- 10 Mayıs 2012
- 1.140
- 1.311
tabi hatırladım canım aşkolsun... biz çok şükür iyiz. herşey yolunda.kızına öpücükler sana da sevgiler canım. arada uğra selamlaşalım :)Selam.cnm,dun.bir bakayim.dedim. kimler.var.diye.hatirladinmi.beni.
Biz iyiyz.cmm elif hanımla ugrasiyorum.
Nasilsin.bebiisin.sen. bebisler büyüyor, bi.z8,ayi.bitirdik.disler.basladi.bizDede.2 .tane .alttan patladi.
çok güzel hepsi baya maharetlisin pasta güzel olmuş ellerine sağlık yalnız masayı görünce iştahım kabardı :selam kızlar... yaptık diş buğdayımızı.. çoluk çocuk 30 kişiydik... cağırdıgımın dışında gelen de oldu kendi gelmeyip çocugunu gönderen de oldu.. çagırmadım diye darılan da.... neyse ki yaptım gitti ...
menumde
diş bugdayı . diş pastası. diş şeklinde un kurabiyasi.mecimek köftesı. kakaolu kek üzeri pudingli.üçikibir poğaca. midye börek.irmik tatlısı vardı
.Eki Görüntüle 1243311 Eki Görüntüle 1243312 Eki Görüntüle 1243313 bunlar da birkac görüntü :) badisini ben yazdim. pastayı da ben yaptım. arkada sepette magnetler var onları da ben yaptım arkadaşlar :):)
saol canım.. misafir ol gel bana börekler açayım sana :) ....en az maaliyetle bunları yaptık. valla doğum gününde napsam diye düşünüyorum. çünki kalabalık olunca zor oluyo. evimiz biraz ufak. işin içine çocuklarda da girince ev battı yani..çok güzel hepsi baya maharetlisin pasta güzel olmuş ellerine sağlık yalnız masayı görünce iştahım kabardı :
Slm canim bi de minigi goreydik.masan super masaallah baya marifetlisinselam kızlar... yaptık diş buğdayımızı.. çoluk çocuk 30 kişiydik... cağırdıgımın dışında gelen de oldu kendi gelmeyip çocugunu gönderen de oldu.. çagırmadım diye darılan da.... neyse ki yaptım gitti ...
menumde
diş bugdayı . diş pastası. diş şeklinde un kurabiyasi.mecimek köftesı. kakaolu kek üzeri pudingli.üçikibir poğaca. midye börek.irmik tatlısı vardı
.Eki Görüntüle 1243311 Eki Görüntüle 1243312 Eki Görüntüle 1243313 bunlar da birkac görüntü :) badisini ben yazdim. pastayı da ben yaptım. arkada sepette magnetler var onları da ben yaptım arkadaşlar :):)
Ayyy masaallah isira isira bitiririm onu .benim kizimda uykusu geldigi zaman kulagini kasir.bir suru op benim icinEki Görüntüle 1244341 işte size miniğim... çok uykusu geldiği için kulagını kaşıyo...yanındaki de kv . herkes gitti biz oturduk
normal bi durum o. Biraz büyüsün geçer.arkadaşlar ağustos annesiyim benim kız kucaktayken hep bi tavanlara perdelere bakma derdinde sizlerde böyle bir durum var mıydı
teşekkür ederim cevabın için.Allah hepimize evlatlarımızla beraber hayırlı sağlıklı ömür verin inşallahnormal bi durum o. Biraz büyüsün geçer.
teşekkür ederim cevabın için.Allah hepimize evlatlarımızla beraber hayırlı sağlıklı ömür verin inşallah
geçmiş olsun canım, benim minik 10 kere uyanıyor uykudan her uyanması uyuması yarım saat sürse var sen hesapla...bi de bana öyle bi düştü ki beşiğine koyuyorum ağlıyor kucağıma alıyorum susuyor kollarımda uyuyor çoğu zaman kollarımı hissetmiyorum gündüzleri5. aya kadar ne kadar rahattım yanıma alıp emzirirken oda uyurdu bende şimdi grip ve burnu tıkalı geceleri sık uyanıyor benim uyku binbir parçaşu dişler ne zaman kendilerini gösterecekler acaba hepsi birden mi geliyor ne
geçmiş olsun canımembenim minik 10 kere uyanıyor uykudan her uyanması uyuması yarım saat sürse var sen hesapla...bi de bana öyle bi düştü ki beşiğine koyuyorum ağlıyor kucağıma alıyorum susuyor kollarımda uyuyor çoğu zaman kollarımı hissetmiyorum gündüzleri