- 10 Haziran 2010
- 2.155
- 598
arkadaşlar ağustos annesiyim benim kız kucaktayken hep bi tavanlara perdelere bakma derdinde sizlerde böyle bir durum var mıydı
cevap veren yokmuGünaydın arkadaşlar ben 9 ağustosta adet gördüm normalde adetlerim 10 gün ileri atar 9 eylülde olmadım 10 eylül ve 14 eylülde eşimle ilişkiye girdik bugüne kadar bekledim adetim gelmedi 17 eylülde bir bayılacak gibi oldum çok kötüydüm yumurtlama döneminde oluyormu böyle şeyler...dün idrar testi yaptım negatif çıktı ama ilk hafta ince ince midem bulandı yemek kokulara karşı öğürmem vardı kasıklarımda batma ağrı karnımda pıt pıt hareketler çözemedim tatlıya ve meyveya aşırı ilgi duymaya başladım psikolojikmi bilmiyorum ama kan tahlili için bile çok erken sanırım ama adet olacakmış gibi kasıklarım ağrıyor inşallah hamileyimdir ama herhalde adet olacam gibi geliyor bana(( benim gibi durumda olan varmı kızlar cevap verirseniz çok sevinecem
maşallah canım basıl şaşırdın kimbilir onu öyle görünce resmi ben tutup cvp yazdığım alana sürüklüyorum otamatik olarak ekleniyor bilgisayarda.ama tel de nasıl bilmiyorumbenim küçük yaramazım tırmanmayı öğrendi artık dün ben bulaşık makinasını yerleştirecektim kapağı açıktı ben tezgaha dönüktüm arkamı bi döndüm bizim afacan kapakta oturuyor
canım ben 9 ay kasık ağrısı çektim hamileliğimde.aş erme bulantı falan hemen oluveren belirtiler değil biraz bekle bi daha test yapcevap veren yokmu((
bazı sitelerde ilk hafta belirtisi bulantı halsizlik yazıyor kafam karıştı birde buraya sorayım dedim bu hafta 2.hafta olacak işte haklısın beklemek en güzeli ama sabredemiyor insan :)) kan testi yaptıracam bu haftada geçsin inşallah olur hayırlısı bakalım...canım ben 9 ay kasık ağrısı çektim hamileliğimde.aş erme bulantı falan hemen oluveren belirtiler değil biraz bekle bi daha test yap
hakkında hayırlısı olsun canımbazı sitelerde ilk hafta belirtisi bulantı halsizlik yazıyor kafam karıştı birde buraya sorayım dedim bu hafta 2.hafta olacak işte haklısın beklemek en güzeli ama sabredemiyor insan :)) kan testi yaptıracam bu haftada geçsin inşallah olur hayırlısı bakalım...
rica ederim canım. yerim ben onu ya nasıl tatlı ısıra ısıra öp benim için.seninde gözün aydın.dur durak yok sana bugünden sonra.fazla kilon varsa artık yokbirikibiriki teşekkürederim canım
gitgide öyle oluyo gerçekten en çok heryere ulaşacam diye uğraşıyo çok meraklı olmaya başladırica ederim canım. yerim ben onu ya nasıl tatlı ısıra ısıra öp benim için.seninde gözün aydın.dur durak yok sana bugünden sonra.fazla kilon varsa artık yok
yerim ben onuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu................... bal lokması maşallah
teşekkür ederiz teyzesiiyerim ben onuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu................... bal lokması maşallah
geçmiş olsuncanım nasıl bebiş atlatabiliyomusunuz geçen hafta biz biraz rahatsızlandık ama antibiyotik falan kullandık ilaçla atlattık öksürük hapşırıkda olmadı şükür inş. tez iyileşirsiniz dişten grip oluyolarmış ondan mı hastalandıkızlarr hiç sesiniz çıkmıyor biz az biraz grip olduk.yavrum doğru dürüst nefes alamıyor, sürekli hapşurup öksürüyor yarın sabah dr. a gideceğiz ıhlamur nane tarhana verdim siz grip geçirdiniz mi nasıl geçirdiniz naptınız Allah aşkına uyuyan çocuğun başında bekliyorum bişey olursa diye bi akıl verin
sağol canım hala hasta körpem,öksürüyo hapşuruyo ilaç içmeyi reddediyor içince kusuyor , ben de nane ıhlamur tavuk suyuna çorba yapıyorum inşallah böyle böyle atlatırız .çok ağırlaşmadan.dişten değil canım babamız gripti ondan elasu ya geçti.benimde boğazlarım falan yanıyor kuşum iyi olsaydı da ben öyle hasta olsaydım.geçmiş olsuncanım nasıl bebiş atlatabiliyomusunuz geçen hafta biz biraz rahatsızlandık ama antibiyotik falan kullandık ilaçla atlattık öksürük hapşırıkda olmadı şükür inş. tez iyileşirsiniz dişten grip oluyolarmış ondan mı hastalandı