2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Gunaydin herkese ek gidadan bahsedilmis ben de dort bucuk aylik gibi baslicam yogurtla meyve pureleriyle amac karnini doyurmak degil zaten anne sutu aldiktan sonra gidalara alismasini saglamak yoksa ogun olsun diye vermitoruz cocuk buyutme konusunda ben biraz geleneklere bagli kalmaya calisiyorum cunku yuzyillardir biz dahil cocuklar ninelerimizin yontemleriyle buyutulduk

bende ocak annesiyim...07 ocakda oglum dünyaya geldi...sizlere sormak istedigim bisey var ben dogumdan sonra 15 gün kanama gecirdin daha sonra birdaha kanama gecirmedim adet olmadım...sizlerde nasıl oldu adet oldunuzmu dogumdan sonra ??? ben dogumdan 6 hafta sonra dogum kontrol hapına basladım bebegimi emziriyorum özellikle emziren anneler kulanabilirmis benim kulandıgım hapı ama doktor bana demisdi bu hap ile adet olmayabilirsin telaslanma demisdi...bende en son cumartesi aldım hapı sonra pazar alacaktım geri yok dedim bundan sonra kulanmicam dedim sonucta adetim gelsin istiyorum inanılmaz sekilde sacımda dökülüyor artık hapın yan etkisimi dogumdan dolayımı..adetim gelmediginden dolayımı bebegimi emzirdigimden dolayımı bilemicem ama inanılmaz sacım dökülüyor...sizlerinde dökülüyormu ??? adet oldunuzmu ne zaman oldunuz ?? hapı bıraktım sizce olurmuki en kısa zamanda adetim?? artı adet olmadııgm icin cocugumuda emzirdigim icin tekrar gebe kalma sansım cok az degilmi ?? simdiden cvplarınız icin cok tsk ederim...

benimde saçlarım aşırı dökülüyor su gibi akıyor resmen saç dökülmesi normal canım bebek anneyi tanır derler büyükler, adet olmaman da 1 seneye yakın olmayanlar var endişe etme ama korunma yönünden emzirmene ve adet olmamana güvenme canım bence

aynen benimkide su gibi akıyor kel kalcam diye korkuyorum inanki....aslında bebek istiyorum tekrar ama simdi hemen degil temmuz ayından sonra allah nasip ederse yine gebe kalmak istiyorum insallah...ama adet olmadıgım icin duzenlı adetim olmadıgı icin artı oglumuda emzirdigim icin sanki gebelik olmaz gibi geliyor bana keske adetim olsa ozaman emzirme engel olmazda iste adet gelmedi ondan dolayı moralimde bozuluyor temmuzdan itibaren cünkü istiyorum tekrar gebe kalmayı..ama bu gidisle zor sanırım...

merhaba cnm bende doğum yapalı 4 ay olucak ama bende adet olmadım bekliyoz bakalım,duyduğuma göre düzenli emzirmek adeti geciktirirmiş
birde adet olunca süt azalırmış..
cnm hiç emzirmene güvenme hiç belli olmaz hamile kalabilirsin sanırım tekrar bebiş düşünüyon :)))
şimdilik benm saçlarım dökülmüyo seninkide haptan değil doğumla alakalı cnm

Selam Azranur,

Bende 10 Ocak tarihinde dogurdum , 35 gun kanamam oldu, ondan beri kanamam yok :) Doktor normal oldugunu soyledi. Aslında olmazsam daha bile iyiymiş cunku adet zamanında sut cok azalırmıs. Sac dokulmesi bende de var ama ben dogum control hapı kullanmıyorum. Inanılmaz tutam tutam sacım dokuluyor. Su ana kadar sacımın yarısı gitmiştir. Hamile kalma ihtşmaline gelirse dogumdan sonar hersey temizlendigi icin adet olmasanda emzirsende hamile kalabilirsin, aman dikkat diyeyim. GEcen sene Mayıs'ta dogum yapan kuzenim 2 gun sonra ikinci dogumunu yapacak :)

Selam kızlar 4. Ay kontromüze gittik bu gün elhamdürillah 7.500 olmuşuz:) Ek gıdaya 6. Ayı beklemiyoruz çok geç oluyor bebekler daha sonra bir çok şeyi reddediyor dedi. Ama şu anda erken 4. Ayın sonunda tattırmaya başlamalıymışız. Ben kaşık maması veriyordum arada babannesine bırakınca biberon almıyodu onuda çok zorda kalırsanız daha sindiremezlermiş rahatsızlık verirmiş. oturma ve basma alıştırmaları yapın günde 15 dk geçmesin ama dedi. Öğleye doğru ve akşam üstü 30dk bahçede veya balkonda mutlaka güneşlenmelilermiş. Son olarakta kan damlasına başladık. ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu arada florurü soracaktım unuttum ama kendisi bişey söylemedi..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayy maşallah bende diyorum ikinci çocuk düşünüyorum diye ama önce bebeğimin hakkını vermeliyim :) iki yaşına kadar emzirmeliyim canım sende bence biraz ertele ikinci bebek işini çünkü şimdiki bebeğini emziremezsin o zaman onun hakkını almış olursun

