2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
pazardan beri ateşimiz 39 dan aşağı düşmüyodu acile gittiğimizde kulak iltihabı dediler 4 gündür antibiyotik kullanıyoduk dün ateş düştü sonrasında bir anda kırmızı döküntüler oluştu kızamık mı acaba derken bugün dr a gittik meğer 6. hastalık geçirmişiz kulaklarına baktı temiz antibiyotik kullanma dedi galibe boşuna kullanmışız canım sıkıldı neyse daha kötüsü olmasın bu haftayı böyle geçirdik arkadaşlar sizler nasılsınız

[GTE="tutkulu, post: 37544656, member: 409534"]pazardan beri ateşimiz 39 dan aşağı düşmüyodu acile gittiğimizde kulak iltihabı dediler 4 gündür antibiyotik kullanıyoduk dün ateş düştü sonrasında bir anda kırmızı döküntüler oluştu kızamık mı acaba derken bugün dr a gittik meğer 6. hastalık geçirmişiz kulaklarına baktı temiz antibiyotik kullanma dedi galibe boşuna kullanmışız canım sıkıldı neyse daha kötüsü olmasın bu haftayı böyle geçirdik arkadaşlar sizler nasılsınız[/QUOTE]

Gecmis olsun canim sana ve minik kuzuya. Topikte kimseler yok valla ben sık sık giriyorum ama yazan olmadigi icin oylece bakiyorum ben de onumuzdeki ay ise baslayacagim kismetse bakalim neler olcak hem heyecanliyim hem korkuyorum

Kizlar ben ocakta dogum yapacam ya aklim cok karisik dogum cantamaneler koymaliyim hem kizim hem kendin iicin..en tecrubeli sizlersiniz suanda soyleyecekleriniz altin gibi degerli

arkadaşım buraya da yazmıştım biz de bi gecede 2 hastane 4 dr gördük ertesi gün kbb ye gittik dr ilaçlarımızı kesti hiç gerek yok dedi antibiyotiğie hiç başlamamıştım zaten geçmiş olsun canım öp benim için eymen i ayaklarından ellerinden gözlerinden

Gecmis olsun canim sana ve minik kuzuya. Topikte kimseler yok valla ben sık sık giriyorum ama yazan olmadigi icin oylece bakiyorum ben de onumuzdeki ay ise baslayacagim kismetse bakalim neler olcak hem heyecanliyim hem korkuyorum[/QUOTE]
ben de hep buralardayım canım kendi kendime konuşuyor gibi olmayım diye bakıp geri dönüyorum

ne saçma laf o ..panik atak olsa bile oyle denir mi... benimki de hep beni istiyo. ben de senin gibi oun beşiğine girip uyuyoruz. yoksa gece uyku uyuyamıyoz.. ee insan 49 kiloya geri dönünce :) beşige de yatıyoz...sen takma kafana eltinin dediğini. saçmalamıs bence.

hanımlarrrrr..
nasılsınız çok nadir yazıyom bnde bakıyom çıkıyom sessiz ada gibi olmuş
bize gelince kızım son 4 gündür çok huzursuz yani özellikle gece çok sık uyanıyo bizide uyutmuyo karı koca uykusuz uykusuz idare ediyoz kızım memeyi bıraktı malasef çok uğraştım çok didindim ama yok almıyo mamayıda istemiyo biberon verdik onuda almıyo yemeği de pepe izleyerek yiyoz 3 dişimiz var 4 yolda bizden bu kadar
emmeyi kesince diyete başladım 1 kilo verdim bile spor yapamıyom bacaklarıma dolanıyo
ek gıdaya tam gaz devam ekstra balık tahin ceviz ve hurmaya başladık
en son sanırım 2 hafta oldu boyumuz 76 kilomuz 10 500

49 kilo hayal canım bana 44 kiloyum daha düşüyorum da sonum hayır olsun eltim panik atak ben yeni evlendiğimde teşhis konmuştu dr. dr. geziyodu kalbim falan sıkışıyor diyordu ben demiştim abla panikatak olmasın senin ki psikolağa falan git bi diye hsls der küçük gelin olmasa kalpten ameliyat bile olurdum diye ama o lafta edilmez bence de.

