2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

canım daha yumurta toplandıktan sonra verdiler 3. kutuyu bitirdim popom deşik deşik oturamıyom ama keseyi görene kadar dedi benim doktorum herhalde bırakıcaz sonra ama jele devam edicekmişim 3 ay

canım daha yumurta toplandıktan sonra verdiler 3. kutuyu bitirdim popom deşik deşik oturamıyom ama keseyi görene kadar dedi benim doktorum herhalde bırakıcaz sonra ama jele devam edicekmişim 3 ay

Allah yardımcın olsun canım, ben 2 tanede mahvoldum:)) kuzun annesinin kıymetini bilsin neler çekti :))

hepimizin yardımcısı olsun. inşallah korkularımızla sınanmayız hiçbirimiz. keseyi de hayırlısıyla görürsün, pıt pıtları da duyarsın :)

ne mutlu sana, Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallahh.. bende 2 senedir yumurtlama takibi 2 kez aşılama falan çok yıprandım yoruldum. Allah isteyen herkese çok aratmadan nasip etsin. çok zor bir süreç. sen kaç yılın üzerine hamile kaldın?
benim doktorumda bana Brüksel'den Yücel Bey'i tavsiye etmişti ve namını da çok duydum. canım son bişey sorucam brükselde tüp bebek aşağı yukarı ne kadara mal oldu? bilgilendirirsen çok sevinirim.

Hayırlı -uğurlu olsun canım .İnşAllah bu son tedavin olur ,bu sefer bebeyin seninle kalsın .aminnnnnn.

Kizlar kan verdim geldim saat 13.30 gibi sonuc alcam.
Bugün benim 10.gün erken mi yaptirdim testi?????????

İnşaallah güzel haber alirsin arkadasım değil erken inşallah cikar ilk kana geçiyor malum hormon

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar merhaba bende tup bebek icin tedaviye başladım, yumurta takibi icin doktora gitmem gerekiyor fakat isten izin almam zor oluyo. Yarın icin zor bela yıllık izin aldım bide cuma Günü'de izin almam gerekiyor fakat o zaman nasıl müdürüme söyleyeceğim bilmiyorum siz nasıl yapıyorsunuz. Müdürünüze durumu söylediniz mı? Bu isin daha yumurta toplaması, transfer aşamaları var ne yapacagım bilmiyorum.

anladım canım..üzülme ama tüp bebekte en şanslılar pcoslularmış..yumurta fazla olduğu için şans artıo

hay ağzın bal yesin gerçekten mi :)
inşallah o şans banada uğrar canım...eşimdede sperm azlığı ve hareketsizlik var bakalım ikimizdede sorun var bakalım inşallah doktorumuz üstesinden gelir Allahımda izin verir inşallah

valla cnm bende yeni başladım daha adet olmadım olunca gitcem...valla cnm işi fazla takma kafana.. eğer anlayışlıysa anlat durumunu ben tedavi görüyorumde tüp bebek olduğunu söylemene gerek yok.. bu sıra sık sık 1-2 saat doktora gitmem gerekecek dersin ben böyle dedim.. bu şekilde gidip gelicem...nerde oturuyorsun hangi haastanede yaptırıyorsun cnm.

canım 1,5 sene içinde kaldım. beklemedim yani , sadece ara verilmesi gereken süreleri verdim.
tam hesap kitap yapmadım ama, 5,200 ya da 5,500 transfer için, ilaçlar yaklaşık 1,600 tutuyor. birde tahlil istiyorlar felan.
9,000 TL olmuştur. ama senin ilk görüşmende fiyat çıkarıyorlar. başlamadan biliyorsun yani nasıl bir yükün altına gireceğini. ben genetik test felanda yaptırdım. sorun olmaıdğı için detaylı bakmak istediler. o yuzden fazla da tutmuş olabilir.
bence cumartesi git görüş derim.. kaybedecek bir seyimiz yok ....

ben 17 sinde gittim 24 inde kese görmeye çağırdı tahlil günümden 1 hafta sonra senin ne kadar aralığı?

11. gününde yani 17 Mayısta ilk kan tahlili
13. gün 19 Mayısta ikinci tahlil için gittim. 30 Mayıs tarihinde gel dedi . yani ikinci tahlil sonrası 11 gün sonra çağırmış oluyor.
senin onu gormene az kaldı :) benim daha varrr ... insallah kesenin yanında kalp atışınıda duyarsınnn :)

Malesefff sonuc negativ benimde ümitlerim buraya kadarmis....
Biz bu tüpbebek icin manisadan istabula gittik hotel köselerinde süründük yine olmadi yine olmadi artik 4.deneme biraz zor.....

hepimizin yardımcısı olsun. inşallah korkularımızla sınanmayız hiçbirimiz. keseyi de hayırlısıyla görürsün, pıt pıtları da duyarsın :)

Allah yardımcın olsun canım, ben 2 tanede mahvoldum:)) kuzun annesinin kıymetini bilsin neler çekti :))

sorma canım bugünden itibarende sabah akşama çıkardı iğneleri hafif bi kanamam oldu düşük yapıyorum diiye çok korktum gene sanırım sorun yokmuş bol bol yatıcaz artık :9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…