sabahları güneşlenmeye çalışıyoruz ama akşam güneşini öğrendiğim iyi oldu onunda yaparım bebeğinede maaşaallah canım biz de ayın 23.de öğrenecez bakalım

bugün oğlum ilk defa yüzüstü yatarken ters döndü onu öğrendi artık üstü durmuyo hemen kendini çeviriyortekrar ters çevirdim kolu biraz altında kalır gibi oldu onu çıkaracam diye nerdeyse emekliyecez yaa :)popoyu kaldırdı sürüklene sürüklene ekseni etrafında döndü resmen inanamadım bu arada hergün oğlumu halis zeytin yağıyla yağlıyorum güreşçi gibi kalsiyum sağlıyomuş arkadaşlar arada kaçırıyodum bazen bunu öğrenince hergün devam etmeye karar verdim banyo suyunada damlatınca cilde canlılık veriyomuş bu herkes için geçerli

aynen öyle benimde sacımın yarısı gitti galiba buda beni cok üzüyor....ben hamile kalmak istiyorum ama 8 aydan itibaren gebe kalmak istiyorum adetimde gelmedigi icin kendi kendime zor olur diye düsündüm adetim yok artı emziriyorum diye zor olur herhalde dedim simdi hemen degil ama 3 ay sonra gebe kalırsam cooooooooooooook mutlu olurum...benım dogumdan sonra sadece 15 gun kanamam oldu birdahada olmadı...

canım cok haklısında zaten simdi degil 3 ay sonra gebe kalmak istiyorum allah nasip ederse insallah....ozamanda oglusum 8 aylık olcak insallah...ozamana kadar emzircem tabiki nasip olursa..yasım 28 birtane daha olsun istiyorum cok gec olmadan...oglusumla kardeside beraber büyüsün istiyorum...ama tabi gonlumden gecen bu...hersey nasip kısmet...allah nasip ederse insallah

evet canım bende öyle duydum...düzenlı emzirmeden dolayı adet gecikebilirmis....ben düzenli emziriyorum...evet nasip olursa insallah üc ay sonra calısmalara baslicam hehehe gebe kalmak icin yani...allahın taktiri artık ne zaman nasip olursa....ama iste bir adetim gelse icim rahatlicak...insallah sacımın dökülmeside azalır kel kalcam bu gidisle...gitti saclarım cok gürdü kalmadı o gürlügü...

evet cnm düzenli emzrmenden gecikir adetin süt azalmasında varsın adetim geciksin diyorum ben razıyım beklemeye.
maşallah ne güzel ne kadar heveslisin azracım :) inşallah rabbim gönlüne göre versin bebiş için..
doğruyu söylemek gerekirse bnde hamilelik günlerimi çok özlüyom ne güzeldi geçen yıl bu zamanlardı gebelik testlerimi hala saklarım.
adetin gecikirse doğum druna gidersin hap veriyolarmış adet için.
bnmde bi ara çok gürdü şimdi eser kalmadı hormonlardan cnm dökülmesi çok normal inşallah toparlar

Merhaba arkadaslar benimde sol gogsumu emmiyor ilk on gün emmemisti onu sağ köprücük kemiği kirik doğduğu için simdi ben çok kirkuyorumm biseymi var gogsumde acaba doktora gitmeye korkuyorum allahim sen saglik ver bebisim çok kucuk

ilkon günden sonra solu düzenli emiyomuydu belki o memeden soğumuş olabilir ablamın oğlu solu hiç almamıştı nedense tersmi geliyodu artık anlam verememiştik ama sadece sağı emdi

evet hevesliyim cok istiyorum allah nasip ederse oglumun birde kardesi olsun istiyorum...ama simdi hemen degil 3 ay sonra allah nasip ederse...yok adetim gelcekse kendiliginden gelsin ilac felan almam özellikle adetim gelsin diye...oglum 6 aylık olunca ek mamaya baslicam insallah ozaman gelir belki adetim sonucta emmesi azalır simdi sadece anne sütü alıyor...ozaman kesin azalacak insallahda adetim gelir...insallah canım yaaaa insallah kel kalmadan toparlar

Selam kızlar..
Bebişlerde sizlerde iyisinizdir inşallah..
Size sorum var..
Geçen hafta 4 ay bitti aşı için gittik.. 500 gram almış kızım. Toplamda 6 kg oldu.. Çevredeki herkes zayıf çocuk, büyümüyor hiç, sütün yaramıyor vs diyor.. Çok moralim bozuluyor..
Bide artık eskisi gibi emmiyor.. 3 dk emiyor birini sonra kalkmaya çalışıyor.. Diğer göğsümü veriyorum, onuda ilk dk larda güzel emiyor 3 5 dk sonra yine aynı.. Sizde de böyle şeyler oldumu, olduysa nasıl atlattınız..
Bebişlerin kiloları nasıl 6 kg 4 aylık bebiş için az mı gerçekten.. Kafamda bu sorular döndükce vicdan azabı çekiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…