- 4 Mayıs 2014
- 3.286
- 3.406
bence erken olmalı konuşmaları için :))))
bence de erken bizim ki tesadüf anne diyor gene tesadüf baba diyor ama benim hoşuma gidiyor bilinçli olduğunu düşünmek(ilk çocuğum da)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence erken olmalı konuşmaları için :))))
Anaam nettin sen ne annesi ne babasi. Bu ayda konussun kurban keserim ben. :)bişey daha sorucam bebekleriniz konuştu mu agu fln dışıda anne baba diyor mu
Daha yeni basladim. Bi fikrim yok valla. Umitliyim diyelim.merhaba cnm ....
titreşimli bel kemeri nasıl varmı faydası?
Seba med. Islak mndl ise uni babykızlar bebek bakım ürünlerini hangisini kullanıyonuz şampuan bebe yağı ve ıslak mendil gibi?
bence de erken bizim ki tesadüf anne diyor gene tesadüf baba diyor ama benim hoşuma gidiyor bilinçli olduğunu düşünmek(ilk çocuğum da)
Daha yeni basladim. Bi fikrim yok valla. Umitliyim diyelim.
Bu leslie nedir? Spormu yenir mi? :)
Seba med. Islak mndl ise uni baby
bişey daha sorucam bebekleriniz konuştu mu agu fln dışıda anne baba diyor mu
kızlar bebek bakım ürünlerini hangisini kullanıyonuz şampuan bebe yağı ve ıslak mendil gibi?
Doktor en iyisi sebamed dedigi icin başina sebamed kullaniyoruz. Vucuduna da unibabynin kopuk sampuanini kullaniyoruz, kopurtme derdi olmamasi cok rahat. Yağı da sebamed. Islak mendil olarak da hala unibaby yenidoğan kullaniyoruz.
Pisik kremi olarak onceden cok kaka yaptigi icin pisige cok egilimli diye cinko orani yuksek olan desitin krem vermisti doktorumuz. Ama neticede kimyasaldir diye fazla kullanmamaya calisiyoruz. Zaten kakasi da bir-iki kereye düştü.
Bir de ben daha once de sordum ama cvp veren olmadi, dişleri icin d florur kullanmaya basladik biz. Sizler basladiniz mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Anaam nettin sen ne annesi ne babasi. Bu ayda konussun kurban keserim ben. :)
hmm genelleme sebamed sağol cnm.
bizimkide çok kaka yapıyo halada öyleyiz yani hep kakalıdır bezimiz
inan cnm forumda epey yavaşlama oldu ondan cvp almamışındır bnde giriyodum yeni yeni kimseler olmayınca yazmayı kestim.
aslında aktif olsak iyi olur mağlum sorularımız oluyo.
cnm biz sadece d3 kullanıyoz ne zmn verdi drun inan hiç haberim yok..
Ucuncu ay kontrolumuzde verdi. Haftaici beş gün d vitaminine devam haftasonu iki gun de florur dedi. Ben de baska kimse bahsetmedigi icin merak ettim. Sadece biz mi kullaniyoruz acaba :)
İnşallah alırsın benimde yillik iznim bu ay bitiyor. İşyerim de cok ucretsiz izin vermeyecek gibi hayırlısiSlm kızlar, raporum ayın 14' ünde bitiyor, ayın 15'inde işbaşı yapmam gerekiyor. Tekrar rapor almaya çalışacağım, dua edin alayım lütfen çünkü kızımın bana ihtiyacı var. Yeni yeni düzelmeye, kilo almaya başladı insaallah biraz daha rapor alabilirim. Bu arada 2014 ocak anneleri grubundan çıkarılmışım, üzüldüm :-(
Benim kizim da diyordu ben yanlis anlamisimdir herhalde ne annesi diyecek bu ayda diyordum heptesadüf diyor bence etrafta duyan herkeste şaşırıyor aa anne dedi aa baba dedi diyor
Ucuncu ay kontrolumuzde verdi. Haftaici beş gün d vitaminine devam haftasonu iki gun de florur dedi. Ben de baska kimse bahsetmedigi icin merak ettim. Sadece biz mi kullaniyoruz acaba :)
kızlar bebek bakım ürünlerini hangisini kullanıyonuz şampuan bebe yağı ve ıslak mendil gibi?
İnşallah alırsın benimde yillik iznim bu ay bitiyor. İşyerim de cok ucretsiz izin vermeyecek gibi hayırlısi