- 2 Aralık 2012
- 1.278
- 679
evet hevesliyim cok istiyorum allah nasip ederse oglumun birde kardesi olsun istiyorum...ama simdi hemen degil 3 ay sonra allah nasip ederse...yok adetim gelcekse kendiliginden gelsin ilac felan almam özellikle adetim gelsin diye...oglum 6 aylık olunca ek mamaya baslicam insallah ozaman gelir belki adetim sonucta emmesi azalır simdi sadece anne sütü alıyor...ozaman kesin azalacak insallahda adetim gelir...insallah canım yaaaa insallah kel kalmadan toparlar
Selam kızlar..
Bebişlerde sizlerde iyisinizdir inşallah..
Size sorum var..
Geçen hafta 4 ay bitti aşı için gittik.. 500 gram almış kızım. Toplamda 6 kg oldu.. Çevredeki herkes zayıf çocuk, büyümüyor hiç, sütün yaramıyor vs diyor.. Çok moralim bozuluyor..
Bide artık eskisi gibi emmiyor.. 3 dk emiyor birini sonra kalkmaya çalışıyor.. Diğer göğsümü veriyorum, onuda ilk dk larda güzel emiyor 3 5 dk sonra yine aynı.. Sizde de böyle şeyler oldumu, olduysa nasıl atlattınız..
Bebişlerin kiloları nasıl 6 kg 4 aylık bebiş için az mı gerçekten.. Kafamda bu sorular döndükce vicdan azabı çekiyorum ya
selam cnm..
bebekler büyüdükçe kilo alımı azalırmış sütün yaramasa hiç kilo almaz millet çok meraklı zaten akıl vermeye.
sen yinede bildiğini yap druna sor kilo alımı nasıl diye bebeğin doğum kilosuda önmli vede anne babanın kilosuda.
benm kızım 3.ayında kilosu 7.5 tu bize çekmiş anne baba olarak bizde kiloluyuz :)))) doğum kilosuda tombikti
bende hiç mama vermedim anne sütüyle aldı bu kiloyu sanırım sütüm yağlıymış büyükler öyle diyo.
meme emme sorunu bizdede var cnm emerken kalkmak istiyo acık emiyo etrafa bakıyo tekrar emiyo anlıcan memeyle oyun yapmaya başladık.
rahat ol benzer şeyler bizde de var...
Selam kızlar..
Size sorum var..
Geçen hafta 4 ay bitti aşı için gittik.. 500 gram almış kızım. Toplamda 6 kg oldu.. Çevredeki herkes zayıf çocuk, büyümüyor hiç, sütün yaramıyor vs diyor.. Çok moralim bozuluyor..
Bide artık eskisi gibi emmiyor.. 3 dk emiyor birini sonra kalkmaya çalışıyor.. Diğer göğsümü veriyorum, onuda ilk dk larda güzel emiyor 3 5 dk sonra yine aynı.. Sizde de böyle şeyler oldumu, olduysa nasıl atlattınız..
Bebişlerin kiloları nasıl 6 kg 4 aylık bebiş için az mı gerçekten.. Kafamda bu sorular döndükce vicdan azabı çekiyorum ya
SAğol canım ya içimi rahatlattın biraz olsun. biz zayıfız ailecek .. :) doğum kilosuda normaldi.. dr da normal diyor. bakalım artık.
canım ben aralık annesiyim ama arada buraya da bakıyorum aralık sonu doğdu kızım. ben de aynı sıkıntıyı yaşadım ki hala biraz var.3. ayda 550 g almıştı, emmek istemiyodu. ben kucağımda gezerek pışpışlayarak falan bi şekilde emzirmeye calıştım.4.ayda 800g almış.yani istemiyo diye bırakma.çok da zorlamadan onu sakinleştirecek ne varsa yaparak oyunlarla falan emzirmeye çalış derim.kilosunada çok takılma.ben de takmıştım bi ara.önemli olan sağlıklı olması yeterince beslenmesi.düzelicek yavaş yavaş sabret cnmSelam kızlar..
