- 2 Aralık 2012
- 1.278
- 679
yani ağır kaldırdım ertesi günden başladı ağrımaya çok şiddetli dayanılmayacak ağrı değilde endişe ettim acaba dedim ben gibi olan var mı,
mide bulantisi da oluyo mu canım sende pazartesi dr gitcem korkuyorum da bel sırt ağrında var mı ??
göbeğimin üst sağ tarafı canım kesi yeri değil bulantım davar kusma yok ama başım falan dönüyo vitamin falan kullanmıyorum kansızlık var galıba
Ben varken de atıldım :)Facebook sayfamiz ne oldu.2 hafta yoktum.atilmisim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
maşallah maşallah :) uyku beyin gelişimi için gerekli uyusun varsın melek.benimki de parmak el hatta ağzına sığsa 2 yumruğunuda emecek kızımkızlar siz bebeğim durmuyo diyosunuz ya bnm kız maşallah tam tersi
tam bi uykucu buda normalmi acaba?çok uyuması.
birde parmak emiyoz hemen ağzına götürüyo uykucu kızım
Ben varken de atıldım :)
kızlar siz bebeğim durmuyo diyosunuz ya bnm kız maşallah tam tersi
tam bi uykucu buda normalmi acaba?çok uyuması.
birde parmak emiyoz hemen ağzına götürüyo uykucu kızım
Evet canim bulantı da var sirt bel ağrısı da var
bilemedim ki şimdi,orada ne var ağır kaldırmaktan incittin belkide :44:
vitamin bende kullanmıyorum,dr kan ilacı vermişti içinde folik asit te olan bıraktım,başlasam iyi olur aslında.
aç almak daha iyi oluyor tok alırsam kabızlık yapıyor.
ama aç kalmıyordum hiç taa ki annem gidene yalnız kalana kadar.oğlumdan fırsat bulamıyorum bazen aç kalabiliyorum artık
Aynen ben de öyle, varken atıldım hiçbir gerekçe gösterilmeden :-( acaba ne yaptık ki gruptan çıkarıldık bilen varsa açıklama yapabilir mi acaba ???
Ayşe dünden beri sürekli dilini cikariyor,, internetten baktim, emme yahut ilgi çekme isteği olabileceginden bahsediliyor. Bizimki kadar ilgilenilen cocuk da azdir halbuki, anne baba dayi dede anane,,, surekli birileri var etrafinda... gecer insallah, cunku her defasinda acaba bi sıkıntısı mi var diye endiseleniyorumbi yandan da ellerini yeme istegi tabi... doktorumuz inatlaşsa da yedirmeyin dedi. Gordukce cekip emzik veriyorum. Ne cabuk yeni aliskanliklar ediniyorlar :)
maşallah maşallah :) uyku beyin gelişimi için gerekli uyusun varsın melek.benimki de parmak el hatta ağzına sığsa 2 yumruğunuda emecek kızım
Maşallah canım kızına , ne güzel işte uslu durması ve uyumasıdevamlı ağlayip, huysuzluk yapması bebeklerin gelişimini de etkiliyor bence
Kaşık mamalarina basladiniz mı kızlar.
Ben vermek istiyorum