2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
tecrübeli ocak anneleri deneyiminize ihtiyacim var.bebislerim kis bebegi olacak.mikrofiber yorgani öneriyor musunuz.siz ne kullandiniz?
canım bu gibi ihtiyaçlar yaşanılan ortama göre değişir.. evin ısınma şekli nasıl.. buna göre sen karar ver. mesela benim evim dogalgazlı oldugu için yorgan almadım . battanıye ve pike kullanıyorum sadece.evin soguksa uyku tulumu ve yorgan şart... tercih senin..

kızlar nasılsınız biz hastayız gece gece 2 hastane gezdik yeni girdik eve bebem hasta hem de çok

selam kızlar,

erkek anneleri sünnet yaptırdınzı mı? nasıl yapıyorlar bilginiz var mı?
biz yarına randevu aldık ama ben biraz endişeliyim.

Merhaba arkadaşlar nasilsiniz keyifler nasil ben mayis ayindan beri giremiyordum firsat olmadi hic kizim ayin 8inde 10ayindan gün aldi emeklemiyo direk elinden tutuyoruz yuruyo kanepenin kenarından kendi siralayip gidiyor bizim sorunumuz diş..oglum un 7aylikken iki tane dişi vardi ama kizimda daha tik yok neden bu kadar gecikti acaba kimisi d vitamini eksikliği yüzünden gecikir diyo bi doğruluğu varmi onun dişinda konuşmaya basladik mama dedeee bababaa diye:)

Bzde 9.yı ayın 26sında doldurcaz 30 ekimde aşımız var . Emeklemek diş yok daha =( baba mama dede gel gel diyo , bay bay gel gel alkış yapıyo =) ama çok sinirli acayp hırçın nedendir blmyorum .. Bide bgn tırnaklarını keserken tırnağının brnde beyaz küçük çizgi grdm doktora götrmelimym sizce?

Iyi geceler bir Varım bir yokum ;(
Evdeki serüven bitiyor artık işe Başlama vakti geliyor maalesef
Sanırım daha sık takılırım buraya doğumdan beri yokum.;((

selam kızlar bebişlerinize bol öpücükler bizmki çok hareketlendi yürütecin tepesine tırmanıyor 4 gün sonra 9 aylık oluyoruz 3 dişimiz var üstten iki tane birden geliyor yan dişler ama daha tam çıkamadılar bi türlü konuşmamız yok sayılır anne der gibi ama tam çıkmıyor daha bişiler yazacaktım ama Eymenim durmuyo bu arada bize bilgisayarı vermiyor ne zaman pc başına otursak elimizden almaya çalışıyo mızılıyor görüşürüz by

kızlar selam benim bebeğim de huysuzlaştı hırçınlaştı nasıl nerden öğrendiyse ah diyor bi vuruyor baya sinirli bana falan hep homurdanıyor koltuklardan tutunarak bütün odayı dolaşıyor duvardan da tutunarak geziyor çekmeceleri falan hep karıştırıyor bugün amcasına 2 adım attı hayırlısı hepimizin hakkında

Acıl yardım lütfen ben bilinçsızce hareket ettım dudaklarıma dolgu ve botoks yaptırdım emzirirken. Ne yapmalıyım bebegıme zarar verırımıyım yardım lutfen

Pazar gnü bnm kızımda 9 btiyo daha emekleme bıle yok , dıs de yok bolca sınır war gece uykusu sıfır .. Sureklı mızırdanıyor napcam blmıyorum

Bzde emeklıyoruz artık yavas yavassss :) haftaya persembe gunu asımız war .. Kucuk yumusak top aldık onu atıyoruz yere onu yakalama hevesıne emekledı valla :)

emekliyoruz tay tay duruyoruz bi kaç adım atıp yavaşça popomuzun üstüne oturabiliyoruz bütün gece uyanık kalabiliyoruz ama anne kucağından inmezsek bizden mutlusu yok

naber kızlar...uzun bi ara verdik size... bi trabzon havası alıp geldik yine izmire... oğlum dört nala emekliyo koltuktan tutunup kalkıyo ve boylu boyunca koltugu tutarak yüryo..anne ve baba ya yakın kelime söylüyo. baybay yapıyo alkış yapıyo alo yapıyo.. ve bide eliyie ağzını kapatıp acıp vavavavav yapıo kızılderiler gibi :).. gece saat bası uyanıp emmek istiyo.ne yaptıysak olmadı yıne uyanıo. odası ayrı ama baxen yorgunluk ve uykusuzluktan dolayı aramıxa alıyoruz ve o zaman delıksız uyuo...bizdede de son durum bu canlar:)

senınkı baya hızlı gidiyo maşallah ona.

senınkı baya hızlı gidiyo maşallah ona.
hızlı ama kucağımdan inmek istemiyor pek aramıza almıyoruz ama ben onun beşiğine geçiyorum yorgunluktan ölüyorum artık kollarım falan hep ağrıyor akşam eltim kızım senin ki panik atak başlangıcı olmasın dedi içime ateş koydu

Bzden de son durum şu emeklemeye başladıkk :) tutunup kanepelerden kalkmaya çalışıyo hala ayakta sallayarak uyutuyorum buna çare var mııı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…