2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

2 tane hayırlısı inşallah teşekkür ederim içimi rahatlattın :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

)tmm iste ikiz annesisin hayirlisila hamilelerin duasi kabul olurmus banada dua et olurmu bende ikinciyi yapacam allah nasip ederse dualarini ben esirgemesen sevinirim rabbom hsyirlisiyla kucagina almayi nasip etsin

3.gün transferinde 10gunnsonra tahlil erken aslında ama herkes farklı farklı tedavi uyguluyor heralde... okuya okuya ne çok şey öğrendik şu tüp bebekle ilgili...

Saolmcanım inşallah öle bi zıplatsın ki şok şok olalım..

3.gün transferinde 10gunnsonra tahlil erken aslında ama herkes farklı farklı tedavi uyguluyor heralde... okuya okuya ne çok şey öğrendik şu tüp bebekle ilgili...

Evet oyle gercekten. Ilk tup bebek denildiginde bilerek bisey arastirmadim. Dr.umu hem cok seviyo hemde cok guveniyordum. ben cok pimpirikliyim olumsuz bisey okuyunca benim basima da gelecek diye korkuyorum veeee nitekim de "kendini gerceklestiren kehanet" basima geliyor. Onun icin hic arastirmadim. Olmayinca dr.dan biraz suphelendim .ikincisinde farkli bi yerde kendileri anlatti zaten herseyi o zaman dr.la alakali olmadigini hatta herseyi eski dr.umun dogru yaptigini ogrendim. Her ne kadar teoriyi dr.lar anlatsa da pratikdeki bilgileri de hep burda ogrendim. Ve bekleme surecinde bana cok iyi geldi burasi. Tesekkurler

Tabi ki Canim inşallah hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin sana da tüm isteyenler de Rabbim bizlerde hayırlısıyla kucağımızda almayi nasip etsin.

Ya inan herkesle konuşamadığın herşeyi burda rahat rahat konuşuyorsun.dertleşebiliyorsun:) bizde bu işlerin içine girmediğimiz için çok fazla bilgimiz yoktu insan yaşayınca anlıyor. Gerçekten çok zor çookkk.. allah yaşıyan herkese sabır versin.
Sen istnbuldamı yapıorsun tedavini..

Evet istanbuldayim. Ilkini anadolu yakasi florance n.de
ikincisinide Sisli memorialde yaptik. Rabbim ucuncusuyle ugrastirtmasin

Kızlar bugün 12.günüm Sonucum 178 çıktı hersey yolunda gibi gözüküyor.inşallah sonuna kadar daim olur.rabbim hepimizi bu zor sınavdan kurtarsin.

mrb arkadaşlar bizde ilk tüp bebek denememizi yaptık 23 haziran transfer yapıldı. 4 Temmuz 11 gün 27,69 çıktı 6 temmmuz 13 gün 46,74 çıktı düşükmü bu sizce ...

mrb arkadaşlar bizde ilk tüp bebek denememizi yaptık 23 haziran transfer yapıldı. 4 Temmuz 11 gün 27,69 çıktı 6 temmmuz 13 gün 46,74 çıktı düşükmü bu sizce ...

Hayırlı uğurlu olsun canım. Mutlaka tamı tamına 2 katı olması gerekmiyor değerin katlanmış bu önemli. Doktorun testi 2 ya da 4 gün sonra yenile der ya da çağırır 1-2 haftaya neticede gebelik var tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin sağlıkla.

Allah razi olsun canım benim

canım hayırlı olsun :) rabbim kucağında sevdirsin :)

canım katlanmış gibi ama biraz daha test yapmanız gerekiyor :) inşallah hayırlısı ile kat kat artarak devam eder :)

teşekkür ederim içim rahatladı yarın tekrar yaptıracağım hemşireye telefonda söledim ama tam 2 katı olmamış çarp ikiyle bak bakalım iki katı olmuşmu deyinceee bütün gün öldüm öldüm dirildim ama

Çok bilmesin o hemşire. Benim de tam 2 katı olmamıştı %50 artmıştı ama problem olmadı. Sen içini ferah tut huzurlu olmak daha önemli. :) Allah içini rahat ettirecek güzel sonuçlar nasip etsin yarın.

Çok bilmesin o hemşire. Benim de tam 2 katı olmamıştı %50 artmıştı ama problem olmadı. Sen içini ferah tut huzurlu olmak daha önemli. :) Allah içini rahat ettirecek güzel sonuçlar nasip etsin yarın.

Allah'ım senide dara düşürmesin hiç Allah razı olsun senden peki oldumu senin bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…