Kızlar akşamdan beri kanamam var.. çok aşırı artmadı ama kesilmedide....
Sabah idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıkmış... kasıklarım ve belim ağrıoo....
Bu tarz şeyler yaşayan var mı?
canım hemen bi doğum hastanesine git..benim çok hafif kanamm olmuştu yarım saat sonra birden kanamam başladı ve düşük yaptım..ilk başındaki kanamada gitseydim düşük engelleyici iğnelerden vurcaklardı ve durdurcaklardı düşüğümü..umarım böyle bişey yaşamazsın ama bi ultrason muayyenesi yaptır..ben geçen hafta düşük yaptım ve yıkıldım..inşallah bi sorun yoktur ve bebeklerin sana sımsıkı tutunur canım.bulupta kaybetmesi çok zor
Tebrikler canım:) allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.. umarım rahat sıkıntısız bir hamilelik geçirirsin:) uğraşan herkes için hakkında hayırlısı olsun..
Canım çok teşekkürler Rabbim herkese nasip etsin kusura bakma sen hamile miydin çok kalabalıklaştı hatırlayamadımcanım allahım yardımcın olsun :)
canım hayırlı olsun :) rabbim kucağında sevdirsin inşallah :)
Âmin canım çok teşekkürler Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
TebriklerAllah devamını getirsin inşallah
Bu da bitti bu da olmadi
Bu da bitti bu da olmadi
orasi oyle. Yapacak baska bisey yok. Esim mesaj atmis. Allah sevdigi kullariyla ugrasirmis uzulme diye.Allah cc ne dilerse o olur dua edeceğiz başka siginacak kapimiz yok ki
s-4
Hadi hayirlisi. Sen bari guzel haberle gel Allahin izniylehadi yaaaa
senden hbr warmı die girdim ama görünce üzüldüm...
olsun cnm üzme kendini.. rabbimden istemeye dewam napıcas yapıcak başka bir şeyimiz yok..
dua et.. olucak elbetteki olucak bir gün.. ama o gün bugün değilmiş..
bende kan verdim sonucumu bekliorumm...
Canım çok teşekkürler Rabbim herkese nasip etsin kusura bakma sen hamile miydin çok kalabalıklaştı hatırlayamadım
Bu da bitti bu da olmadi
canım inşallah öyleyimdir :)cuma test günüm :)
İnşallah sen de güzel haberler alırsın canım:)
Yumurtalarım büyüme durumu iyi bence benim 7.günde oralardaydı.. Cumartesi toplama yapılacak bugün e2 değerim 3553 çıktı .. Toplama günü de adetimin 15 ü. Gününe geliyor senin. E2 değerin belki sınırda filan kalır sıkma canını ... 5000 gibi olursa iptal olayı olmaz yumurtaların kaliteli olduktan sonra ... Ohss diye bir durumda varmış bende yeni öğrendim bununla umarım karşılaşmazsın herşeyey yolunda gider Allah'ın takdiri artık o ol derse olacak ...
orasi oyle. Yapacak baska bisey yok. Esim mesaj atmis. Allah sevdigi kullariyla ugrasirmis uzulme diye.
Hadi hayirlisi. Sen bari guzel haberle gel Allahin izniyle
Kızlar pazartesi günü yumurtalar toplandı cok fazla demişlerdi yumurtalara ama sadece 9 tane toplanmış bunlardan 3 tanesi döllenmiş ve gelişimleri güzelmiş yarında transferim var inşallah güzel olur herşey.
Tabi bu arada karnımdaki şişlik hala var cok sık tuvalete cıkıyorum , bir süre cıkmadıgımda da hareket edemez duruma gelıyorum dogrulamıyorum sizce bu normal mi?
iyi bari bebegin senle. Sevindim kesilir ins kanamanda. Keske izin alma durumun olsacanım kanamaya dewamişe gitmiştim çıktım ewe geldim yatıorum. sonucum 103.10 çıktı. doktor 3 gün beklememiz gerektiğini tekrar tahlil yapmamı istedi.. bu aradada kanamamın durması gerektiğini söyledi.. anlıcan 3 gün daha beklicem...
canım kanamaya dewamişe gitmiştim çıktım ewe geldim yatıorum. sonucum 103.10 çıktı. doktor 3 gün beklememiz gerektiğini tekrar tahlil yapmamı istedi.. bu aradada kanamamın durması gerektiğini söyledi.. anlıcan 3 gün daha beklicem...
iyi bari bebegin senle. Sevindim kesilir ins kanamanda. Keske izin alma durumun olsa
Cnm kacinci gun degerin senin. ..bnde de kanama oldu gecen hafta 2 gun doktor pruluton deport diye bir igne verdi hemen kanamayi kesti..keske doktoruna danışsan sende 3gun boyle bekelemek daha strese sokar seni
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?