- 29 Ocak 2014
- 79
- 4
- 34
Kaşık mamalarina basladiniz mı kızlar.
Ben vermek istiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşlar danismak istedigim birşey var kizim son 10 gündür uyku oncesi cok huysuzlanmaya başladı.ciglik çığlığa ağlıyor uykusu var ama dalamiyor hem gündüz hem gece uykusundan once yay gibi gerilip basini bi saga bi sola cevirip duruyor katilacak derecede agliyor benzer durum yasayan var mı aranızda esim artik aksam eve gelmeye korkuyorum diyor
şeker çuvalı kaldırmıştım p.tesi kadın doğum dr gitcem enfeksiyon falan mı var dicem bana da ilaç versin her yerim ağrıyo saçlarım avuç avuç dökülüyor resmen
bebeğin nasıl oldu canım
sadece anne sütü aldığı için 6 ay öncesi vermeyi düşünmüyorumKaşık mamalarina basladiniz mı kızlar.
Ben vermek istiyorum
benim kızımda yaklaşık 1 ay önce sürekli dilini çıkarıyordu 2-3 hafta kadar sürdü şimdi arada yapıyor cnmAyşe dünden beri sürekli dilini cikariyor,, internetten baktim, emme yahut ilgi çekme isteği olabileceginden bahsediliyor. Bizimki kadar ilgilenilen cocuk da azdir halbuki, anne baba dayi dede anane,,, surekli birileri var etrafinda... gecer insallah, cunku her defasinda acaba bi sıkıntısı mi var diye endiseleniyorumbi yandan da ellerini yeme istegi tabi... doktorumuz inatlaşsa da yedirmeyin dedi. Gordukce cekip emzik veriyorum. Ne cabuk yeni aliskanliklar ediniyorlar :)
ayın ondokuzunda 4 aylık olacak inşallahbüyüme hormonları da uykuda gelişirmiş cnm e biraz fazla uyumaya başladı kızım
inşallah parmakları alışkanlık hale gelmez.
senin kızın ne kadarlık cnm?
kızlar bişey sorucam ama daha önce konuşuyomu demiştim erken demiştiniz bu da mı erken acaba benim kızm dün anneannesinde yattıgı yerde tepinirken ters döndü yüzüstü yatarken sırtüstü kendi kendine döndü yani zaten ne zamandır oturmak istiyo oturtmuyorum var mı benzer şeyler yaşayan ilk çocugum şaşıp kalıyorum beklemediğim bişey yapınca da
bebeğim iki gündür çığlık çığlığa ağlamıyor çok şükür ama huzursuzluğu devam ediyor,geçer inşallah.maşallah senin bebişin gelişim basamaklarını önden tamamlayacak herhalde.benim kızım da altını alırken sağa veya sola dönüyor şimdilik
sadece anne sütü aldığı için 6 ay öncesi vermeyi düşünmüyorum
benim kızımda yaklaşık 1 ay önce sürekli dilini çıkarıyordu 2-3 hafta kadar sürdü şimdi arada yapıyor cnm
ayın ondokuzunda 4 aylık olacak inşallah
Oglum surekli parmağını emiyor.parmagi ağzına fazla girincede kendi kendini kusturuyor.sizce ne yapmalıyım
Gobek fitigi mi oldun acqba bi doktor a daniismrh arkadaşlar..
benim sorum vardı sezaryen olan arkadaşlar cevap verirse sevınırım daa önce de yazmıştım..
göbeğimin etrafı ağrıyo dün aşkam sağ üst tarafı ağrıyodu midem de bulanıyo sizde de var mı aynı sıkıntılar??
Ben yakaladikca elini cikarip emzik veriyorum, oldukca azaldi. Gerci bikac gundur de emzigi eliyle cikarmayi ogrendi; bu defa da geri koyamadigi icin sinirleniyo...
bebeğim iki gündür çığlık çığlığa ağlamıyor çok şükür ama huzursuzluğu devam ediyor,geçer inşallah.maşallah senin bebişin gelişim basamaklarını önden tamamlayacak herhalde.benim kızım da altını alırken sağa veya sola dönüyor şimdilik
sadece anne sütü aldığı için 6 ay öncesi vermeyi düşünmüyorum
benim kızımda yaklaşık 1 ay önce sürekli dilini çıkarıyordu 2-3 hafta kadar sürdü şimdi arada yapıyor cnm
ayın ondokuzunda 4 aylık olacak inşallah
az önce haberlerde izledim ek gıdaya 6 aydan sonra başlamak alerji riskini beraberinde getirebiliyormuş. 4 aylıkken başlanması gerekliymiş. biz zaten mayıs sonu gibi yavaş yavaş başlayalım diyoruz bakalım ne olacak... bi hayli zahmetli görünüyor. siz ne yapmayı düşünüyorsunuz??
bu arada el emme ve ağız suyunun sürekli akması olayı bizde de var. ellerini keşfetmesi açısından önemli oldugunu düşünüyorum el emmenin ama ağzına mikrop götürme ihtimali de canımı sıkmıyor değil..
az önce haberlerde izledim ek gıdaya 6 aydan sonra başlamak alerji riskini beraberinde getirebiliyormuş. 4 aylıkken başlanması gerekliymiş. biz zaten mayıs sonu gibi yavaş yavaş başlayalım diyoruz bakalım ne olacak... bi hayli zahmetli görünüyor. siz ne yapmayı düşünüyorsunuz??
bu arada el emme ve ağız suyunun sürekli akması olayı bizde de var. ellerini keşfetmesi açısından önemli oldugunu düşünüyorum el emmenin ama ağzına mikrop götürme ihtimali de canımı sıkmıyor değil..
Evet aynen. Kasik ucuyla tatirmak zaten kastedilen. Damak zevki gelissin farkli lezzetlee taniyip gurme olsunlar diye :)ben arada yoğurt veriyorm çay kaşığının ucuyla mayısın 23 ünde 4 aylık olacaz başlıcam bende ilk yoğurtla 6. ay ek gıda için geç bence zaten doysun diye çokçok yedirmiyecez ki alışsın diye tattıracaz bir iki tatlı kaşığı üç dört günde bir teni bir tat denetecem sonra tamamen başlarım vermeye şimdilik böyle düşünüyorum