2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Sadece yumurta sepetini almayi unutma cnm :9:

Iç çamaşırı ve peçete götürdüm canimcim hemsireler seni giydiriyor hazirliyor merak etme ayildiktan sonra kahvaltimi falan yaptirdilar 2 saat yatip evime geri geldim ;)

Hangi hastaneydi senin... Sonrasında kanama oldu mu .. Saat 12 den sonra bişi yeme dedi doktorum demek ki narkozlu olacak ... Ilk kez narkoz alacam sonrasında ağrı filan oluyor mu ?

tesekkur ederim
transferden sonra 5. Gundeyim. Senin bugun tahlil yapman lazim o zaman. Bana yumurta toplamadan sonra 14. Gun dedi. 5. Gun transferi yapildi. Yani 9 gunluk bir zaman beklemis oluyoruz. Sen yarin yaptiracaktin galiba yanlis hatirlamiyorsam :)

Tesekkur ederim. Kagida yumurta toplamadan sonra14 gun yazmis. Hatta dikkat etmedim transferden sonra 14 gun diye dusundugum icin tekrar yumurta toplamadan sonra diyince 5 gun erken yaptiracam diye nasil sevinmistim :))

Evet canim yarin test günüm nasipse insallah hayirli haberler alırız cümleten:))

Canım çatlatma iğneni tam saatinde yapıyorsun. Eğer anestezi alacaksan gece 12den sonra bişi yiyip içme... işlem anestezi ile olursa hiç bir şey hisstmiyorsun. Biras dinlendikten sonra kurumdan ayrılıyorsun..

Ağrınız oldu mu uyanınca !

Hangi hastaneydi senin... Sonrasında kanama oldu mu .. Saat 12 den sonra bişi yeme dedi doktorum demek ki narkozlu olacak ... Ilk kez narkoz alacam sonrasında ağrı filan oluyor mu ?

Izmir kentte canim zaten anestezi ile topluyolar canli imkansiz eve yeme icme seni hazirlarlar dinlenirsin sonra giyinir cikarsin kuzum benim biraz sancim oldu nefes alma zorlugum oldusonra gecti bisey duymuyosun sonra döllenen ce bebelerini koyuyolar çok güzel bi duygu insallah da rabbim can verir kan verir hepimizinkine hamiş haberlerimizide yazariz böyle insallah

Iç çamaşırı ve peçete götürdüm canimcim hemsireler seni giydiriyor hazirliyor merak etme ayildiktan sonra kahvaltimi falan yaptirdilar 2 saat yatip evime geri geldim ;)

Canım çatlatma iğneni tam saatinde yapıyorsun. Eğer anestezi alacaksan gece 12den sonra bişi yiyip içme... işlem anestezi ile olursa hiç bir şey hisstmiyorsun. Biras dinlendikten sonra kurumdan ayrılıyorsun..

Izmir kentte canim zaten anestezi ile topluyolar canli imkansiz eve yeme icme seni hazirlarlar dinlenirsin sonra giyinir cikarsin kuzum benim biraz sancim oldu nefes alma zorlugum oldusonra gecti bisey duymuyosun sonra döllenen ce bebelerini koyuyolar çok güzel bi duygu insallah da rabbim can verir kan verir hepimizinkine hamiş haberlerimizide yazariz böyle insallah

Aminn canımmmm ya. Inşallah .. Buradaki her mutlu haber biz geriden gelenler için umut oluyor

tesekkur ederim
transferden sonra 5. Gundeyim. Senin bugun tahlil yapman lazim o zaman. Bana yumurta toplamadan sonra 14. Gun dedi. 5. Gun transferi yapildi. Yani 9 gunluk bir zaman beklemis oluyoruz. Sen yarin yaptiracaktin galiba yanlis hatirlamiyorsam :)

Tesekkur ederim. Kagida yumurta toplamadan sonra14 gun yazmis. Hatta dikkat etmedim transferden sonra 14 gun diye dusundugum icin tekrar yumurta toplamadan sonra diyince 5 gun erken yaptiracam diye nasil sevinmistim :))

Transferden sonraki gün saymaya başlıosun en erken 10.gün yapılıor yane aslında amaç her ikisinde de yumurta toplamadan sonra15. gün test yapmaktır.