YAZINI GÖRMEMİŞİM PEK BURAYA GİREMİYORUM KEŞKE BENDE GİTSEYDİM DOKTORA AMA BU TECRÜBE OLDU BANA

kızlar annemin tavsiyesiyle bebeğime uyku eğitimi veriyorum. yaklaşık 1 haftadır.benim kız 10 11 gibi kalkıyor, gun içinde 3 4 saat uyuyor, sonra gece 12 1 gibi yatıyor, 2 saat uyuyup bana geceyi dar ediyordu.şimdiki düzenimiz şu sabah 8 9 arası kalkıyoruz. kahvaltı oyun hatta yürütecine koyuyorum ben evişi yaparken arkamda dolaşıyor öğleyi 12 gibi yatırıyorum 2 gibi kaldırıyorum. yemek oyun 4 e kadar 2 saat hep o evişi falan mecbur kalmadıkça yapmıyorum sabah işlerimi hallediyorum çünkü.saat dört olunca karnını doyuruyorum uyumaya bırakıyorum,genelde 4:30 da uyuyor.1 saat sonra tekrar kaldırıyorum. gece 9:30 10:00 gibi uyuyor.ha hiç mi uyanmıyor uyanıyor ama yorgun olduğu için karnını doyurup hemen uyuyor ve inanın kollarımda ki ağrı geçti gece kalkmak için ağlıyor ama ben kaldırmıyorum ağlasa da beşiğinde ağlıyor

YAZINI GÖRMEMİŞİM PEK BURAYA GİREMİYORUM KEŞKE BENDE GİTSEYDİM DOKTORA AMA BU TECRÜBE OLDU BANA
defalarca gittik canım dr.a hep antibiyotik verdiler ama ben kullanmamıştım kızım kusuyordu onu içince ben de vermedimiyi ki vermemişim dedim kbb ye gidince hatta bana verdikleri ilaçları kullanmıyosun dr a niye götürüyorsun demişlerdi kbb bıraktırdı deyince hep iyi ki boşuna kullanmadın dediler

kız süze nazar mı değdi yoksa memeyi neden bıraktı kuzu gelişimi çok güzeldi -hala güzel tabi- dişleri onu fazla mı zorluyo acaba bizimde iki hafta önce boy 71 kilo 9.1 bende kilosunu çok kafama taktım çünkü iki aydır 10 gr bile almadı ek gıdayı düzenli yiyiyoruz itirazsız ama kilo yok dr normal bu kilo iki yaşına kadar böyle gider diyo ama ben kafama takıyorum persentil gitgide yüzde elliye düştü daha da düşmesinden korkuyorum

emmeyi niye kestiniz canım

sorma arkadaşım ya valla o kadar üzüldümki memeyi bıraktı diye bnde anlamadım ilk 6 ay mamasız hep emdik gece gündüz 1 kere bile mama vermedim ama nolduysa dişlerden sonra oldu birden memeyi bıraktı veriyom şimdi ısırıyo
kilonuz iyi cnm 9 kilo azmı bnce takma

sorma arkadaşım dişten sonra bıraktık şimdi hiç emmiyo ben ne güzel 1.5 yaşına kadar emziricm diyodum.(((((((((((((
bnde her dr a gidişte kilosuna bakıyom inşallah almıştır diye gözüm tartıda
ahhhhhhhh bu analıkkkkkk

birkibirki .!.:
kızlar annemin tavsiyesiyle bebeğime uyku eğitimi veriyorum. vişi falan mecbur ıyorum ağlasa da beşiğinde ağlıyor

Ne guzel annen tavsiye etmis benim annem olsa herhalde ne aglatiyon cocugu der kendi alir besikten:) ben de uyku egitimi vermek istiyorum ama bir turlj cesaret edemiyorum. Bizim uyuma ve uyanma saatlerimiz fena degil ama uykuya gecis surecimiz sorun emerek uyuyor hala, deli gibi yorgun olsa da agzinda meme olsun istiyo uyurken, bi firt cekip uykuya daliyo. Uykusu geldiginde cok aglak bi bebe oluyor o yuzden korkuyorum egitim esnasinda cok aglar mi dayanabilir miyim acaba diye. Babannemiz sehirdisindan misafir geldi evde biri varken yapmak istemiyorum onun gitmesini bekliyorum aralikta da is basi yapmak istiyorum hani o arada bu sureci halletmem lazim yoksa baska vakit kalmadi gece emecek diye ustum basim da devamli acik nerdeyse, fenalik geldi valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…