2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Slm kizlar benimde transferim oldu.ama ben yatmiyorum sürekli. Evin icinde dolasiyorum.disarida cikihorum.kisa yürüyüşler yapiyorum.hayirlisi bakalim diyorum

Merhaba kizlarr. Yukarida hayırlı bir haber var sanırım ne guzel darısı bize ins =)
Dun dr.la konustum haftaya kontrole gidicem baslamadan gel bir bakalim dedi ve beni maalesef heyecan basti. Simdiden böyleysem sonrasını düşünemiyorum :$

Zambak1989 iğnelerden korkmana gerek yok. Ben iğnelerini iş yerinde yaptırmıştım daha çok. Il yeri hemşiremiz iğne yapılan yerlere masaj yap ki sertleşme ve morarma olmasın demişti. Ben de yaptım hiç morarma olmadı, sadece şişkinlik sıkıntısı yaşamıştım ben.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amin sen de sağol canım. Dakikalar geçmez sana şimdi. Uyusan mı acaba yarına kadar :) Benim pazar günü opu olacak sonrası malum yolum var epey.

Tedavin hayırlı uğurlu olsun canım.İnşAllah tedavinin sonunda bebeyin seninle kalsın, güzel haberlerini duyalım bizlerde.Evet canım bu geceyi nasıl sabah edicem hiç bilmiyorum .Oyalanıyorum kendi -kendime oyun klubünde ,tedavimi hiç kimseye söylemedim kendimi öyle yalnız hiss ediyorumki.İnşAllah sabah bebeyimin benimle olduğunu örenirim.Allah hiç kimseni bebek yokluğuyla sınamasın .

Son düzenleme:

Yalnızlık yok canım biz varız bak. Ben de kimseye söylemedim aileme bile olmazsa üzmiyim insanları diye. İnşallah güzel haberler alırız. Su gibi geçsin vakit senin için de sevinelim :) 12. Gün mü yarın? İlk denemen mi?

Çiçeği burnunda annelerrrrr sağlıklı embriyolarimiz varmış bugün 3.gunleri büyük ihtimalle 5.gun transferi yapacaklarmis dualarinizda benide unutmayin

Gözün aydın canım ,İnşAllah hamileliyin çok güzel keçsin ve yavrunu sağ salim kucağına al... amin
Yarında benim test günüm ,inşAllah bende güzel haberler duyarım

Allah razı olsun canım. Bu güzel dilekler hepimiz için geçerli. Yarın da senin güzel haberlerini bekliyorum.

Evet canım iyiki varsınız .Allah hepinizin yüzünü güldürsün tez vakitte.İkimizden başka kimseye söylemedik annem yüksek tansiyon hastasıdır neolur-neolmaz haberi olmasın . Kendiliyinden 3 gebeliyim oldu ama yüzlerini bile göremedim kayb ettim:18: .Kürtaj yapanda ne yaptılarsa bir daha gebe kalamadım ve tüp bebek tedavisine başladık . ilk denemem inşAllah son olur ,Bebeyim benimle olur .Peki ya senin ilk denemenmi ?

Son düzenleme:

Bizim de öyle. Anneme kendime iğne yapıyorum operasyon geçircem falan desem çıldırır heralde. Zaten kızıyo bana kafama takıyorum diye. Her şerde hayır var hamile kalabiliyo olman avantaj. Allah sabır versin büyük acı tabi. Benim de ilk denemem çikolata kisti var bende küçük ama sebep diye onu biliyoruz işte. İnşallah çok beklemeyiz ilkinde olur.

Çiçeği burnunda annelerrrrr sağlıklı embriyolarimiz varmış bugün 3.gunleri büyük ihtimalle 5.gun transferi yapacaklarmis dualarinizda benide unutmayin

canım dualarım seninle.inş olumlu sonucunu da alıcaz. ben de yarın ilk kontrolüme gidicem iğneler kaç gün sürdü sende? 4. yaptım ben bugün.

canım sen kalbini ferah tut. bazılarının test günü bile idrarda çıkmamış öyle paylaşmışlardı.o yüzden panik yok.inş hayırlısıyla olumlu sonucu alacaksın.

Hayırlısı canım , haberini bekliyorum ..
amin canım inşallah akşam 5 gibi çıkar sonuçlarım haberdar ederim sizleri de..
canım yazıyı okudum çok etkilendim.. rabbim ne zor süreçlerden geçenler var halimize binlerce kere şükür.. çok uzunmuş yazı ama hiç sıkmadan ne kadar güzel anlatmış.. allah razı olsun ondan da. Rabbim onu bebeğine, bebeğini de ona bağışlasın inşallah..

dualarımız seninle canım. hayırlısıyla transferin de gerçekleşir sende beklersin bizim gibi

Canim hayirlisi olsun, dun okumustum yumurta toplama sonrasi sıkintilarin vardi, toparladin sanirim sevindim..benimde bugun 3. Gun transferi oldu.sonradan kafamda soru olmasin diye Ilk gunu yatarak geciriyim istedim, arada kalkip dolaniyorum. . Dr tamamen yatarak rahim ici kan dolasimini azaltmayin 3. Gun dans bile edebilirsin dedi :)))
Dualarimiz buradaki bizimle ayni sureclerden gecenler icin , ayni zamanda herkese bol sans.Allah herkese en hayirlisi neise onu gostersin..
Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…