Merhaba annişler ben allah izin verirse ocak 2015 annesi olucam bebişlerden çok vakit bulamıyosunuzdur eminim ama bişey öğrenmek istiyorum bebişlerin yataklarından memnunmusunuz yani beşkmi park yatakmı bambumu büyüyen yatakmı ne dersiniz ne almalıyım evde birde 5 yaşında kızım var şimdiden çok teşekkürler
merhaba cnm :) rabbim sağlıklı büyütmeyi nasip etsin :)))
bizim hem bebek odamız var hemde yanıma portatif beşik almıştık küçük olanlardan ve fiyetı çok uyugundu.
amacımız 3 5 ay yanımızda yatırıp odasına alıştırmaktı vede öyle oldu cnm ilk 5 ay yanımızdaydı sonra odasına aldık.
portatif biraz küçük bebek odamızın beşiği büyüyenlerden şimdilik memnunum
karar senin cnm az kullanırım idarelik dersen bnmki gibi alabilirsin ama yaşını geçinceye kadar kullanırım dersen büyüyen yada park yatak almalısın
Merhaba annelerbbenim size bi anne adayı olarak sorum olqcak..allah kismet ederse ocaktta kizimi kucagima alacam..merak ettiğim bir bebegin ortalama aylik masrafi ne kadar oluyor. .bezu mamasi (umarim emer kizim) vs herseyi yle. .bana fikir veriri misiniz
slm canım dişten oluyor bebekler hep uyanıyor bu aralarSelam kızlar uzun zamandır yazamıyordum biz 9 aylık olduk 2 aya yakın Türkiye'de tatildeydik. İzmir İstanbul Bodrum tatilin 1 Haftasını otelde geçirdik çok korkmuştum ama hiç zorlanmadık hergün 2 kere denize girdik kızımla. Ve ne yazıkki tatil bitti ve evimize geri döndük eve ilk girdiğimizde kızım etrafa o kadar meraklı baktı ki... Neyse biz geç diş çıkardık ilk dişimiz 2 hafta önce çıktı şimdi büyüyor ikinci dişimizde birkaç gün önce patladı fakat kızım 2 gecedir uykusunda çok inliyo ve Kalkıyor normalde bütün gece uyur? Yarın doktorumuzu arıycam dişten olabilirmi? Aranızda bebeği böyle olan varmı? Hepinizi öpüyorum. Özlemişim burayı
slm canım dişten oluyor bebekler hep uyanıyor bu aralar
gündüzleri geceye oranla daha az huysuz kızım ama üstüme çok düştü başından ayrılıp su içemiyorum oyun oynarken bile arkasına oturuyorum bi kaç dakikada bir dönüyor beni kontrol ediyor sarılıyor sonra oyuna devam.3 4 oldu dişler baş göstereli dr.a gittiğimiz hepsi aynı şeyi söylüyor dişler huzursuz ediyormuş.Allah yardımcımız olsunHay Allah sizinkilerde mi öyle dün Ağrı kesici fitil attım yine işe yaramadı bugün doktorumuzu aradım nurofen diye bir şurup aldım şimdi onu verdim bu gece bakalım nasıl olacak. Çok üzüldüm çünkü benim kızım 2. Ay'ından beri sabaha kadar sorunsuz uyurdu acaba başka bileyden dolayı mı diye endişelendim ama gündüzleri gayet iyi güler yüzlü neşesi yerinde o Yüzden anlayamıyorum bu dişler gecelerimi Ağrı yapar?
canım ben yorgan kullanmadım battaniyelerine sarıp yatırıyordum bu sene de uyku tulumu kullanıyorum üzerini açtı mı üşür mü derdim yok belki vardır yorgan kullanan.ben yorganı da yün düşünüyorum ama sanırım seneye de kullanmam yorgantecrübeli ocak anneleri deneyiminize ihtiyacim var.bebislerim kis bebegi olacak.mikrofiber yorgani öneriyor musunuz.siz ne kullandiniz?