2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
pardon yanlış sormuşum 8 yıl aradan sonra unutmuşum herhalde:eek: epidural sezeryan olucam 2.defa iyileşme süreci ağrı, sızı vs.çok oluyormu

selam kızlar... yaptık diş buğdayımızı.. çoluk çocuk 30 kişiydik... cağırdıgımın dışında gelen de oldu kendi gelmeyip çocugunu gönderen de oldu.. çagırmadım diye darılan da.... neyse ki yaptım gitti ...
menumde
diş bugdayı . diş pastası. diş şeklinde un kurabiyasi.mecimek köftesı. kakaolu kek üzeri pudingli.üçikibir poğaca. midye börek.irmik tatlısı vardı
. DSC_0028.jpg DSC_0029.jpg DSC_0030.jpg bunlar da birkac görüntü :) badisini ben yazdim. pastayı da ben yaptım. arkada sepette magnetler var onları da ben yaptım arkadaşlar :):)

Selam.cnm,dun.bir bakayim.dedim. kimler.var.diye.hatirladinmi.beni.
Biz iyiyz.cmm elif hanımla ugrasiyorum.
Nasilsin.bebiisin.sen. bebisler büyüyor, bi.z8,ayi.bitirdik.disler.basladi.bizDede.2 .tane .alttan patladi.
tabi hatırladım canım aşkolsun... biz çok şükür iyiz. herşey yolunda.kızına öpücükler sana da sevgiler canım. arada uğra selamlaşalım :)

selam kızlar... yaptık diş buğdayımızı.. çoluk çocuk 30 kişiydik... cağırdıgımın dışında gelen de oldu kendi gelmeyip çocugunu gönderen de oldu.. çagırmadım diye darılan da.... neyse ki yaptım gitti ...
menumde
diş bugdayı . diş pastası. diş şeklinde un kurabiyasi.mecimek köftesı. kakaolu kek üzeri pudingli.üçikibir poğaca. midye börek.irmik tatlısı vardı
.Eki Görüntüle 1243311 Eki Görüntüle 1243312 Eki Görüntüle 1243313 bunlar da birkac görüntü :) badisini ben yazdim. pastayı da ben yaptım. arkada sepette magnetler var onları da ben yaptım arkadaşlar :):)
çok güzel hepsi baya maharetlisin pasta güzel olmuş ellerine sağlık yalnız masayı görünce iştahım kabardı ::KK53:

senglvedat, post: 32000723, member: 386217"]Kızlar merhaba bende şubat annesi olucağım inşallah . Aranızda hiç amniyosentez olan varmı ???[/QUOTE]
Evet korkma

çok güzel hepsi baya maharetlisin pasta güzel olmuş ellerine sağlık yalnız masayı görünce iştahım kabardı ::KK53:
saol canım.. misafir ol gel bana börekler açayım sana :) ....en az maaliyetle bunları yaptık. valla doğum gününde napsam diye düşünüyorum. çünki kalabalık olunca zor oluyo. evimiz biraz ufak. işin içine çocuklarda da girince ev battı yani..

menumde
.Eki Görüntüle 1243311 Eki Görüntüle 1243312 Eki Görüntüle 1243313 bunlar da birkac görüntü :) badisini ben yazdim. pastayı da ben yaptım. arkada sepette magnetler var onları da ben yaptım arkadaşlar :):)
Slm canim bi de minigi goreydik.masan super masaallah baya marifetlisin

Günaydın güzel anneler.. Sorumu cevapladıgınız için cok tesekkür ederim.. İkinci cocugum olcak ama kıs cocugu farklıdır eminim..
İhtiyacları olması gerekenler acıından farklı olcagını düşündüm ki öleymiş.. Port bebeyi ben kızımda hiç kullanmadım.. Ama bunda dedgınıze göre cok lazın olcak..
Cok saolun.. Eminim bir cogunuz uykusuzsunuz.. Ama onlar dünyalara bedel..
Şimdi kızımı doyurdum.. Hazırlanıp yürüyüse cıkcaz..2 yasında.. Her anı o kadar güzel ki.. Rabbim evlatlarımıza saglıklı hayırlıı uzun ömürler versin... Hoscakalın

arkadaşlar ağustos annesiyim benim kız kucaktayken hep bi tavanlara perdelere bakma derdinde sizlerde böyle bir durum var mıydı

5. aya kadar ne kadar rahattım yanıma alıp emzirirken oda uyurdu bende şimdi grip ve burnu tıkalı geceleri sık uyanıyor benim uyku binbir parça :KK51:şu dişler ne zaman kendilerini gösterecekler acaba hepsi birden mi geliyor ne

5. aya kadar ne kadar rahattım yanıma alıp emzirirken oda uyurdu bende şimdi grip ve burnu tıkalı geceleri sık uyanıyor benim uyku binbir parça :KK51:şu dişler ne zaman kendilerini gösterecekler acaba hepsi birden mi geliyor ne
geçmiş olsun canım, benim minik 10 kere uyanıyor uykudan her uyanması uyuması yarım saat sürse var sen hesapla...bi de bana öyle bi düştü ki beşiğine koyuyorum ağlıyor kucağıma alıyorum susuyor kollarımda uyuyor çoğu zaman kollarımı hissetmiyorum gündüzleri

geçmiş olsun canımembenim minik 10 kere uyanıyor uykudan her uyanması uyuması yarım saat sürse var sen hesapla...bi de bana öyle bi düştü ki beşiğine koyuyorum ağlıyor kucağıma alıyorum susuyor kollarımda uyuyor çoğu zaman kollarımı hissetmiyorum gündüzleri

Uyku problemi bu donemlerde herkeste var sanirim. Kizlar biz de hala emerek uyuyoruz yaklasik 2 ay sonra calismaya baslamayi dusunuyorum nasil olacak bilmiyorum

benimki de çok uyanıyo... açlıktan dedik dün aksam çorba yedirip uyuttum.. ama 4 saat uyudu . sönra yine uyandı...

yok kızlar dün muhallebi yedirdim açlık gibi değil yattı bi saat sonra tekrar kalktı emzirmeye çalıştım emmedi 2-3 saat kucağımda durdu bıraktığım an ağlıyor hatta ağlasın ağlasın sussun dedim 1kaç defa sesi kısıldı.Neden acaba hepimizinkiler aynı

oğlum da sekiz aylık cumartesi dişini çıkarttı. dediğiniz gibi o da gece çok sık uyanıyor. akşam kaşık maması yediriyorum gece rahat uyusun diye hiç farketmiyor yine sık uyanıyor

X