oooww canım geçmiş olsuun düşmesi anneyi çok üzüyo bilirim Eymen de bi kaç defa yataktan düştü ve en son düşmesi kötü oldu biraz burnu morarır gibi olmuştu çok ağlamıştı tüm gün o korkuyu hissetti 6 aylıktı o zamanbiz gribin üstüne bu sabah düştük bi de yataktan parkeye kızım kafasını çarptı yere Allah ım hepsi üst üste geliyor
sağol canım nasıl titredi elim ayağım anlatamam biraz alnı şişti buz koydum heralde o yüzden az şişti çünkü ilk görüntüsü kötüydü şimdi belli olmuyor bile dikkatlice bakmadıkçaoooww canım geçmiş olsuun düşmesi anneyi çok üzüyo bilirim Eymen de bi kaç defa yataktan düştü ve en son düşmesi kötü oldu biraz burnu morarır gibi olmuştu çok ağlamıştı tüm gün o korkuyu hissetti 6 aylıktı o zaman
şişlik morluk geçici şeyler kalıcı hasar olmasından korusun Allah canım tekrar geçmiş olsunsağol canım nasıl titredi elim ayağım anlatamam biraz alnı şişti buz koydum heralde o yüzden az şişti çünkü ilk görüntüsü kötüydü şimdi belli olmuyor bile dikkatlice bakmadıkça
biz gribin üstüne bu sabah düştük bi de yataktan parkeye kızım kafasını çarptı yere Allah ım hepsi üst üste geliyor
oooww canım geçmiş olsuun düşmesi anneyi çok üzüyo bilirim Eymen de bi kaç defa yataktan düştü ve en son düşmesi kötü oldu biraz burnu morarır gibi olmuştu çok ağlamıştı tüm gün o korkuyu hissetti 6 aylıktı o zaman
Cok gecmis olsun kizlar.sağol canım nasıl titredi elim ayağım anlatamam biraz alnı şişti buz koydum heralde o yüzden az şişti çünkü ilk görüntüsü kötüydü şimdi belli olmuyor bile dikkatlice bakmadıkça
geçmiş olsun canım Allah korusun hepimizin bebesiniCok gecmis olsun kizlar.
Biz de grip olduk bu arada, hafif atlattik, yataktan falan dusmedik ama kafamizi dolaba carptik kizarilik oldu biraz. Allah korusun yavrulari....
merhaba ben tracy kitabindan cok memnunum gecen ay ev tasidik yeni evim kucuk oldugu icin tum esyalarimi getiremedim kitabida bulamayinca tekrar aldim eger saburli ve duzenli uygularsaniz cok isinizi goruyor benim oglumun duzeni oturmustu ama bu aralar tasinma ve dis problemleri hafif duzenimizi bozdu bayramdan sonra tekrar duzene koyacagizKizlar tracy hoggun kitaplarindan alan ve fayda goren var mi aranizda... cocugumuza uyku duzeni saglamamiz gerekiyor gece uyanmalari artti.gunduz uyutma zorlugu çekiyoruz.ise baslayacagim zorlaniyorum. Elinde olan kullanmayan varsa 3 5 ne isterseniz konusalim alayim belki cozumu olur...
Evet hala çok yoruyor uykuya geçişi cok zor bur bebek. .. Gece de sık uyanıyor zorlaniyorum uykusuzum...merhaba ben tracy kitabindan cok memnunum gecen ay ev tasidik yeni evim kucuk oldugu icin tum esyalarimi getiremedim kitabida bulamayinca tekrar aldim eger saburli ve duzenli uygularsaniz cok isinizi goruyor benim oglumun duzeni oturmustu ama bu aralar tasinma ve dis problemleri hafif duzenimizi bozdu bayramdan sonra tekrar duzene koyacagiz
8 ay 1 haftaligiz. Yaklasik bir aydir emekliyor 15 gune yakin suredir de tutunup kalkiyor, koltuk boyu siraliyor. Arkaya duser diye cok korkuyordum ama bi haftadir falan ayaktayken kontrollu bir sekilde poposunun üstüne oturmayi da ogrendikızlar dün kızım çekyattan tutunup kalktı,önceki gün iki adım attı kendi var mı sizde bi şeyler
koltuktan tutunarak gidiyor ama biz de emekleme yok canım yavaşça düşmeyi kızımda öğrendi8 ay 1 haftaligiz. Yaklasik bir aydir emekliyor 15 gune yakin suredir de tutunup kalkiyor, koltuk boyu siraliyor. Arkaya duser diye cok korkuyordum ama bi haftadir falan ayaktayken kontrollu bir sekilde poposunun üstüne oturmayi da ogrendi
[Olmasi ="birkibirki, post: 37167520, member: 587467"]koltuktan tutunarak gidiyor ama biz de emekleme yok canım yavaşça düşmeyi kızımda öğrendi
Benim kızımda 9 aylık daha yürüme emekleme diş yok , olan var mıı ?
Gel gel yapıo onu öğrettim baba anne gitti bunları söylüyor ..