2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
bişey daha sorucam bebekleriniz konuştu mu agu fln dışıda anne baba diyor mu

Daha aylar var konusmalarina :) Ama tesadüfen anne diyor tabi. Zaten bize anne denmesinin sebebi de o olsa gerek diye dusunuyorum ben :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar bebek bakım ürünlerini hangisini kullanıyonuz şampuan bebe yağı ve ıslak mendil gibi?

Doktor en iyisi sebamed dedigi icin başina sebamed kullaniyoruz. Vucuduna da unibabynin kopuk sampuanini kullaniyoruz, kopurtme derdi olmamasi cok rahat. Yağı da sebamed. Islak mendil olarak da hala unibaby yenidoğan kullaniyoruz.
Pisik kremi olarak onceden cok kaka yaptigi icin pisige cok egilimli diye cinko orani yuksek olan desitin krem vermisti doktorumuz. Ama neticede kimyasaldir diye fazla kullanmamaya calisiyoruz. Zaten kakasi da bir-iki kereye düştü.

Bir de ben daha once de sordum ama cvp veren olmadi, dişleri icin d florur kullanmaya basladik biz. Sizler basladiniz mi?

Doktor en iyisi sebamed dedigi icin başina sebamed kullaniyoruz. Vucuduna da unibabynin kopuk sampuanini kullaniyoruz, kopurtme derdi olmamasi cok rahat. Yağı da sebamed. Islak mendil olarak da hala unibaby yenidoğan kullaniyoruz.
Pisik kremi olarak onceden cok kaka yaptigi icin pisige cok egilimli diye cinko orani yuksek olan desitin krem vermisti doktorumuz. Ama neticede kimyasaldir diye fazla kullanmamaya calisiyoruz. Zaten kakasi da bir-iki kereye düştü.

Bir de ben daha once de sordum ama cvp veren olmadi, dişleri icin d florur kullanmaya basladik biz. Sizler basladiniz mi?

hmm genelleme sebamed sağol cnm.
bizimkide çok kaka yapıyo halada öyleyiz yani hep kakalıdır bezimiz:KK1:
inan cnm forumda epey yavaşlama oldu ondan cvp almamışındır bnde giriyodum yeni yeni kimseler olmayınca yazmayı kestim.
aslında aktif olsak iyi olur mağlum sorularımız oluyo.
cnm biz sadece d3 kullanıyoz ne zmn verdi drun inan hiç haberim yok..

hmm genelleme sebamed sağol cnm.
bizimkide çok kaka yapıyo halada öyleyiz yani hep kakalıdır bezimiz:KK1:
inan cnm forumda epey yavaşlama oldu ondan cvp almamışındır bnde giriyodum yeni yeni kimseler olmayınca yazmayı kestim.
aslında aktif olsak iyi olur mağlum sorularımız oluyo.
cnm biz sadece d3 kullanıyoz ne zmn verdi drun inan hiç haberim yok..

Ucuncu ay kontrolumuzde verdi. Haftaici beş gün d vitaminine devam haftasonu iki gun de florur dedi. Ben de baska kimse bahsetmedigi icin merak ettim. Sadece biz mi kullaniyoruz acaba :)

Ucuncu ay kontrolumuzde verdi. Haftaici beş gün d vitaminine devam haftasonu iki gun de florur dedi. Ben de baska kimse bahsetmedigi icin merak ettim. Sadece biz mi kullaniyoruz acaba :)

bi araştır istersen cnm bnde bi soruyum merak ettim. :))

Slm kızlar, raporum ayın 14' ünde bitiyor, ayın 15'inde işbaşı yapmam gerekiyor. Tekrar rapor almaya çalışacağım, dua edin alayım lütfen çünkü kızımın bana ihtiyacı var. Yeni yeni düzelmeye, kilo almaya başladı insaallah biraz daha rapor alabilirim. Bu arada 2014 ocak anneleri grubundan çıkarılmışım, üzüldüm :-(
İnşallah alırsın benimde yillik iznim bu ay bitiyor. İşyerim de cok ucretsiz izin vermeyecek gibi hayırlısi

Biz dört aylık olduk ama öyle birşey vermedi doktor d vitamini kullanıyorduk, kan damlasına başladık haftaya kontrolümüz var sorarım gidince merak ettim. Bu arada bizim alt yan kesici dişlerimiz beyazladı ve çok kabardı yakında çıkıcak galiba çok kaşınıyo parmaklarını koparıyo resmen çok huzursuzlaştı salya deseniz hiç durmuyo var mı diş etleri kabaran ve kaşınan bebişler ...

X