Size sorum var..
kızlar 3 aylık kontrolümüze gittik 24 nisanda kilomuz 5780 di. normal dedi dr.450 gram almıştı.geçen hafta gittk .kızım buarada haftaya 4 aylık oluyor.yani 3,5 aylıkken kilo almak yerine kilo vermiş.5700 olmuş.dr 2 hafta izleyelim kilo almazsa testler isteyeceğim dedi.böyle birşey yaşayan var mı napmalıyım ya.
buarada benim kızımdaki sorun iştahsızlık.nasıl yenicem hiç bilmiyorum.sütüm çok maşallah ama 2-3 dk emip bırakıyor ve zorlayınca ağlıyor.biberon la mama desem hiç içmiyor.napıcamı şaşırdım.
mrh anneler bilgisi olan yada ben gibi şikayetleri olan yardımcı olun lütfen düşüne düşüne iyice hasta olcam ...
kasıklarımda ve böbreklerimde ağrı var genel de sağ tarafta sırtıma ve bacaklarıma da vuruyo ağrısı sadece sağ taraf değil bazen sol tarafa da vuruyo ağrı kadın dığum dr gittim dahiliye gittim hiç bi sıkıntı çıkmadı.. dahiliye dr karından ve sırttan muayene yaptı idrar tahlil istedi temiz ben gibi sıkıntısı olan var mı ???
Arkadaşlar demir damlası başlayan varmı? Ben dün başladım dünde verdikten sonra kustu bu günde . Sizlerede böyle bir şey oldumu? Yarında olursa arıyıp sorucam doktoruna
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
mrh anneler bilgisi olan yada ben gibi şikayetleri olan yardımcı olun lütfen düşüne düşüne iyice hasta olcam ...
kasıklarımda ve böbreklerimde ağrı var genel de sağ tarafta sırtıma ve bacaklarıma da vuruyo ağrısı sadece sağ taraf değil bazen sol tarafa da vuruyo ağrı kadın dığum dr gittim dahiliye gittim hiç bi sıkıntı çıkmadı.. dahiliye dr karından ve sırttan muayene yaptı idrar tahlil istedi temiz ben gibi sıkıntısı olan var mı ???
Arkadaşlar demir damlası başlayan varmı? Ben dün başladım dünde verdikten sonra kustu bu günde . Sizlerede böyle bir şey oldumu? Yarında olursa arıyıp sorucam doktoruna
merhaba cnm ..
dün bnde rahatsızlandım baş ağrısı,bacak ağrısı artık duramadım eşimle acile gittik kan tahlili yapıldı boğazda enfeksiyon çıktı.
bugunde sana benzer ağrılar sırt ağrısı ve sağ böbrek ağrısıyla uyandım eşim sırtıma sıcak havlu koydu birazda uyuyunca azda olsa geçti.
sanırım cnm üşütüyoz boğazlarına bakıldımı?
canım tahlillerin temiz çıktı ise acaba çok mu yoruluyorsun ondan olabilir mi? benimde sırtım ikiye ayrılıyo gibi ağyor yatakta dönerken çatırt diye kırılacak gibi tutuk oluyor emzirirken hem yoruluyorum hemde üşütüyorum herhalde bilmiyorum öyle düşünüyoum
Canım bizim dr. Ferrum fort damla dedi onu veriyorum kızıma, ilk zamanlar benim kızım da kusuyordu birkaç gün ara verdim tekrar başladım şükür kusmuyor. Dr. A sordum 4. Ayda meyve suyuna başlarsın, onun içine koyarsın dedi
kan tahlili bana da yapıldı canım da sadece kan değerlerime baktı kadın doğum dr.. üşütme mi ne bilmiyorum deli olcam ya nette baktım apandist falan yazıyo dr da bişi demedi acaba dedm kum mu döküyorum temiz çıktı yemek yiyemiyorum mide bulantımdan..
Selam kızlar..
Size sorum var..
Bakalım bide öyle deniyim .. Teşekkürler. .