Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay bilmiorum cnm bu sabah bi rüya hbri Daha aldım.. arkadaşım rüyasında görmüş beni ağlıyormuşum hep![]()
Kan tahlilimi yaptıramadan adetim geldi maalesef üzgünüm ağustosta donmuşlarla deneyecegiz artık hayirlisi![]()
[SUP][/SUP]
teşekkür ederimevet Ankara'dayım sen hangi ay transferini oldun? kaç aylık bebişin
adet ilduguna emin misiniz.bos yere umutlandirmak istrmem ama Doktorlar israrla adet olsaniz bile kan tahlilini yaptirin diyolar. Adet oldugu halde gebelik cikanlarin sayisi az degil. Ne kadar vardi tahlil gununuzeKan tahlilimi yaptıramadan adetim geldi maalesef üzgünüm ağustosta donmuşlarla deneyecegiz artık hayirlisi![]()
ayy inşallah canımm hayırlısı olsun 😄
Kan tahlilimi yaptıramadan adetim geldi maalesef üzgünüm ağustosta donmuşlarla deneyecegiz artık hayirlisi![]()
Canım ümidini kırmak istemem aynı şey benimde başıma geldi ben 10.gun yaptırmıştim değerim 24.34 çıkmıştı Dr. 2 ye katlamasi gerek 2 gün sonra tekrar test yaptır dedi yaptırdım fakat benim hep tek kat çıktı yani olmadı tabi herkesin aynı olacak diye bişey yok allah isterse değerlerin çıkıverir. Amacım moralini bozmak değil aynı şeyleri yaşıyoruz seni çok iyi anliyorum kendini iyiyede kotuyede hazırla umidinide kaybetme ne olur allahım bebegine kavustursun inşallah. ..
Cancağızım hem hayırlısı olsun napalım:).En büyük anneler kk dan çıkar.En büyük çabalayanlarda kk dan çıkar![]()
çok tesekkür ederim cevabın için, inşallah allah her isteyene nasip eder,artık hayırlısı olsun demekten baska çaremiz yok
Arkadaslar bisey sorabilirmiyim ayip olmazsa ya bugün vajinam çok sizliyo yarin test günüm acaba adet mi olucam ya(
bendede o ağrılar oluyo Cnn korkma bişey olmaz inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bendede o ağrılar oluyo Cnn korkma bişey olmaz inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
adet ilduguna emin misiniz.bos yere umutlandirmak istrmem ama Doktorlar israrla adet olsaniz bile kan tahlilini yaptirin diyolar. Adet oldugu halde gebelik cikanlarin sayisi az degil. Ne kadar vardi tahlil gununuze
Kanamam bayagi yoğunaz olsa şüphelenicem ama maalesef adet kanaması.tahlil günü yarin.doktoruma ulaşamadım henüz ne der bilmiyorum
yumoslari saglam taşısin yeterşaka bi tarafa kaliteli yumoslarin olur inşallah
yumoslari saglam taşısin yeterşaka bi tarafa kaliteli yumoslarin olur inşallah