- 27 Kasım 2011
- 3.232
- 2.354
- 398
tedavi esnasında benim de sarı bazen beyaz hafif kıvamlı akıntım olmuştu bende korktum erken çatladı diye ama doğal süreç demişti doktorum ve hiçbir sorunla karşılaşmadım darısı size....
yarından itibaren yumurta geliştiri verilmeyecek onun yerine doktoruna göre vajinal jel ve 12 gün boyunca da düşük önleyici bir iğne verilecek Allahım yar ve yardımcınız olsun kızlar...geçen sene bende sizler gibi aklımda 40 tane soru ile dolanıyordum şimdi bebişle dolanıyorum....Darısı sizlere olsun....
Cnm ben puregon vuruluyordum dün som vuruldum bugün saat 23.30 bende ovitrelle vurulacam bildigim kadarıyla ıgne vurulmayacak başka .. Cnm ya bırsey soracam benım dün den beri akıntım var aralıklı adetımden bu yana 12 çı gün erken yumurtlamış olabilirmiyim ya((
başka arkadaşlarda var mı bu durumu yaşıyan ..
Iyi haberlerini bekliyoruz cnm :)
yarından itibaren yumurta geliştiri verilmeyecek onun yerine doktoruna göre vajinal jel ve 12 gün boyunca da düşük önleyici bir iğne verilecek Allahım yar ve yardımcınız olsun kızlar...geçen sene bende sizler gibi aklımda 40 tane soru ile dolanıyordum şimdi bebişle dolanıyorum....Darısı sizlere olsun....
Yardım eder misiniz? Ben bugün ki dozlarımı vurdurdum, ovitrelle akşam 21.30 da vurulacak. Yarından itibaren dozlarım yapılmayacak mı artık opu ya kadar? Opu salı olacak. Bitti mi iğne vurulmalar yani?:)