2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

ay ne güsel maşallah :) ben günde 3 defa idrar testi yapıorum.. birinde silik çıkıyor. birinde hiç çıkmıyor. ay ne zor şeymiş..

merhaba ben bugün opu oldum yumurtalarım toplantı 4 taneymiş sizce azmı embriyo oluşabilirmi acaba?niye az yumurta oluştu ki bazen duyuyorum 20 yumurtdan felan bahsediylar

kızlar bugün sabah (12.günüm) kan verdim.. ama o bir buçuk saat geçmedi... maili açarken elim ayağım titredi.. kalbim güm güm güm güm....
ve baktım ki 38.66
tamam öle zirvede değil çok aşırı yüksek değil ama minimumun üzerinde olduğu için sevindim.
birde aceleci davranıp 10. günümde cumartesi günü baktırmıştım.sonuç:17.7 idi. bugün ikiye katlamış ve minimumun üzerinde olduğu için havalara uçtum..
hemen telefona sarılıp hemşiremi aradım ve durumu aktardım.. ama hemşire hnm sonucun düşük olduğunu ve çarşamba günü tekrar yapmam gerektiğini söyleyince yutkunamadım...
ilaçlarını kullanmaya devam et ve dinlen dedi... korktum

merhaba ben bugün opu oldum yumurtalarım toplantı 4 taneymiş sizce azmı embriyo oluşabilirmi acaba?niye az yumurta oluştu ki bazen duyuyorum 20 yumurtdan felan bahsediylar

canım kaliteli olsun... önemli olan o. hiç onları düşünme.20 tane yumurtadan hepsi kalitesiz de çıkabilir..

Canım benim arkadastan 24 tane yumurta topladılar dollemeden sonra 20 embriyodan 1 embriyo kaldı transfer ettiler ve az önce konuştum o da tutunmuş annesine :). ...inşallah yumurtaların ve embriyolarin kaliteli olur üzülme sakin

yinede çok moralim bozuldu umudum azaldı sanki

hiç moralini bozma.. bu dönemde çok öenmli..
bende gerçi sana sölüyorum ama senden pek bi farkım yok..
benimde canım sıkkın düşükmüş sonucum..
rabbim inşllah yardımcım olur. beni bırakmasın lütfen tutunsun

Arkadaslar Merhaba size bir sorum olacak 14. Gün değerim 380 çıkmıştı 17. Gün yani bugün 2370 çıktı sizce iyi birşey mi bu bu durumu yaşayan arkadaşlar varmı?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Elifcim hemde cok cok iyi normalde iki katini istiyorlar senin kan degerin cok guzel bence ikiz olma ihtimali bile var gibi kac embriyo verildi sana

Bence uzulme cok bilgim yok ama yuksek rakamlardansa istikrarli bi sekilde katlanarak gitmesi daha iyi degilmi zaten mantiken. Birde yanlis mi hatirliyorum. Senin 3. Gun transferiydi galiba. Cok cok yuksek olmasini bekleyip kendini mutsuz etme bosu bosuna.

yok canım bugündü... değişik duygulardayım..
Gec saatte yazdigin icin sayfada bugun diye gorunuyordu. Olsun. Dedigim gibi yok yere kendini uzme. Carsamba birlikte sevinecez
Rabbimin izniyle

çok saol canm.inşallah.. seninde çarşamba mı:) peki 3 . gün olunca 5. gün olunca ne değişiyor.. bu konu hakkında bilgin varmı

