- 27 Ocak 2013
- 1.237
- 329
- 83
Canim bu arada test günün ne zamandi
benimki 7 temmuz canım..ama yarın yaptiracagim sanirim.11.günüm oluyo inşallah çıkar.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bu arada test günün ne zamandi
benimki 7 temmuz canım..ama yarın yaptiracagim sanirim.11.günüm oluyo inşallah çıkar.
Inşallah canim benim hayirli hanerler aliriz insallah mübarek günlerde
Kan tahlilimi yaptıramadan adetim geldi maalesef üzgünüm ağustosta donmuşlarla deneyecegiz artık hayirlisi![]()
Amin canım inşallah..Bu dönemde çok üzüldüm ama inşallah Rabbimin kudreti korumustur onu.
Hayırdır canimcim neoldu anlatmak istersen dinlerim
Kaynanamlar geldi ramazan için.onların yanında eşimle tartıştık onlarda eşimi savundu benimde zoruma gitti 3 gün ağladım hala zoruma gidiyor..nys sabır inşallah etkilenmez yavrum..Bu dönemde desteğe ihtiyacım varken köstek oldular.yarın sabah test yaptiriyorum sonucu merak ediyorum çok.
Cnm bende çok moral bozuklukları ve gereksiz tartışmalar yaşadım eşimle ama hayat devam ediyor ve malesef onlara en çok ihtiyacımız olduğu anda bazen çok anlayışsı z olabiliyorlar kimsenin seni üzerine izin verme. Ve çok dua et.Kaynanamlar geldi ramazan için.onların yanında eşimle tartıştık onlarda eşimi savundu benimde zoruma gitti 3 gün ağladım hala zoruma gidiyor..nys sabır inşallah etkilenmez yavrum..Bu dönemde desteğe ihtiyacım varken köstek oldular.yarın sabah test yaptiriyorum sonucu merak ediyorum çok.
kızlar bugün test günüm dü. 154.5 çıktı değerim.
![]()
Allahıma şükürler olsun. Darısı tüm bekleyen arkadaşların başına
daha önümde uzunca bir dönem var tabiki. Rabbim kucaklarımızı doldursun kızlar amin
![]()
![]()
daha önümde uzunca bir dönem var tabiki. Rabbim kucaklarımızı doldursun kızlar amin
![]()
Kiyamam takma sen kafana allahin izniyle güzel haber alicaksin insallah boşver insanin bu aralar hormonlari değişiyor olabiliyor tartışmalar bebislerini düşün dua et kimseden fayda yok sakin aglama daha da pozitif düşün dagit kafani canim yarın güzel haberlerini bekliyorum insallah
Cnm bende çok moral bozuklukları ve gereksiz tartışmalar yaşadım eşimle ama hayat devam ediyor ve malesef onlara en çok ihtiyacımız olduğu anda bazen çok anlayışsı z olabiliyorlar kimsenin seni üzerine izin verme. Ve çok dua et.
![]()
![]()
Sağol cnm inşallah seninle beraber başladık.insallah beraber güzel haberlerimizi paylasalim cnm.
canım Tebrik ederim.allah tamamını erdirsin insallah cnm.senin kaçıncı gün embriyosu idi.benim test tarihim 7 temmuz ama yarın 11.günüm yaptirsam çıkar mı acaba..
Amin canım inşallah hayırlı haberlerini alırız.Slm arkadaşlar,
Dün doktorum aramıştı, geriye 3 yumoşum kaldığını söyledibugün bütün gün stresle geçti, gelen telefonlardan korktuk. Yarın eğer kısmetse, hayırlısıyla son dakika bir hayal kırıklığı yaşamazsak transferim gerçekleşecek. Sadece dualarınıza ihtiyacım var. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Inşallah hayırlı evlat sahibi olmayı nasip eder allahım hepimize
![]()
Cnm inan hiç bir fikrim yok sadece Dr. Um değerimin iyi olduğunu söyledi. Pazar günü tekrar tahlil istedi.Canim bide kaç la kac arasi negatif kaç la kaç arasi pozitif:)
Bu 2.tüp bebek denememdi. Dr.um harika bir insan Ankara'da iseniz şiddetle tavsiye ediyorum. Dr.Hakan TURAN.Aayy kiyamam canim benim hadi gözün aydin rabbim kucana almayida nasip etsin ilk denemenmiydi canım