• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

merhaba arkadaslar ılk tup bebek denemem.salı gunu yumurtalar toplandı 23 tane.15 i kaliteliymiş 8 tanesi döllenmiş..sonuclarla ılgılı yorum alabılırmıyım..

merhaba arkadaslar ılk tup bebek denemem.salı gunu yumurtalar toplandı 23 tane.15 i kaliteliymiş 8 tanesi döllenmiş..sonuclarla ılgılı yorum alabılırmıyım..

Maşallah çok güzel ama döllenmeye devam edecekler her gün kulağın telde bekliyceksin maalesef :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım 5 yıllık evliyim 1 kere aşılama yaptırdık 2 kere tüp bebek ikiside negatif. Bu dondurulmuş embriyo transferi. Adet sancısı gibi sancılarım ve bel ağrım var ama umudum var. 2 tane transfer edildi. Allah büyük inşallah hepimiz kavuşuruz bebeklerimize

Âmin canım. Umudumuz olmasa napardık... İnşallah burdan çok güzel haberlerini alıcaz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım dualarım seninle.inş olumlu sonucunu da alıcaz. ben de yarın ilk kontrolüme gidicem iğneler kaç gün sürdü sende? 4. yaptım ben bugün.

Tedavin hayırlı olsun canım saolasın benim tedavim 12 gün surdu pko dan dolayı sanırım ama cabuk geçiyor bana öyle geldi sona yaklaştık işte inşallah sende çarçabuk atlatıp hayırlısıyla sona gelirsin rabbim yar ve yardımcın olsun :16::16:

Canim hayirlisi olsun, dun okumustum yumurta toplama sonrasi sıkintilarin vardi, toparladin sanirim sevindim..benimde bugun 3. Gun transferi oldu.sonradan kafamda soru olmasin diye Ilk gunu yatarak geciriyim istedim, arada kalkip dolaniyorum. . Dr tamamen yatarak rahim ici kan dolasimini azaltmayin 3. Gun dans bile edebilirsin dedi :)))
Dualarimiz buradaki bizimle ayni sureclerden gecenler icin , ayni zamanda herkese bol sans.Allah herkese en hayirlisi neise onu gostersin..
Sevgiler
Canım Allah razı olsun sende minik veya miniklerine kavuşmuşsun çok şükür hadi hayırlı olsun transferin rabbim yüzünü güldürsün pıt pıt kalp atışlarınıda duy inşallah :16::16: ben embriyo hallerini bile düşündükçe öyle seviyorum ki yaradan çok büyük bu arada iyi yapıyorsun bende transferim olursa hareketli geçirmeyi düşünüyorum :21:

Son düzenleme:
Dış gebelik olma ihtimali var mis çok getginim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım öncelikle allah yardımcın olsun.inşallah değilsindir. değer ikiye katlamayıp yüzde 40 ta falan kaldığında dış gebelik oluyo malesef. ama çok da tehlikeli o yüzden karnında kasığında ciddi ağrı hissedersen hemen dr una haber ver.ben 2 defa geçirdim ordan biliyorum.ama tekrarlıyorum inşallah öyle bişey yoktur canım :(

canım öncelikle allah yardımcın olsun.inşallah değilsindir. değer ikiye katlamayıp yüzde 40 ta falan kaldığında dış gebelik oluyo malesef. ama çok da tehlikeli o yüzden karnında kasığında ciddi ağrı hissedersen hemen dr una haber ver.ben 2 defa geçirdim ordan biliyorum.ama tekrarlıyorum inşallah öyle bişey yoktur canım :(

canım senin transferin olmuştu sanırım değilmi?

Back
X