• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

tedavi esnasında benim de sarı bazen beyaz hafif kıvamlı akıntım olmuştu bende korktum erken çatladı diye ama doğal süreç demişti doktorum ve hiçbir sorunla karşılaşmadım darısı size....

Cnm ben puregon vuruluyordum dün som vuruldum bugün saat 23.30 bende ovitrelle vurulacam bildigim kadarıyla ıgne vurulmayacak başka .. Cnm ya bırsey soracam benım dün den beri akıntım var aralıklı adetımden bu yana 12 çı gün erken yumurtlamış olabilirmiyim ya :((( :50: başka arkadaşlarda var mı bu durumu yaşıyan ..

Iyi haberlerini bekliyoruz cnm :)

yarından itibaren yumurta geliştiri verilmeyecek onun yerine doktoruna göre vajinal jel ve 12 gün boyunca da düşük önleyici bir iğne verilecek Allahım yar ve yardımcınız olsun kızlar...geçen sene bende sizler gibi aklımda 40 tane soru ile dolanıyordum şimdi bebişle dolanıyorum....Darısı sizlere olsun....

Yardım eder misiniz? Ben bugün ki dozlarımı vurdurdum, ovitrelle akşam 21.30 da vurulacak. Yarından itibaren dozlarım yapılmayacak mı artık opu ya kadar? Opu salı olacak. Bitti mi iğne vurulmalar yani?:)

tedavi esnasında benim de sarı bazen beyaz hafif kıvamlı akıntım olmuştu bende korktum erken çatladı diye ama doğal süreç demişti doktorum ve hiçbir sorunla karşılaşmadım darısı size....

yarından itibaren yumurta geliştiri verilmeyecek onun yerine doktoruna göre vajinal jel ve 12 gün boyunca da düşük önleyici bir iğne verilecek Allahım yar ve yardımcınız olsun kızlar...geçen sene bende sizler gibi aklımda 40 tane soru ile dolanıyordum şimdi bebişle dolanıyorum....Darısı sizlere olsun....

İnşallah ya :) Allah razı olsun :) tuhafıma giden cuma gunü muanem vardı dünden erken çatladı desem doktor derdi bırsey cok güzel hersey normal dedı tmm bu kadar içimi ferah tutmam lazım :)

Offfff çok telekkür ederim. Allah razı olsun, bebişini öp bizim yerimize:)) (maşallah) inşallah Rabbim yardım etsin senin gibi bizlere de :)

bence de içini ferah tut ve sakin ol herşey Rabbimin izni ile güzel olacak :)

İnşallah ya :) Allah razı olsun :) tuhafıma giden cuma gunü muanem vardı dünden erken çatladı desem doktor derdi bırsey cok güzel hersey normal dedı tmm bu kadar içimi ferah tutmam lazım :)

sizden de rabbim razı olsun öperim teyzesi seneye bu zamanlarda inşallah sizde başkasına yardımcı olacaksınız :)

Offfff çok telekkür ederim. Allah razı olsun, bebişini öp bizim yerimize:)) (maşallah) inşallah Rabbim yardım etsin senin gibi bizlere de :)

Allah razı olsun canım hep okuyorum;)

İnşallah canım hayirlisiyla atlatsaydik bi.yazdıklarınızla moral buluyorum.allah razı olsun hepinizden

Yok canım tahlil falan yapmadı bana. Aaa ne çok şeyi tahlilsiz vermiş doktor. İnşallah bi aksilik olmaz

şu an hastanenin internetinden bağlanıyorum. Kolumda serum var. Az kaldı birazdan alırlar aşağıya. Çok acıktım çok sıkıldım hastalık da ci taraftan çok yorgun düştüm. Sabah aksilik araba çalışmadi. 1saat geç geldik. Gidemeyız diye çok korktum. İnşallah hepsi geçecek inşallah.. Geldiler

hayırlısıyla güzel haberlerini bekliycez

Yardım eder misiniz? Ben bugün ki dozlarımı vurdurdum, ovitrelle akşam 21.30 da vurulacak. Yarından itibaren dozlarım yapılmayacak mı artık opu ya kadar? Opu salı olacak. Bitti mi iğne vurulmalar yani?:)

yarın değil öbür gün yumurtalarını toplıycaklardır ben de gece 11 30 da vuruldum ovitrelleyi 35 saat sonra topladılar yumurtaları bu arada progestron iğne ve jel kullandım hala da kullanıyorum(popoda delikdeşik). gonapeptyl diye bir iğne var onuda göbekten yaptım 2 kez sonra transfer

