Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benmde 5. bebiş yaş 22 kilo 52.4Arkadaşlar günaydın hamileliğimizin tap taze oldugu bu dönemde konuyu acmayı uygun gördüm ilk gebeliğimde deli kilolar alıp hemen vermiş olsamda bu hamileliğimde dikkatli ve bilincli olmak istiyorumn hamile arkadaşların gerekli bilgileri mutlaka özel mesajla atıp bana bildirmeleri gerekiyor bende burada tabloya ekleyeceğim böylelikle gidişatıda cok rahat göreceğiz bu forum altında neler yediğimizi öğünlerimizide paylaşırız inşallah
Allah sag salim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah
Not : 8.haftalık hamileyken 5 kılo almışım ilk gebeliğimde :)
Tartıldıgım tartının dogrulugundan emın degılım ama bır kac yerde daha tartıldıktan sonra ben net kılomu yazacagım
Nick Yaş Kaçıncı Gebelik Kilo 8.Hafta 12.Hafta 16.Hafta 20.Hafta 24.Hafta 28.Hafta 32.Hafta 36.Hafta 40.Hafta CuteMom 26 2. 54.200 Selin2011 32 2. 58 ebraremel 31 2. 55.300 monarossa 27 İlk 50 BEYAZMELEK 2. 52.900 Phloxinheart 28 ilk 55 acelyaa 26 ilk 62 pinar35 ilk 49
benmde 5. bebiş yaş 22 kilo 52.4
Bana ne yaaaa ben sisko diilim ki bikere
soylemicem kilomu
77 kilo hamiş mı olur
olur da 9. Ayda olur
Üstelik 28 yasında bide
biz senle kanka olalım ya benim kilo hamile kaldığımda 70.7 di şimdiden 72 oldum bile :) bende 28 yaşındayım satımız da aynı kankamsın artık benim
nerde yaşıosunnn
Yaa ciddi olamazsinKocaeli dermişim
İstanbul ama evlenmeden onçe kocaelindesoturuordum pampa hihihii
Yaa ciddi olamazsin
Istanbulda bizim ya her hafta sonu ordayiz
Ama burda olmani iaterdim
neresine geliyorsunuz istanbulun?