Amin ins...:)
10 Aralik 2010'da evlendim,...ins hersey yolunda gider de o gunleri de goruruz..
topigin hayirli olsun cnm.. hepimize ugurlu gelsin..
bende persembe gunu 7. tedavime basladim.. cokda parlak gitmiyor 4 yumurtadan 2 tanesi gelismis.. asil sorunumuz esimin sperm sayisi 2 milyon..
artik bu tedavi tutmazsa haziranda yine deneyecegim..
insallah bu son olur diyelim..
Arkadaşlar ilaçları alirken bir kac yere sorun fiyatlar çok değişiyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşlar ilaçları alirken bir kac yere sorun fiyatlar çok değişiyor
saolasın canım İnşallah bol bol dua edelim Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın İnşallah son olsun burasıda bol hamişli topik olur İnşallahisterseniz listede hazırlarım
canım bende bi eczaneye soracağım biz özelde yaptıracağız bakalım hayırlısı olsun birde eczaneye söylediğimiz zaman hemen bulunurmuki ilaç yoksa bi kaç gün beklemek gerekirmi beklemek gerekirse mecburen merkeze yaptıracağım:26::26::26:
Hemen bulunuyor.ayni ilaç ivin 200, 240, 360 diyende var.benim yimurta rezervim azmis yasta 39 olunca... şimdilik 2 yumurtam gözüküyor yarin kontrole gideceğim
Profilinde ogretmen yazıyor. Bu arada Memorial de yaptiriyorum. 650 tl ilaçlar 2100euro tup bebek
Hemen bulunuyor.ayni ilaç ivin 200, 240, 360 diyende var.benim yimurta rezervim azmis yasta 39 olunca... şimdilik 2 yumurtam gözüküyor yarin kontrole gideceğim
saolasın canım İnşallah bol bol dua edelim Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın İnşallah son olsun burasıda bol hamişli topik olur İnşallahisterseniz listede hazırlarım
Arkadaşlar şu an kromozom analizinin sonucunu bekliyorum sonuç bir haftaya kadar çıkacak ve bizde büyük ihtimalle Mayıs ayında tedavimizi olacağız mayısta haziranda tüp bebek yaptırcak arkadaşlar hep birlikte motive olalım sonuçlarımızı yazalım
Listemizde böyle
[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]İsim[/td]
[td]Bat(tedaviye başlangıç)[/td]
[td]Transfer günü[/td]
[td]Sonuç[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
Neden kimse yokyaa
bende aranıza yeni katıldım aslında kasım an beri hemen hemen tüm topiklerde yer aldım inşallah bu topiğimiz uğurlu gelir 4 ay çukulata kisti yuzunden tedavim ertelendi cyclo pronogova kullandım ama son ay sogan suyu kuru yaptım ve 31 martta iğnelerim başldı fostimon 300 ve merional 150 ardından cetrotıde ve ovitrelle 14 nisanda opu oldum 7 yumurtadan 5 i toplandı 2 tanesi 1.kalite olarak donduruldu(( cünkü opu sırasında tüpte sıvı birikimi görüldü cuma günü rahim filmi çekilcek adet yarın son inşallah temiz çıkarsa buz bebekleri gelicek göbüşe ama ne zaman ve nasıl bilmiyom bu arada 2 sene önce cukulata kisti ameliyatı oldum ve tüplerimden biri alındı digeri tıkalı
öncelikle rabbim herkesin gönlüne göre versin bende aranızda olmak ve herşeyi paylaşmak isterim inşallah en kısa zamanda hamiş olarak devam ederiz......
uyar canım liste ama sen listeyle uğraşırken çok yorulma sonuçta seninde tedavin var..
senin doktorun kim canım.. bu kaçıncı tedavin..
haklısın canım o zaman şöyle yapalım hep birlikte tedavimiz sonuçlanınca listeyi ben güncelleyeyim sonuçta iki ay kaldı mayıs ve haziran 2 ay sonunda isimlerimizi yazarım benim ilk tedavim canım bakalım çok tuhaf bi his var içimde ilerleyen günlerde nasıl olur bilememdoktorum Ankara da aysun baltacı senin
bende aranıza yeni katıldım aslında kasım an beri hemen hemen tüm topiklerde yer aldım inşallah bu topiğimiz uğurlu gelir 4 ay çukulata kisti yuzunden tedavim ertelendi cyclo pronogova kullandım ama son ay sogan suyu kuru yaptım ve 31 martta iğnelerim başldı fostimon 300 ve merional 150 ardından cetrotıde ve ovitrelle 14 nisanda opu oldum 7 yumurtadan 5 i toplandı 2 tanesi 1.kalite olarak donduruldu(( cünkü opu sırasında tüpte sıvı birikimi görüldü cuma günü rahim filmi çekilcek adet yarın son inşallah temiz çıkarsa buz bebekleri gelicek göbüşe ama ne zaman ve nasıl bilmiyom bu arada 2 sene önce cukulata kisti ameliyatı oldum ve tüplerimden biri alındı digeri tıkalı
öncelikle rabbim herkesin gönlüne göre versin bende aranızda olmak ve herşeyi paylaşmak isterim inşallah en kısa zamanda hamiş olarak devam ederiz......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?