Çok heyecanlıyım canım vallahi bildiğim büyün duaları ediyorum, çabucak çık bize yaz:)

Cnm ben puregon vuruluyordum dün som vuruldum bugün saat 23.30 bende ovitrelle vurulacam bildigim kadarıyla ıgne vurulmayacak başka .. Cnm ya bırsey soracam benım dün den beri akıntım var aralıklı adetımden bu yana 12 çı gün erken yumurtlamış olabilirmiyim ya :((( :50: başka arkadaşlarda var mı bu durumu yaşıyan ..

Iyi haberlerini bekliyoruz cnm :)

hayırlısıyla güzel haberlerini bekliycez

Beni merak eden bana dua eden arkadaşlarim iyiki tanimisim sizleri allah bin kere razı olsun.atlattık çok şükür. Şu an çok halsizim kasıklarim çok ağrıyor. Yatıyorum. Gribim için bi serum daha verdiler. 12yumurta toplanmis. Uyandigimda ağlıyordum. İlk sordugum şey kaç yumurta toplandı oldu. Hemsire de benimle birlikte agladi eşim de dayanamadi.duygusal bi an yaşandı odada. Hepinize duaciyim allahim kucaklarimizi boş birakmasin

Beni merak eden bana dua eden arkadaşlarim iyiki tanimisim sizleri allah bin kere razı olsun.atlattık çok şükür. Şu an çok halsizim kasıklarim çok ağrıyor. Yatıyorum. Gribim için bi serum daha verdiler. 12yumurta toplanmis. Uyandigimda ağlıyordum. İlk sordugum şey kaç yumurta toplandı oldu. Hemsire de benimle birlikte agladi eşim de dayanamadi.duygusal bi an yaşandı odada. Hepinize duaciyim allahim kucaklarimizi boş birakmasin

Aminnnnnnnn... Geçmişler olsun çok şükür bir seviye daha geçti canım maşallah yumurtalarda çok iyi inşallah içlerinden en güçlüsü gelsin 9 ay sonra kucağına canım. İyice dinlen sonra soralım aklımızdakileri sana:)

mrb arkaraşlarım..
bugün adetin 10. günü ve tedavinin 9. günü.
çok kısa sürede gelişen tedavimiz sorunsuz devam ediyor binlerce kere şükür.
2403 oldu e2 değerim. yumurtalarım da (11 adet)istenen olgunluğa geldi. rahim duvarı 8 mm..
dün akşam evimize geldik. son kez gonal f vurduk 187.5 değil 50 dozda. cetrotide yi bugün son kez vurduk. gece 2 de de ovitrelle çatlatma iğnemizi de vurduk.
bol bol ceviz incir ve fındık yiyorum. (hepinize tavsiye ederim. hemşiremiz bana maşallah iyi gidiyorsun demişti, bende fındık fıstıkla besliyorum demiştim:) o da bana incir de yiyormusun dedi. evet tabiki dedim. bana birisinden bahsetti, 1 ay önce geldi hiç yumurta bulamadık tedavi iptal oldu, 1 ay sonra geldiler kadında yumurta oluşmuş ve hamile bile kalmış.. çok faydası var bize gelenlere tavsiye ediyoruz dedi)

tam 24 saat kaldı işlemlere. 13:30 da alcaz seni ameliyathaneye hazırlıklarını yapıp 14:00 da yumurta toplama işlemi olacak dedi.

artık sona geldik allahın izniyle. mutlu günler çok yakınımızda.. Dualarla gelsin yavrularımız inşallahhhhhh:43:

