2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

inşallah cnm rabbim nasip eder..

selam cnm..
bebekler büyüdükçe kilo alımı azalırmış sütün yaramasa hiç kilo almaz millet çok meraklı zaten akıl vermeye.
sen yinede bildiğini yap druna sor kilo alımı nasıl diye bebeğin doğum kilosuda önmli vede anne babanın kilosuda.
benm kızım 3.ayında kilosu 7.5 tu bize çekmiş anne baba olarak bizde kiloluyuz :)))) doğum kilosuda tombikti
bende hiç mama vermedim anne sütüyle aldı bu kiloyu sanırım sütüm yağlıymış büyükler öyle diyo.
meme emme sorunu bizdede var cnm emerken kalkmak istiyo acık emiyo etrafa bakıyo tekrar emiyo anlıcan memeyle oyun yapmaya başladık.
rahat ol benzer şeyler bizde de var...

SAğol canım ya içimi rahatlattın biraz olsun. biz zayıfız ailecek .. :) doğum kilosuda normaldi.. dr da normal diyor. bakalım artık.

bebeğin kilo almasını istiyorsan emzirirken göğüs değiştirme bir göğüsü bitirene kadar emzir çünkü ilk gelen süt daha sulu oluyor sona doğru gelen süt daha yağlı bebeğe kilo aldıran kısımda yağlı olan kısmı. ben öyle emziriyorum gayet iyi kilo alıyo birde artık büyüdükleri için daha hızlı daha çok çekiyorlar ve daha kısa sürede doyuyorlar benimkide artık ortalama 5 dk emiyor ilk zamanlar 15-20dk emiyordu bazen daha fazla birde sana tavsiyem önemli olan kilolu olması değil önemli olan sağlıklı olması başkalarının dediğine takılma bebeğin sağlıklıysa gerisini boşver

SAğol canım ya içimi rahatlattın biraz olsun. biz zayıfız ailecek .. :) doğum kilosuda normaldi.. dr da normal diyor. bakalım artık.

o zaman bebişin size çekmiştir cnm,önemli olan sağlığı varsın zayıf olsun,hamileliğimde drumuz iri bi kızın olucak sizin gibi diyodu :))) öylede oldu.
drun normal diyosa rahat ol...

canım ben aralık annesiyim ama arada buraya da bakıyorum aralık sonu doğdu kızım. ben de aynı sıkıntıyı yaşadım ki hala biraz var.3. ayda 550 g almıştı, emmek istemiyodu. ben kucağımda gezerek pışpışlayarak falan bi şekilde emzirmeye calıştım.4.ayda 800g almış.yani istemiyo diye bırakma.çok da zorlamadan onu sakinleştirecek ne varsa yaparak oyunlarla falan emzirmeye çalış derim.kilosunada çok takılma.ben de takmıştım bi ara.önemli olan sağlıklı olması yeterince beslenmesi.düzelicek yavaş yavaş sabret cnm

Arkadaşlar demir damlası başlayan varmı? Ben dün başladım dünde verdikten sonra kustu bu günde . Sizlerede böyle bir şey oldumu? Yarında olursa arıyıp sorucam doktoruna

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar 3 aylık kontrolümüze gittik 24 nisanda kilomuz 5780 di. normal dedi dr.450 gram almıştı.geçen hafta gittk .kızım buarada haftaya 4 aylık oluyor.yani 3,5 aylıkken kilo almak yerine kilo vermiş.5700 olmuş.dr 2 hafta izleyelim kilo almazsa testler isteyeceğim dedi.böyle birşey yaşayan var mı napmalıyım ya.

buarada benim kızımdaki sorun iştahsızlık.nasıl yenicem hiç bilmiyorum.sütüm çok maşallah ama 2-3 dk emip bırakıyor ve zorlayınca ağlıyor.biberon la mama desem hiç içmiyor.napıcamı şaşırdım.