Az olmasina takilma. Bu ise baslarken hic bisey bilmiyordum. Bilerek de arastirmadim kafam karismasin diye. Ozellikle ilk denemede oluruna biraktim. Simdi ikincisinde kismen biseyler ogrendim ama kulaktan dolma degil tecrubeyle ogrendim. Onemli olan esinin spermleri. Isterlese senden olmazda 50 tane toplasinlar hic onemli degil. Onemli olan senden alinan tek bir yumurta bile olsa bunun dollenip saglikli gelisim gostermesi. Benden ilkinde 11 yumurta topladi en olgunlarini cok kucukleri toplamadi ki nasilsa bende hersey yolundaydi 4 4lukdu ya hersey super tutacakdi bilmem ne. Ama olmadi neden cunku is benden cikti esimin spermlerin kalitesi iyi olmadigi icin 3. Gune 2 3 tane kaldi. Onlarinda 5. Gune gidemeyecegi anlasilinca 3. Gunde transfer edildi. Sonuc negatif. Ikincisinde farkli dr. 21 tane topladi. Sol tarafimdaki yumurtalarin gelisimi geriden geliyordu. Ama dr. Ne var ne yok topladi. Sonuc yine son gune 2 tane normal gelisen iki tanede gelisimi geriden gelen toplam 4 tane kaldi. Yani yine nereye baglandi olay. Esimin sperm kalitesineee. E bu sefer cok yumurta toplaninca ohss belasi var bide. Buna yakalanma ihtimalin artiyor. Transfer dr.u risk olabilecegi icin o iki tanenin malesef sadece birini transfer etti. Simdi beklemedeyim. Eee sonuc noldu 21 yumurta hic. Bana faydasi olmafigi gibi bide ohss riski olusturdu. Boylr uzun uzun anlattimki ben acabalarima sorularima cevap bulabilecek kimseyi bulamadim. Etrafimdada kimdeyle paylasamadim cok kimse bilmiuor tedavi surecimi onun icin cok zordu. Hep acaba soyle mi acaba boylemi diye bekledim. Onun icin kusura bakma uzun uzun kendimden bahsederek yazdim. Jic kotu dusunme.oolmayanlar icin uzulmek yerine elindekilerle mutlu mutlu bekle. Ins. Hayirli haberler bekliyoruz.
Ranbim insallahlarimizi cok sukure cevirsin

Elifcim hemde cok cok iyi normalde iki katini istiyorlar senin kan degerin cok guzel bence ikiz olma ihtimali bile var gibi kac embriyo verildi sana

2 tane hayırlısı inşallah teşekkür ederim içimi rahatlattın :)

çok saol canm.inşallah.. seninde çarşamba mı:) peki 3 . gün olunca 5. gün olunca ne değişiyor.. bu konu hakkında bilgin varmı
Evet carsamba gunu.
Bilimsrl olarak demiyorum ama mantiken konusuyorum. Soyle dusunuyorum. 3. Gun embroyosu daha kucuk gelisimi daha geriden geliyor. Digeriyle iki gun farki var. E o zaman iki gun once yapilan test tabi daha dusuk cikacak. Transferden sonra 10. Gunde yapmak var. Bide 12. Gunde yapmak var. 3. Gun transfer edilenle 5. Gun transfer edilen ayni tarihte tahlil yapinca 3. Gundekinin daha dusuk cikiyor sonucu. Oyle degil mi

cevaplar için herkese teşekkürler ilk denemem ve neyin ne oldugunu tam bilmiyorum biraz endişeliydim biraz daha rahatladımm....bakalım ne olacak eşimdede azospermi vardı şimdi 24 milyon oldu ama yinede hareket sorunu var...hayırlısı....

Hic endiselenme. Hayirlisi. Ben bir tane tek bi tane yumurtayla hamile kalanlari taniyorum. Rahat ol

bende şöyle düşündüm yumurta toplamadan sonra 3. gün transferini yapıyorlar, tahlili 12. gün = 15. gün
yumurta toplamadan sonra 5. gün transferini yapıolar, tahlili 10. gün = 15. gün
yane aslında ikiside 15. güne denk geliyor.

Himm evet sen benim tezimi curutuyorsun. Bende oyle olmamisti. 3. Gun transferimde bana transferden 10 gun sonra yani 13. Gunde tahlil yaptirmisti dr. Ikincisinde senin dedigin gibi. 5. Gun transferinde 10. Gun tahlil istedi yani 15 gun oluyor. Ona istinaden demistim. Ben ben her halukarda transferden sonra 10 gun bekletiyor diye dusunmustum

Hic uzulme belkide gec dollenme dedikleri seydir biz kadinlar cok pimpirikliyiz sadece bu aslnda moralini yuksek tutki hersy guzel olsn

canım önemli olan sayı değil kalite :) o yüzden dert etme kaliteli sana sıkı tutunacak embriyoların olsun inşallah :)

canım ikiye katlanmış :) inşallah çarşambada ikiye katlanır ve seni mutlu eder :) tatlım hayırlısı ile bebişin hcgyi zıplatır inşallah :)

canım maşallah :) ikiz gibi sanki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…