyoz kızım memeyi bıraktı malasef çok uğraştım çok didindim ama yok almıyo mamayıda istemiyo biberon verdik onuda almıyo yemeği de pepe izleyerek yiyoz 3 dişimiz var 4 yolda bizden bu kadar
emmeyi kesince diyete başladım 1 kilo verdim bile spor yapamıyom bacaklarıma dolanıyo
ek gıdaya tam gaz devam ekstra balık tahin ceviz ve hurmaya başladık
en son sanırım 2 hafta oldu boyumuz 76 kilomuz 10 500
kız süze nazar mı değdi yoksa memeyi neden bıraktı kuzu gelişimi çok güzeldi -hala güzel tabi- dişleri onu fazla mı zorluyo acaba bizimde iki hafta önce boy 71 kilo 9.1 bende kilosunu çok kafama taktım çünkü iki aydır 10 gr bile almadı ek gıdayı düzenli yiyiyoruz itirazsız ama kilo yok dr normal bu kilo iki yaşına kadar böyle gider diyo ama ben kafama takıyorum persentil gitgide yüzde elliye düştü daha da düşmesinden korkuyorum
kız süze nazar mı değdi yoksa memeyi neden bıraktı kuzu gelişimi çok güzeldi -hala güzel tabi- dişleri onu fazla mı zorluyo acaba bizimde iki hafta önce boy 71 kilo 9.1 bende kilosunu çok kafama taktım çünkü iki aydır 10 gr bile almadı ek gıdayı düzenli yiyiyoruz itirazsız ama kilo yok dr normal bu kilo iki yaşına kadar böyle gider diyo ama ben kafama takıyorum persentil gitgide yüzde elliye düştü daha da düşmesinden korkuyorum
ben kesmedim cnm kendi bıraktı kızımemmeyi niye kestiniz canım
kuzum hasta fln mı oldu kıyamam ben sen nasıl diyet yapıyosun canımben kesmedim cnm kendi bıraktı kızım
birkibirki .!.:kızlar annemin tavsiyesiyle bebeğime uyku eğitimi veriyorum. vişi falan mecbur ıyorum ağlasa da beşiğinde ağlıyor