Ağrınız oldu mu uyanınca !

Anestezi dedikleri açtıkları damar yolundan ilaç yapıyorlar ve gece uykusuna dalar gibi uyuyorsun. Uyandığında herşey bitmiş oluo. Ben yarım saat uzandıktan sonra kahvaltımı getirdiler ve sonra giyinip ayrıldım. O gün biras dinlendim ama hiç ağrım olmadı. 1-2 gün hafif agrı ve hafif kanama olabilir demişlerdi. Çok asıcık leke gelmişti. Ertesi gün embriyologlar arıyor ve sana bebiiler hakkında bilgi Veriyorlar ve transfer gününü söylüyorlar.. böle canım tedirgin olma:) rahat ol işlemler çok rahat...

İnşallah bir sıkıntı çıkmaz😔 etkilendim heralde gece rüyamda gördüm hayır olsun. Kan testi yaptırıyorum. Sonucum 16 çıkmış bugun 8. Gunum acaba nasıl degerlendiricem diyorum;))))

takma kafana canım..benim bugün 10.günüm. pazar günü yaptiracagim cnm..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Anestezi dedikleri açtıkları damar yolundan ilaç yapıyorlar ve gece uykusuna dalar gibi uyuyorsun. Uyandığında herşey bitmiş oluo. Ben yarım saat uzandıktan sonra kahvaltımı getirdiler ve sonra giyinip ayrıldım. O gün biras dinlendim ama hiç ağrım olmadı. 1-2 gün hafif agrı ve hafif kanama olabilir demişlerdi. Çok asıcık leke gelmişti. Ertesi gün embriyologlar arıyor ve sana bebiiler hakkında bilgi Veriyorlar ve transfer gününü söylüyorlar.. böle canım tedirgin olma:) rahat ol işlemler çok rahat...

İnşallahh canım ya. Teşekkürler

Merhaba canım benim de sonuç günüm salı erken yaptıran arkadaşlar var sana kalmış gebelik oluştuysa çıkar deniliyor ben bekliyeceğim salıya dek olumlu ya da olumsuz o güne hazırladım kendimi.rabbim yardımcımız olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok korkuyorum cnm yaaa bir tane başarısız aşılamam oldu meraktan ölücem hiç belirtide yok sadece transferin olduğu gnden beri sol tarafımda batma var bazen ağrıı şeklini alıyo inş. tutunur bebişlerimiz bize:(

canım ya çok tşk ederim...inşallah sizinde gönlünüzün muradini verir allahım

Inşallah canim ya bizde ekim kasim gibi yapmayi dusunuyoruz ikinciyi deneyeceğiz hayirlisi allahta olur inslh

Doktorumda biraz düşük ama 2 günde bir katlanma degerine bakalım dedi, ne sıkıntılı bi dönemmiş :(

Efet gerçekten gergin geçen ve diğer insanların seni anlayamadığı bir süreç... sonuçlar iyi olsunda 1-2 gün daha beklenir.. inşallh güzel haberler alırıs:)

Doktorumda biraz düşük ama 2 günde bir katlanma degerine bakalım dedi, ne sıkıntılı bi dönemmiş :(

Canım ümidini kırmak istemem aynı şey benimde başıma geldi ben 10.gun yaptırmıştim değerim 24.34 çıkmıştı Dr. 2 ye katlamasi gerek 2 gün sonra tekrar test yaptır dedi yaptırdım fakat benim hep tek kat çıktı yani olmadı tabi herkesin aynı olacak diye bişey yok allah isterse değerlerin çıkıverir. Amacım moralini bozmak değil aynı şeyleri yaşıyoruz seni çok iyi anliyorum kendini iyiyede kotuyede hazırla umidinide kaybetme ne olur allahım bebegine kavustursun inşallah. ..

Back