Arkadaşlar beta hcg sonuçlarım sizce nasıl?
12 . Gün 289
13. Gün 471
14 . Gün 565
Harika :)) tebrikler hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12 . Gün 289
13. Gün 471
14 . Gün 565
12 . Gün 289
13. Gün 471
14 . Gün 565
12 . Gün 289
13. Gün 471
14 . Gün 565
arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. bende haziranda 3. tüp bebek denemem olacak.3 yıllık evliyim evliliğim ilk yılında kendiliğinden hamile kaldım fakat dış gebelik oldu ve sağ tüpüm alındı daha sonraları gebelik elde edilemeyince bizde direk tüp bebeğe geçtik 2 defa denedik olmadı. yaptırmadığımız test kalmadı. en son eşime varikosel var dediler ama sperm değerleri gayet iyiydi yinede gebelik elde edilemeyince varikosele bahane buldular eşim 5 ay önce ameliyat oldu şimdi gelecek ay 3. tedaviye başlayacaz inşallah. biraz uzun oldu kusura bakmayın rabbim hepimizin tüzünü güldürsün hayırlı evlatlar versin inşallah.
hoşgeldin canım inşallah hayırlısıyla seninde güzel haberlerini alıcaz hiç birşeyi sıkıntı yapma rabbim istediği zaman olur bol bol dua edelim
Amin sen de sağol canım. Dakikalar geçmez sana şimdi. Uyusan mı acaba yarına kadar :) Benim pazar günü opu olacak sonrası malum yolum var epey.
Tedavin hayırlı uğurlu olsun canım.İnşAllah tedavinin sonunda bebeyin seninle kalsın, güzel haberlerini duyalım bizlerde.Evet canım bu geceyi nasıl sabah edicem hiç bilmiyorum .Oyalanıyorum kendi -kendime oyun klubünde ,tedavimi hiç kimseye söylemedim kendimi öyle yalnız hiss ediyorumki.İnşAllah sabah bebeyimin benimle olduğunu örenirim.Allah hiç kimseni bebek yokluğuyla sınamasın .
Gözün aydın canım ,İnşAllah hamileliyin çok güzel keçsin ve yavrunu sağ salim kucağına al... amin
Yarında benim test günüm ,inşAllah bende güzel haberler duyarım
Çiçeği burnunda annelerrrrr sağlıklı embriyolarimiz varmış bugün 3.gunleri büyük ihtimalle 5.gun transferi yapacaklarmis dualarinizda benide unutmayin
Yalnızlık yok canım biz varız bak. Ben de kimseye söylemedim aileme bile olmazsa üzmiyim insanları diye. İnşallah güzel haberler alırız. Su gibi geçsin vakit senin için de sevinelim :) 12. Gün mü yarın? İlk denemen mi?
Allah razı olsun canım. Bu güzel dilekler hepimiz için geçerli. Yarın da senin güzel haberlerini bekliyorum.
Evet canım iyiki varsınız .Allah hepinizin yüzünü güldürsün tez vakitte.İkimizden başka kimseye söylemedik annem yüksek tansiyon hastasıdır neolur-neolmaz haberi olmasın . Kendiliyinden 3 gebeliyim oldu ama yüzlerini bile göremedim kayb ettim:18: .Kürtaj yapanda ne yaptılarsa bir daha gebe kalamadım ve tüp bebek tedavisine başladık . ilk denemem inşAllah son olur ,Bebeyim benimle olur .Peki ya senin ilk denemenmi ?
Çiçeği burnunda annelerrrrr sağlıklı embriyolarimiz varmış bugün 3.gunleri büyük ihtimalle 5.gun transferi yapacaklarmis dualarinizda benide unutmayin
OHH OHH iyi ozman ya içim ferahladı biraz olsunherhangi bir yan etkisi flaan yok dimi? bakalım ikimizde aynı dönem hamilesiyiz inş.
![]()
Gerçektenmi ? Inşallah ya çok yoruldum nasıl stresli bir dönem .Allah yavrularımızı sağ-salım versede bizlerde hastane yollarından kurtulsak .İki defa test yaptım tek çizgi çıktı hemde transferin 8 günü hadi yalnış ola bilir deyip teselli etdim ama şimdi de ağrılarım .
amin canım inşallah akşam 5 gibi çıkar sonuçlarım haberdar ederim sizleri de..Hayırlısı canım , haberini bekliyorum ..
canım yazıyı okudum çok etkilendim.. rabbim ne zor süreçlerden geçenler var halimize binlerce kere şükür.. çok uzunmuş yazı ama hiç sıkmadan ne kadar güzel anlatmış.. allah razı olsun ondan da. Rabbim onu bebeğine, bebeğini de ona bağışlasın inşallah..Güzel haberlerini bekliyoruz. herkes sona doğru bu şekilde oluyo. kendimden de emin değilim tabi:26: karnımızda kaç kez böyle bişey hissettik ki, unutman çok doğal. sana bi link atıyorum uzun ama oku müsait olunca olur mu? http://www.melinasmom.com/site/cilekli-dondurmanin/