2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

canım Allahım yardımcın olsun
ne güzel demişsin rabbim ol demeden birsey olmuyor
inşallah rabbim hakkında hayırlısını versin canım :)

Kafunder canım Rabbim imtihanımızı kolaylaştırır. Maşallah ne güzel tevekkül etmişsin. Dua, dua, dua.... Allah kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah.

Son düzenleme:
Alttan baktirmayi dusunmuyirsun galiba gobekten bakiyolar.alttan bakilsa doktor zaten iliskiyi yasaklMaz.bize 3 ay iliski yasak mesela sakin alttan baktrma kese gorunuyo eninde sonunda

Canim vajinal ultrason cok daha detayli bilgi veriyor. Dusuk tehlikesi falan yaratmaz, hatta ilk 3 ay genelde tup bebek olanlara vajinal bakiliyo

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba kizlaaar,
Nasılsınız?
Guzel sonuçlar olmus ne guzel maşallah. .
bende cumt test yaptirdim pozitif hamdolsun. Dualarla geldi bebeğim:)
Ins sagsalim kucagımizada aliriz hepimiz.
yarinda ultrasona gidicem bakicakmis dr. 15gun snra demisti bugunde yarin gel dedi. Hadi hayırlısı=)

kızlar yarın 12. günüm ve büyük gün... çok heyecanlıyım uyku tutmuyor

canım inşallah pozitif pozitif sonuçlarla gelirsin :)

Alttan baktirmayi dusunmuyirsun galiba gobekten bakiyolar.alttan bakilsa doktor zaten iliskiyi yasaklMaz.bize 3 ay iliski yasak mesela sakin alttan baktrma kese gorunuyo eninde sonunda

canım 10. haftaya kadar kızımda Altan baktı dr birsey olmuyor korkmayın :)

Yarin mi. Hadi hayirli habelerle gel ins. Benim de carsamba. Hafta sonu esim evdeydi. Az kavga dovus, az eglence derken 2 gun gecti de bu iki gun nasil gececek bilmiyorum

canım çarşamba günü senden de pozitif pozitif sonuçlar alaım inşallah :)
cuma da benim test günüm hayırlısı bakalım :)
rabbim hepimize ol demiştir inşallah :)

Canim vajinal ultrason cok daha detayli bilgi veriyor. Dusuk tehlikesi falan yaratmaz, hatta ilk 3 ay genelde tup bebek olanlara vajinal bakiliyo

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bnm gittgm tup bebek merkezi bile izin vermdi gittgm tum hastanelerde tup bebek oldugu icin alttan bakmyo demek ki orasi farkli

Bn baktrmdm daha dogrusu doktorlar bakmdi zwtn gittm merkz tutarsada alttan baktrma dedi bn sadece duyduklarmi soylym teyzmn kizida kadin dogumcu burda o cok tembhldi bni sakin diye baktrmk istyn baktirir bn sadece riskini soyldm bana birsey olmdi diye baskasinada olmyck diye bi kanun yok yada insan cok korkuyo pimpiriklu dawranyo biraz korktugu icin

Sizinki kac haftalik 10 gecms anladgm kadaryla

Sizinki kac haftalik 10 gecms anladgm kadaryla

canı ben 31 haftalık erken doğum yaptım kızımı 10 gün yaşadı sonra kaybettik canım

Sizedemi jel vermslerdi kac haftaya kadar kullancksnz

su an tedavideyim canım :) test günü bekliyorum :) progestan iğne verdi drum ama çok şişti stres yaptım o yüzden jel istedim canım :)
kızımda iğne kullandım :) çok şişti onda da 10. haftada kesti drum :)
normalde 12. haftaya kadar kullandırtacaktı :)
bu bebiş de tuttuysa 12. haftaya kadar kullanacağım sanırım :)
sen hamilesin sanırım :)

Allahim bu kuzucugunu insallah sana bagislar canim benim.ewt bn hamileyim birini dusurdm biri duruyo.bu jel birikinti yapnca sanci yapiyo bunalma soktu bni .nerde tedavi gorysn sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…