Arkadaşlar biliyorsunuz benim maalesef tüp bebeğin tüpünde başarısız olan bir denemem oldu. Size sorum şu: bana opu sonrası iğne verdiler tabi bilmiyorlardı embriyo problemi olacağını. Bu iğne progestan sadece 2 adet vurdurdum biri salı biri Çarşamba tek ampul. Ama ben öldüm öldüm kaç gündür kalça ağrısından. Bir de olumlu tüp olursa bundan 3 ay vurulunacakmış. Ben de mi böyle oldu gerçekten 3 ay vuruluyor mu ben hala yürüyemiyorum, gece yatakta dönünce uyanıyorum. bir sürü iğne vurulduk ya Tedavi sırasında onları hiç hşssetmedim ama bu beni mahvetti. öyle canım tatlı değildir yani. Vurduran arkadaşlar yardım lütfen:)
canım daha yumurta toplandıktan sonra verdiler 3. kutuyu bitirdim popom deşik deşik oturamıyom ama keseyi görene kadar dedi benim doktorum herhalde bırakıcaz sonra ama jele devam edicekmişim 3 ay
O listeye gireceğim günü sabırla bekliyorum :)
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulüb
derken bi bakmışsın o günler geliveriyo. :)
Benimde merak ettiğim buydu tüp bebekte dış gebelik olur mu diye gerçekten çok zor 2 aylık olmuş ben anlamamıştım normal regl oluyodum.taa ki göğüslerim şişene kadar eğer farketmeseydik yarım saat içinde müdahale olmazsa ölüme yol açıyormuş verilmiş sadakamız varmış Allah'tan tüplerimde bi sorun yoktu sonra normal hamileliklerimde oldu ama düştü bu sefer gene düşürücem diye korkuyorum haftaya keseyi görmeye gidicezz çok heyecanlıyım off çok zor allah yardımcımız olsun
Selam canim, 3 tüp bebek denemem. Bizde herşey normaldi, ama bir turlu olmuyordu.eşim varikosel ameliyatı oldu 2 kere, ondan şüphelendik ama sperm sayisi normaldi.nedenİni bilmediğimiz bir neden vardi :) tüp bebek kraliçesi diye Birgül sarikamis diye birini önerdiler ama zaten soğuk biri ve size o enerjiyi veremiyor. 3. Yapmicam derken Brüksel tüp bebek merkezini önerdiler. İlk görüşmeden hüsamettin uslu ile görüştük ve muhtesem pozltlf biriydi. Orda çalışan herkesde bir pozitiflik var. Yumurta toplamada yücel kahraman ile tanistik. Yücel ve husamettin bey insanin sizin kadar heyecanlilar:) burasi acayip profesyonel. Sürekli kan aliyor her şeyi yakından takip ediyorlar ve hastalara senin benim diye ayirmiyorlar. İkisinde tüm hastalara hakim...sana gözüm kapali tavsiye ederim..
merhaba arkadaşlar ben de kısmet olursa haziranda 2. tüp bebek denememe başlayacağım. bu süreçde benimle aynı yolda ilerleyen sizlerle dertleşmek istiyorum ilk denememi mart ayında yaptırmıştım herşey yolundaydı ama kısmet değilmiş omadı. bizim sorunumuz erkek infertilitesi. 2. gün önce kromozom analizi ve sperm dna testi yaptırdık sonuçlarını bekliyoruz inşallah sorun çıkmaz yolumuza devam ederiz
Sonucumu şimdi öğrendim. 289 şükürler olsun Rabb'ime. Ilk defa yalıyoruz bu sevinci. Rabbim herkese nasip etsin inş.
adet olmadım daha en son 25 nisanda olmuştum dokTor da pko dedi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar kan verdim geldim saat 13.30 gibi sonuc alcam.
Bugün benim 10.gün erken mi yaptirdim testi?????????
İnşaallah güzel haber alirsin arkadasım değil erken inşallah cikar ilk kana geçiyor malum hormon
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar kan verdim geldim saat 13.30 gibi sonuc alcam.
Bugün benim 10.gün erken mi yaptirdim testi?????????
anladım canım..üzülme ama tüp bebekte en şanslılar pcoslularmış..yumurta fazla olduğu için şans artıo
Kızlar merhaba bende tup bebek icin tedaviye başladım, yumurta takibi icin doktora gitmem gerekiyor fakat isten izin almam zor oluyo. Yarın icin zor bela yıllık izin aldım bide cuma Günü'de izin almam gerekiyor fakat o zaman nasıl müdürüme söyleyeceğim bilmiyorum siz nasıl yapıyorsunuz. Müdürünüze durumu söylediniz mı? Bu isin daha yumurta toplaması, transfer aşamaları var ne yapacagım bilmiyorum.
ne mutlu sana, Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallahh.. bende 2 senedir yumurtlama takibi 2 kez aşılama falan çok yıprandım yoruldum. Allah isteyen herkese çok aratmadan nasip etsin. çok zor bir süreç. sen kaç yılın üzerine hamile kaldın?
benim doktorumda bana Brüksel'den Yücel Bey'i tavsiye etmişti ve namını da çok duydum. canım son bişey sorucam brükselde tüp bebek aşağı yukarı ne kadara mal oldu? bilgilendirirsen çok sevinirim.
ben 17 sinde gittim 24 inde kese görmeye çağırdı tahlil günümden 1 hafta sonra senin ne kadar aralığı?
Malesefff sonuc negativ benimde ümitlerim buraya kadarmis....
Biz bu tüpbebek icin manisadan istabula gittik hotel köselerinde süründük yine olmadi yine olmadi artik 4.deneme biraz zor.....
11. gününde yani 17 Mayısta ilk kan tahlili
13. gün 19 Mayısta ikinci tahlil için gittim. 30 Mayıs tarihinde gel dedi . yani ikinci tahlil sonrası 11 gün sonra çağırmış oluyor.
senin onu gormene az kaldı :) benim daha varrr ... insallah kesenin yanında kalp atışınıda duyarsınnn :)
hepimizin yardımcısı olsun. inşallah korkularımızla sınanmayız hiçbirimiz. keseyi de hayırlısıyla görürsün, pıt pıtları da duyarsın :)
Allah yardımcın olsun canım, ben 2 tanede mahvoldum:)) kuzun annesinin kıymetini bilsin neler çekti :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?