Canım yaa adına cok sevindim tedavim iptal ama takip ediyorum sizi hakkında hayırlısı sımsıkı tutunurlar inşAllah🙏🙏❤

yarın değil öbür gün yumurtalarını toplıycaklardır ben de gece 11 30 da vuruldum ovitrelleyi 35 saat sonra topladılar yumurtaları bu arada progestron iğne ve jel kullandım hala da kullanıyorum(popoda delikdeşik). gonapeptyl diye bir iğne var onuda göbekten yaptım 2 kez sonra transfer

Evet canım Salı günü yumurta toplama. Ki ben ondan çok korkuyorum zaten Rabbim hayırlı neticelendirsin inşallah. Benim başından beri menegondan dolayı zaten başından beri çok ağrım oldu 3 doz ve kalçadan olduğu için bi o zor geliyordu. Neyse dayanacağız artık. Bir de baya çok yazmışlar o zaman ilaç çünkü çoğu duruyor dolapta hala.

Slm kızlar tüp bebek tedavim yarıda iptal oldu yarın aşılamam var ama bu forumun en başlarından beri burdayım ve kopamadım niyeyse bende yazmak istedim😊😊
22 yaşındayım
3 yıllık evliyim
2 yıldır bebiş istiyorux
Eşimde proplem yok bnde pkos var
8 ay önce lap + his oldum tek tüp açıldı ve kistler alındı ona rağmen gebelik olmadı
Nisanda ilk tüp denedik 187.5 gonalf 450 ama yumurtalar gelişmedi tedavi iptal
Mayıs yine denedik 225 gonalf 450 tek yumurta gelişti tedavi yine iptal ama aşılamaya çevirdi dr ziyan etmeyelim dedi dün 21:00 de çatlatma iğnesi oldum yarın 1de aşılama var hayırlısı artık neye niyet neye kısmet😊😊 hepimizin hakkında hayırlısı bende böyle hepinizin tedavisi sonuna kadar giderde pozitifleri görürsünüz inşAllah yarından snra benimde 15 gün snra sonuç belli olurda yazarım inşAllah nasip....

Ovitrelleden sonra iğneler bitiyor canım geçmiş olsun.

Evet canım Salı günü yumurta toplama. Ki ben ondan çok korkuyorum zaten Rabbim hayırlı neticelendirsin inşallah. Benim başından beri menegondan dolayı zaten başından beri çok ağrım oldu 3 doz ve kalçadan olduğu için bi o zor geliyordu. Neyse dayanacağız artık. Bir de baya çok yazmışlar o zaman ilaç çünkü çoğu duruyor dolapta hala.

menegan göbekten insülin iğnesinle yaptırdılar bana progesteron iğnesini kalçadan yapıyoruz sadece bu arada benimde ilaçlar kaldı baya napçaz onları bilmiyorum şimdi beklesinler bakalım belki ilerde işe yarar ilaç israfına karşıyım ama yapçak bişey yok bir daha kullanmaya gerek olmadan kalırız belki hamiş belli mi olur :)

menegan göbekten insülin iğnesinle yaptırdılar bana progesteron iğnesini kalçadan yapıyoruz sadece bu arada benimde ilaçlar kaldı baya napçaz onları bilmiyorum şimdi beklesinler bakalım belki ilerde işe yarar ilaç israfına karşıyım ama yapçak bişey yok bir daha kullanmaya gerek olmadan kalırız belki hamiş belli mi olur :)

Valla Hayırlısıyla olumlu sonuç alalım da ben ihtiyacı olan birine ücretsiz vermek isterim. İnşallah bi kurtulalım biz başkalarına faydamız olsun. Çok zor evlatla sınanmak Rabbim kimseyi sınamasın inşallah.

canım benimde 12 tane yumurtam toplandı herkes anestezinin etkisini ağlayarak atarken ben nası duymuşsam yarı baygın halimle eşime dönüp 12 yumurtam olmuş biliyomusun demişim tabi ben hatırlamıyorum. 9 tane nur topu gibi emriyom olmuş 1.kaliteymiş hemde çok mutlu oldum ama inşallah hevesim kursağımda kalmaz sonuç önemli tabi rabbim bütün isteyenlere aminnn :)

Back