mrh anneler bilgisi olan yada ben gibi şikayetleri olan yardımcı olun lütfen düşüne düşüne iyice hasta olcam ...
kasıklarımda ve böbreklerimde ağrı var genel de sağ tarafta sırtıma ve bacaklarıma da vuruyo ağrısı sadece sağ taraf değil bazen sol tarafa da vuruyo ağrı kadın dığum dr gittim dahiliye gittim hiç bi sıkıntı çıkmadı.. dahiliye dr karından ve sırttan muayene yaptı idrar tahlil istedi temiz ben gibi sıkıntısı olan var mı ???

geçmiş olsun cnm sürekli aynı drda tartılıyo bizim dr ve sağlık ocağı arası fark oluyo çünkü.
diş çıkarma olabilirmi? yada değişik pozisyonlarda emzir istersen bnm kızımda kucakta beni zorluyo genelde yatarak emziriyom daha güzel emiyo

merhaba cnm ..
dün bnde rahatsızlandım baş ağrısı,bacak ağrısı artık duramadım eşimle acile gittik kan tahlili yapıldı boğazda enfeksiyon çıktı.
bugunde sana benzer ağrılar sırt ağrısı ve sağ böbrek ağrısıyla uyandım eşim sırtıma sıcak havlu koydu birazda uyuyunca azda olsa geçti.
sanırım cnm üşütüyoz boğazlarına bakıldımı?

Canım bizim dr. Ferrum fort damla dedi onu veriyorum kızıma, ilk zamanlar benim kızım da kusuyordu birkaç gün ara verdim tekrar başladım şükür kusmuyor. Dr. A sordum 4. Ayda meyve suyuna başlarsın, onun içine koyarsın dedi

canım tahlillerin temiz çıktı ise acaba çok mu yoruluyorsun ondan olabilir mi? benimde sırtım ikiye ayrılıyo gibi ağyor yatakta dönerken çatırt diye kırılacak gibi tutuk oluyor emzirirken hem yoruluyorum hemde üşütüyorum herhalde bilmiyorum öyle düşünüyoum

damlayı birden değilde gün içi yayarak vermeyi denesen belki ozaman ağır gelmez ve kusmaz

kan tahlili bana da yapıldı canım da sadece kan değerlerime baktı kadın doğum dr.. üşütme mi ne bilmiyorum deli olcam ya nette baktım apandist falan yazıyo dr da bişi demedi acaba dedm kum mu döküyorum temiz çıktı yemek yiyemiyorum mide bulantımdan..

bişi yapmıyorum ki yorulsam canım çocuk bakıyorum ev işi bile yapamıyorum düşün yani.. her yerim ağrıyo geçmezse bide ürolojiye gidiyim bakıyım..

Bakalım bide öyle deniyim .. Teşekkürler. .

ay allah korusun de ne apandisi cnm öyle olsa inan duramazsın sen kesin üşütmüşündür dikkat et kendine
ufak bebeklerimiz var çok zor bnde dün o düşünceyle gittim dra daha fazla ilerlemeden ama rabbim kolaylık veriyo.

bizde öyleyiz canım ama ilk emdikleri süt sulu süt sonra yaglı süt geliyor. yağlı sütü alsın diye diyelim 3 dk emdi huzursuzlandı bırakıyorum biraz vakit geçince 10 dk filan tekrar aynı göğsü veriyorum yine 3-4 dk emiyor o zamanda yağlı sütü içiyordur diye düşünüyorum.öbür göğsüde veriyorum. ben öyle 3 saat olsun arası diye uğraşmıyorum zaten sütüm az. günde de iki sefer 90 cc mama veriyorum. bu ay 950 gr almışız.artık bebişlerimiz de biraz büyüdü anne sütünün olanını içiriyorum mamayla da takviye ediyorum biraz

Bakalım bide öyle deniyim .. Teşekkürler. .

bizde bugün başladık çok şükür kusmadı bana dr emdikten 1 saat sonra ver ilacı ve ilacı verdikten sonra yarım saat yada 1 saat emzirme dedi. kusarsa 1 gün ver birgün verme alışsın sonra ver hergün dedi.6 damla başladı hergün vermeye başladığında sayısı artır 7 yap 8 yap ve öyle devam et dedi. 4 ay bitti çok şüükür bebişim 7 850 gr olmuş 64 cm de boyu var Allah'ım cümlemizin evladını korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…