2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Arkadaşlar danismak istedigim birşey var kizim son 10 gündür uyku oncesi cok huysuzlanmaya başladı.ciglik çığlığa ağlıyor uykusu var ama dalamiyor hem gündüz hem gece uykusundan once yay gibi gerilip basini bi saga bi sola cevirip duruyor katilacak derecede agliyor benzer durum yasayan var mı aranızda esim artik aksam eve gelmeye korkuyorum diyor

bende de benzer bi durum olmuştu bi süre emzirerek başını okşayarak uykuya dalmasını bekle canım inşallah işe yarar meleğine benimkinde işe yaramıştı ninni söyle nasıl güzel olduğunu fln anlat

Aynı durumdayız canım benim oğlumda yaklaşık 1 haftadır böyle huysuz dönemsel demekki sadece kucağa alıp dolaştırınca susuyor ama kucağa alıp gezdirmezsen devam ediyor yaygaraya çığlık çığlığa ağlarken katılıyo resmen sesi kısılacak diye korkuyorum

Slm canim bu ay bebeklerimizde genel bi huzursuzluk var yalniz o kadar agliyorsa bi dr a danis derim idrar yollarina bakildi mi enfeksiyon olabilir Allah korusun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bizde de oluyordu. yatma zamanından biraz daha erken uyutmaya çalış uyku belirtieri başlamadan

Bu aralar benim kızımda da var uyku öncesi huysuzluk, kucağıma alıp ninni söyleyince sakinleşıyor ama uykuya dalmakta zorlanıyor, mizmizlik yapıyor. Dönemsel demek ki huysuzlukları

Bizimki de ayni,, katilarak aglamiyor ama oldukca huysuz ve direniyor. en kolay emerek uyuyor gecicidir insallah...

arkadaslar cevaplarınız için çook sağolun.denemediğim önerilerinizi bi uygulayayım,selmacım dün eşime torba getirttim idrarını aldım şükür ki birşey çıkmadı inşallah geçicidir hepimizinki yoksa çok yorucu oluyor,hamileliğimde herhalde bu kafar bel ve eklem ağrısı çekmemişimdir

mrh arkadaşlar..
benim sorum vardı sezaryen olan arkadaşlar cevap verirse sevınırım daa önce de yazmıştım..
göbeğimin etrafı ağrıyo dün aşkam sağ üst tarafı ağrıyodu midem de bulanıyo sizde de var mı aynı sıkıntılar??

Bende hic olmadi,, yeni bi gebelik yok degil mi? Neden oldu acaba

bnmde iç çamaşır dikiş yerime gelince acıyo,bnmki normalde
sen ağır kaldırdım diyon cnm ondan olmuştur kesin kendine dikkat etmelisin.

fazla iş yaptığımda uzandığımda sızı olurdu yarada ama 2-2,5 aylık civarında son buldu bu.hiç bulantı olmamıştı.
sağ üst taraf kesinin olduğu yerdeki mi

bnmde iç çamaşır dikiş yerime gelince acıyo,bnmki normalde
sen ağır kaldırdım diyon cnm ondan olmuştur kesin kendine dikkat etmelisin.

yani ağır kaldırdım ertesi günden başladı ağrımaya çok şiddetli dayanılmayacak ağrı değilde endişe ettim acaba dedim ben gibi olan var mı,

fazla iş yaptığımda uzandığımda sızı olurdu yarada ama 2-2,5 aylık civarında son buldu bu.hiç bulantı olmamıştı.
sağ üst taraf kesinin olduğu yerdeki mi

göbeğimin üst sağ tarafı canım kesi yeri değil bulantım davar kusma yok ama başım falan dönüyo vitamin falan kullanmıyorum kansızlık var galıba

gebelik yok canım temizlik yapmıştım 25 kg çuval kaldırmıştım ondan sonra başladı zatenn

Vitamine baslasaniz iyi olur, benim doktorum emzirdigim muddetce decavit icmemi soyledi. Baslayin bence bir an once.

Cok sevindin birsey cikmamasina canim. Artik herseyin farkindalar kucak seviyolar :) bende sozde gidicem dr a bel agrisindan da bakalim

Var canim var benim de oluyor ayni belirtiler ama dikkat ettim usudugumde oluyor.

mide bulantisi da oluyo mu canım sende pazartesi dr gitcem korkuyorum da bel sırt ağrında var mı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…