2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
biz gribin üstüne bu sabah düştük bi de yataktan parkeye kızım kafasını çarptı yere Allah ım hepsi üst üste geliyor
oooww canım geçmiş olsuun düşmesi anneyi çok üzüyo bilirim Eymen de bi kaç defa yataktan düştü ve en son düşmesi kötü oldu biraz burnu morarır gibi olmuştu çok ağlamıştı tüm gün o korkuyu hissetti 6 aylıktı o zaman

oooww canım geçmiş olsuun düşmesi anneyi çok üzüyo bilirim Eymen de bi kaç defa yataktan düştü ve en son düşmesi kötü oldu biraz burnu morarır gibi olmuştu çok ağlamıştı tüm gün o korkuyu hissetti 6 aylıktı o zaman
sağol canım nasıl titredi elim ayağım anlatamam biraz alnı şişti buz koydum heralde o yüzden az şişti çünkü ilk görüntüsü kötüydü şimdi belli olmuyor bile dikkatlice bakmadıkça

sağol canım nasıl titredi elim ayağım anlatamam biraz alnı şişti buz koydum heralde o yüzden az şişti çünkü ilk görüntüsü kötüydü şimdi belli olmuyor bile dikkatlice bakmadıkça
şişlik morluk geçici şeyler kalıcı hasar olmasından korusun Allah canım tekrar geçmiş olsun

biz gribin üstüne bu sabah düştük bi de yataktan parkeye kızım kafasını çarptı yere Allah ım hepsi üst üste geliyor

Cok gecmis olsun kizlar.
Biz de grip olduk bu arada, hafif atlattik, yataktan falan dusmedik ama kafamizi dolaba carptik kizarilik oldu biraz. Allah korusun yavrulari....

45 dk lık bi dizi 2 haftadır izlenmeyi bekliyor ilk yarım saatini izledim, bi diğer 45 dk.lık dizi 3 gündür izlenmeyi bekliyor ilk 20 dk.sı izlendi... annelik ne güzel şeysin sen

çok fena tv izlerdim hiç kapanmazdı şimdi hiç açmıyorum bile küçük eğlencem var artık "altın topum benim":emir_bebek::KK36:

ben tv nin zararlarından dolayı zaten bebeğim uyanıkken hiç açmıyorum artık o uyuyosa bi işim yoksa bi kahve içerken belki o da en son iki hafta önce olmuştu

Kizlar tracy hoggun kitaplarindan alan ve fayda goren var mi aranizda... cocugumuza uyku duzeni saglamamiz gerekiyor gece uyanmalari artti.gunduz uyutma zorlugu çekiyoruz.ise baslayacagim zorlaniyorum. Elinde olan kullanmayan varsa 3 5 ne isterseniz konusalim alayim belki cozumu olur...
merhaba ben tracy kitabindan cok memnunum gecen ay ev tasidik yeni evim kucuk oldugu icin tum esyalarimi getiremedim kitabida bulamayinca tekrar aldim eger saburli ve duzenli uygularsaniz cok isinizi goruyor benim oglumun duzeni oturmustu ama bu aralar tasinma ve dis problemleri hafif duzenimizi bozdu bayramdan sonra tekrar duzene koyacagiz

merhaba ben tracy kitabindan cok memnunum gecen ay ev tasidik yeni evim kucuk oldugu icin tum esyalarimi getiremedim kitabida bulamayinca tekrar aldim eger saburli ve duzenli uygularsaniz cok isinizi goruyor benim oglumun duzeni oturmustu ama bu aralar tasinma ve dis problemleri hafif duzenimizi bozdu bayramdan sonra tekrar duzene koyacagiz
Evet hala çok yoruyor uykuya geçişi cok zor bur bebek. .. Gece de sık uyanıyor zorlaniyorum uykusuzum...

kızlar dün kızım çekyattan tutunup kalktı,önceki gün iki adım attı kendi var mı sizde bi şeyler
8 ay 1 haftaligiz. Yaklasik bir aydir emekliyor 15 gune yakin suredir de tutunup kalkiyor, koltuk boyu siraliyor. Arkaya duser diye cok korkuyordum ama bi haftadir falan ayaktayken kontrollu bir sekilde poposunun üstüne oturmayi da ogrendi

8 ay 1 haftaligiz. Yaklasik bir aydir emekliyor 15 gune yakin suredir de tutunup kalkiyor, koltuk boyu siraliyor. Arkaya duser diye cok korkuyordum ama bi haftadir falan ayaktayken kontrollu bir sekilde poposunun üstüne oturmayi da ogrendi
koltuktan tutunarak gidiyor ama biz de emekleme yok canım yavaşça düşmeyi kızımda öğrendi

[Olmasi ="birkibirki, post: 37167520, member: 587467"]koltuktan tutunarak gidiyor ama biz de emekleme yok canım yavaşça düşmeyi kızımda öğrendi[/QUOTE]

Olmasi cok da onemli degil zaten, emekleyince hicbir is yaptirmiyor surekli pesinde kosturuyor aman hangi delige girdi diye. Bi de tutunarak kalkip sıralaması yuzunden koltuk yatak kitaplik vs hepsi birer tehdit olmaya basladi, o nereye ben oraya gidiyoruz o yuzden:)

[Olmasi ="birkibirki, post: 37167520, member: 587467"]koltuktan tutunarak gidiyor ama biz de emekleme yok canım yavaşça düşmeyi kızımda öğrendi

Olmasi cok da onemli degil zaten, emekleyince hicbir is yaptirmiyor surekli pesinde kosturuyor aman hangi delige girdi diye. Bi de tutunarak kalkip sıralaması yuzunden koltuk yatak kitaplik vs hepsi birer tehdit olmaya basladi, o nereye ben oraya gidiyoruz o yuzden:)[/QUOTE]
yuvarlanarak istediği yere gidiyor zaten ev o kadar düzenli oluyor ki sayesinde
:KK36:

Kizlar ben kasim sonu gibi işe baslamayi dusunuyorum. Oglum o zaman 10 aylık olacak. Sorunlu bir cocuk sayilmaz ben olmadigim surece gayet uyumlu kendi kendine oyun kurabilen oyalanabilen bir bebek. Ama sorun şu ki dogdugundan beri emerek uyuyor. Cok cok nadir bu sekilde uyumadigi. Evde oldugum surece beni cok rahatsiz etmiyor ama gunduz iki kez uykuya daliyor ve ben calismaya basladigimda hem ona hem de ona bakacak kisi cok zorlanacak. Emerek uyuma olayini nasil unutturabilirim fikirleri olan varsa cok şiddetle tavsiyelere ihtiyacim var ise basladiktan 3 ay sonra da nobet tutmayi dusunuyorum evde olmadigim gecelerde de babasini veya bakan kisiyi cok zorlamasin istiyorum cok mu sey istiyorum bilmiyorum var mi bu sekilde bebegi olup da unutturan..?

Benim kızımda 9 aylık daha yürüme emekleme diş yok , olan var mıı ?
Gel gel yapıo onu öğrettim baba anne gitti bunları söylüyor ..

Kaynanamda diyo ki benim eşimden için iğne vurulmuş diş için ondan sonra çıkmaya başlamış.. Emeklemesini istemiyorum aslında emekleyen çocuk geç yürür derler emeklediği için yürüme ihtiyacı hissetmezmiş

X