2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

merhaba arkadaslar ılk tup bebek denemem.salı gunu yumurtalar toplandı 23 tane.15 i kaliteliymiş 8 tanesi döllenmiş..sonuclarla ılgılı yorum alabılırmıyım..

merhaba arkadaslar ılk tup bebek denemem.salı gunu yumurtalar toplandı 23 tane.15 i kaliteliymiş 8 tanesi döllenmiş..sonuclarla ılgılı yorum alabılırmıyım..

Maşallah çok güzel ama döllenmeye devam edecekler her gün kulağın telde bekliyceksin maalesef :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Âmin canım. Umudumuz olmasa napardık... İnşallah burdan çok güzel haberlerini alıcaz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım dualarım seninle.inş olumlu sonucunu da alıcaz. ben de yarın ilk kontrolüme gidicem iğneler kaç gün sürdü sende? 4. yaptım ben bugün.

Tedavin hayırlı olsun canım saolasın benim tedavim 12 gün surdu pko dan dolayı sanırım ama cabuk geçiyor bana öyle geldi sona yaklaştık işte inşallah sende çarçabuk atlatıp hayırlısıyla sona gelirsin rabbim yar ve yardımcın olsun

Canım Allah razı olsun sende minik veya miniklerine kavuşmuşsun çok şükür hadi hayırlı olsun transferin rabbim yüzünü güldürsün pıt pıt kalp atışlarınıda duy inşallah ben embriyo hallerini bile düşündükçe öyle seviyorum ki yaradan çok büyük bu arada iyi yapıyorsun bende transferim olursa hareketli geçirmeyi düşünüyorum

Son düzenleme:
Dış gebelik olma ihtimali var mis çok getginim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım öncelikle allah yardımcın olsun.inşallah değilsindir. değer ikiye katlamayıp yüzde 40 ta falan kaldığında dış gebelik oluyo malesef. ama çok da tehlikeli o yüzden karnında kasığında ciddi ağrı hissedersen hemen dr una haber ver.ben 2 defa geçirdim ordan biliyorum.ama tekrarlıyorum inşallah öyle bişey yoktur canım

canım senin transferin olmuştu sanırım değilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…