2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
yani ağır kaldırdım ertesi günden başladı ağrımaya çok şiddetli dayanılmayacak ağrı değilde endişe ettim acaba dedim ben gibi olan var mı,

cnm bu bi ihtimal ağır kaldırmaktan olmuştur,keşke tek kaldırmasaydın..
dikkat etmek lazım çok yeniyiz daha

kızlar siz bebeğim durmuyo diyosunuz ya bnm kız maşallah tam tersi:KK1:
tam bi uykucu buda normalmi acaba?çok uyuması.
birde parmak emiyoz hemen ağzına götürüyo uykucu kızım :KK16::KK16:

göbeğimin üst sağ tarafı canım kesi yeri değil bulantım davar kusma yok ama başım falan dönüyo vitamin falan kullanmıyorum kansızlık var galıba

bilemedim ki şimdi,orada ne var ağır kaldırmaktan incittin belkide :44:
vitamin bende kullanmıyorum,dr kan ilacı vermişti içinde folik asit te olan bıraktım,başlasam iyi olur aslında.
aç almak daha iyi oluyor tok alırsam kabızlık yapıyor.
ama aç kalmıyordum hiç taa ki annem gidene yalnız kalana kadar.oğlumdan fırsat bulamıyorum bazen aç kalabiliyorum artık

Facebook sayfamiz ne oldu.2 hafta yoktum.atilmisim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

maşallah maşallah :) uyku beyin gelişimi için gerekli uyusun varsın melek.benimki de parmak el hatta ağzına sığsa 2 yumruğunuda emecek kızım

Kaşık mamalarina basladiniz mı kızlar.
Ben vermek istiyorum

Maşallah canım kızına , ne güzel işte uslu durması ve uyuması :-) devamlı ağlayip, huysuzluk yapması bebeklerin gelişimini de etkiliyor bence

Evet canim bulantı da var sirt bel ağrısı da var

dün korktum ya acaba hamilemiyim die deli olcaktım RABBİMden gelen hayırlısı olsun varsa da :KK1: vardır bi hikmeti dedim. saol canım o kadar çok bulantım var ki yemek yemeye korkuyorum dün akşam birde kasık ağrısıyla diz ağrısı başladı zor uyudum

bilemedim ki şimdi,orada ne var ağır kaldırmaktan incittin belkide :44:
vitamin bende kullanmıyorum,dr kan ilacı vermişti içinde folik asit te olan bıraktım,başlasam iyi olur aslında.
aç almak daha iyi oluyor tok alırsam kabızlık yapıyor.
ama aç kalmıyordum hiç taa ki annem gidene yalnız kalana kadar.oğlumdan fırsat bulamıyorum bazen aç kalabiliyorum artık

şeker çuvalı kaldırmıştım p.tesi kadın doğum dr gitcem enfeksiyon falan mı var dicem bana da ilaç versin her yerim ağrıyo saçlarım avuç avuç dökülüyor resmen

Aynen ben de öyle, varken atıldım hiçbir gerekçe gösterilmeden :-( acaba ne yaptık ki gruptan çıkarıldık bilen varsa açıklama yapabilir mi acaba ???

aktif olmadığın için atılmışsındır canım :KK14::KK14:
ben atılmadan kendim çıktım bebeğim durmuyo sürekli ilgi istiyo aktif olamıyodum sürekli aktif olma konusu vardı bende çıktım:KK53::KK53::KK53:

Ayşe dünden beri sürekli dilini cikariyor,, internetten baktim, emme yahut ilgi çekme isteği olabileceginden bahsediliyor. Bizimki kadar ilgilenilen cocuk da azdir halbuki, anne baba dayi dede anane,,, surekli birileri var etrafinda... gecer insallah, cunku her defasinda acaba bi sıkıntısı mi var diye endiseleniyorum :KK43: bi yandan da ellerini yeme istegi tabi... doktorumuz inatlaşsa da yedirmeyin dedi. Gordukce cekip emzik veriyorum. Ne cabuk yeni aliskanliklar ediniyorlar :)

Bu arada ayagimda sallamak da gittikce zorlasiyor. Oturmak istiyor cunku. Kafayi baya baya kaldiriyor. Bi de nasil bi çaba sarfediyorsa ikinip nefes nefese kaliyor :) doktor da henuz erken, sadece ellerinden tutup otur kalk hareketi yapabilirsiniz dedi. Surekli kavga halindeyiz yani :)

Ayşe dünden beri sürekli dilini cikariyor,, internetten baktim, emme yahut ilgi çekme isteği olabileceginden bahsediliyor. Bizimki kadar ilgilenilen cocuk da azdir halbuki, anne baba dayi dede anane,,, surekli birileri var etrafinda... gecer insallah, cunku her defasinda acaba bi sıkıntısı mi var diye endiseleniyorum :KK43: bi yandan da ellerini yeme istegi tabi... doktorumuz inatlaşsa da yedirmeyin dedi. Gordukce cekip emzik veriyorum. Ne cabuk yeni aliskanliklar ediniyorlar :)

canım çok ilgi görseler bile daha fazlasını istiyolar şımarık veletler :emir_bebek: benimki de tükürüp duruyo ara dilini de çıkarıyo bende onunla hep oyun halindeyim şuan daha kendikendilerine oynayamadıklarından herhalde etraflarında olmamızı istiyolar

maşallah maşallah :) uyku beyin gelişimi için gerekli uyusun varsın melek.benimki de parmak el hatta ağzına sığsa 2 yumruğunuda emecek kızım

büyüme hormonları da uykuda gelişirmiş cnm e biraz fazla uyumaya başladı kızım
inşallah parmakları alışkanlık hale gelmez.
senin kızın ne kadarlık cnm?

kızlar faceyi sormuşunuz bnde katıldım 1 gün takılıdım kızlarla evet güzel bi ortam ama çok yoğun.

ben kendim çıkmak zorunda kaldım eşimle aynı faceyi kullanıyoz diye.
anladığım kadarıyla sürekli aktif olmak gerekiyo paylaşım,yorum vesayre gibi...

Kaşık mamalarina basladiniz mı kızlar.
Ben vermek istiyorum

yok cnm ben başladım kızım hala emiyo 6 aya kadarda vermem
sonrada mama düşünmuyom bklım ek gıdaya geçince
bebeğin emmiyomu cnm?

X