naber kızlar. evpat neden rumuz değişti hayırdırya kuzum biz varız ama buraya kimseler girmiyo
ben ewpat rumuz değiştirdim
şöle toplansak yazışsak fenamı
canım bu gibi ihtiyaçlar yaşanılan ortama göre değişir.. evin ısınma şekli nasıl.. buna göre sen karar ver. mesela benim evim dogalgazlı oldugu için yorgan almadım . battanıye ve pike kullanıyorum sadece.evin soguksa uyku tulumu ve yorgan şart... tercih senin..tecrübeli ocak anneleri deneyiminize ihtiyacim var.bebislerim kis bebegi olacak.mikrofiber yorgani öneriyor musunuz.siz ne kullandiniz?
eskisi hoşuma gitmiyodu ondan cnmnaber kızlar. evpat neden rumuz değişti hayırdır
kızlar selam benim bebeğim de huysuzlaştı hırçınlaştı nasıl nerden öğrendiyse ah diyor bi vuruyor baya sinirli bana falan hep homurdanıyor koltuklardan tutunarak bütün odayı dolaşıyor duvardan da tutunarak geziyor çekmeceleri falan hep karıştırıyor bugün amcasına 2 adım attı hayırlısı hepimizin hakkında
hızlı ama kucağımdan inmek istemiyor pek aramıza almıyoruz ama ben onun beşiğine geçiyorum yorgunluktan ölüyorum artık kollarım falan hep ağrıyor akşam eltim kızım senin ki panik atak başlangıcı olmasın dedi içime ateş koydusenınkı baya hızlı gidiyo maşallah ona.