Ben de olamayip sabirsizlikla bekleyenlerdenim ama millet 10 ay bir sene beklemis. 4 ay ne ki. Bir de Gobek gider derler oyle olunca. Gitti mi?35 gün lohusa kanamamdan sonra 4. Oluşum, o kadar sık oluyorum.
Ve foşur foşur, bildiğin hasta bezi kullanıyorum, ped kesmio
arkadaşım bol su içmeni emziriyorsan mutlaka 4 litre içersen günlük te 1 saat muhakkak doğru sporunu yaparsan mutlaka sana çok faydalı olacaktırWalla adetle mi alakalı , genetik mi bilmiyom ama eski kiloma döndüm. Göbeğim doğum öncesi halinde. Çatlaklarım çok :/
Herkes hep olmayanı ister ya, ben de kilolar kalsin istiyodum, sewerim balık etli tipleri
Ben de tam onu sorcaktim benim de gobek duruyor yaza dugunler var acil gitmesi lazim. Sppr degil ama aksamlari titresimli kemer kullaniyorum
Sabahlari misir gevregi yiyorum bol su iciyorum
Ekmegi kestim hamurisi cikolata bunlar yok. Daha ne yapilir bilemiyorum. Suan 65 kiloyum 1 temmuzda 55 olmam lazim.
emzirirken sağlıklı bir şekilde.sadece kilo vermek isteyen anneler.çok şükür biraz kaldı.ama fecte doğum sonrası kilo verenler diye bir sayfa kurduk.herkezi kabul etmek istemiyorum.birbirimizi takip için ...günde 4 litre su. hamur işi yemeyeceğiz tatlı minimum.ve günlük 1 saat mutlaka jimnastik yürüyüş yaparak sıkı bir vücutla kilolara elveda deyip destek vermek için sayfamıza buyrun.yanlış kızlar lütfen mahrem konular konuşulduğundan eşlerle giren ve gizliden takip edip,birbirimize destek olmayacak varsa lütfen istek göndermeyin...ilginize...önceliğimiz süt bebişlerimiz için ve kesinlikle rejim yapmıyoruz sadece biraz dikkat ..sizde buyrun anacım
günde 2 lt zor içiyorum valla 4 litre su içsem sondayla gezmem lazım evdearkadaşım bol su içmeni emziriyorsan mutlaka 4 litre içersen günlük te 1 saat muhakkak doğru sporunu yaparsan mutlaka sana çok faydalı olacaktır
kızlar 2 gün önce 4. ay aşısını olduk, kızım o günden beri çok mutsuz habire ağlıyo, bi saniye gülerken birden basıyo çığlıyo başlıyo ağlamaya, sürekli kucak istiyo, ne yapsam yetmiyo, feci yoruldum, var mı böyle olan ya noldu anlamadımaşıdan mı büyüme atağında mı, herşey karıştı.
Ben de tam onu sorcaktim benim de gobek duruyor yaza dugunler var acil gitmesi lazim. Sppr degil ama aksamlari titresimli kemer kullaniyorum
Sabahlari misir gevregi yiyorum bol su iciyorum
Ekmegi kestim hamurisi cikolata bunlar yok. Daha ne yapilir bilemiyorum. Suan 65 kiloyum 1 temmuzda 55 olmam lazim.
kızlar aldığınız kiloları verdiniz mi göbek gitti mi spor fln yapıyo musunuz korse kullandınız mı hangi sporu yapıyosunuz işe yarıyor mu
ah ah tamda bnm derdim
doğum yapalı 3.5 ay oldu kilolar duruyo,almadım emzriyom ama veremedim
kepeğe başladım ayrıca evde spora başladım spor sitesinden bi ablamız yolladı leslie tavsiye ederim sağolsun..
canım bende kilo kalmadı ama göbek duruyor leslie ye başladım ama dewam edemedim göbeğe bi faydası var mı
cnm ben çok yeni başladım leslie ye ama öncesinde yememe dikkat edince hemen 1 kilo fark ettim.ama düzenli yaparsan emin ol göbekte gider sıkılaşırsın
zaten kilomda yok diyosan kolay olur :)
devam edeyim o zaman minik sıpamın hediyesi olarak kalmasın kocaman göbek sağol canım
bişey daha sorucam bebekleriniz konuştu mu agu fln dışıda anne baba diyor mu