2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Hic belirti arama canim bnm test gününe kadar hicbir belirtim olmadi degerim 254 cikti😊😊 transferden sonra 14.gunde basladi kasık ağrılarım aman agrimasin hic boşver daha iyi agriyinca da adet olacakmış gibi hissediyor insan...inş guzel haberler verirsin 😊😊😌

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ins canim ya artik neresinden tutacagimi bilmiyorum

Canımmm kac sabahdır bendede belirti yok. Kasıklarım ağrıordu ağrımıyor! Göğüslerim cok acıodu ama iki gündür hiç bişi yok! busabah kasık ağrısıyla kalktım kesin dedim adet oluorum... yinede bir idrar testi yapayım erken gerçi idrar için ama şansımı denemek istedim... ve idrarımda ikinci çizgi çokk silik belirdi:)) yinede çok ihtimal vermiorum ama olabilirde:) benimde tahlil günüm paazartesi.. yarın sabah kanda baktırcam:) sende panik olma herkesin birbirine benzemez herkeste belirti vericek die bişeyde yok.. panikleme dua et...
ilkinde de agrim yoktu onun icin korkuyorum tesekkur ederim. Bana moral oluyorsunuz

Hic belirti arama canim bnm test gününe kadar hicbir belirtim olmadi degerim 254 cikti😊😊 transferden sonra 14.gunde basladi kasık ağrılarım aman agrimasin hic boşver daha iyi agriyinca da adet olacakmış gibi hissediyor insan...inş guzel haberler verirsin 😊😊😌

Efet sabah direk uyandığımda ben adet oluyorum heralde dedim😞 ama testte silikde olsa gordum daha bi heyecan yağtım;)) gidiorum ben duramıcam test yaptırayım😍😍😍😅😅 :53:

Efet sabah direk uyandığımda ben adet oluyorum heralde dedim😞 ama testte silikde olsa gordum daha bi heyecan yağtım;)) gidiorum ben duramıcam test yaptırayım😍😍😍😅😅 :53:

Hadi bakaliimm bekliyoruz guzel haberlerini😂😂😂

223 çıktı canim amin insallah güzel haberlerini bekliyorum inşallah

çok sevindim cnm unuttum pardon.benimde normalde test günüm pazartesi.pazartesi yine yaptır dedi doktorumm hayırlısı cnm benim.

slm kızlar nasılsınız..ben hiç iyi diilim..salı günü aniden başlayan bi kanamayla 5 haftalık bebeğimi kaybettim.çok üzgünüm içim yanıo..bulupta kaybetmesi hissedipte kaybetmesi ne zormuş yarabbim..dayanılır gibi diil.çok sevinmişitim heleki eşimin sevincini tahmin edemezsiniz..yıkıldık..herşey boş gelior.ben bebeğimi içimde hissetmiştim artık hissedemiyorum..rabbim kimseye bunu yaşatmasın çok çok zor

slm kızlar nasılsınız..ben hiç iyi diilim..salı günü aniden başlayan bi kanamayla 5 haftalık bebeğimi kaybettim.çok üzgünüm içim yanıo..bulupta kaybetmesi hissedipte kaybetmesi ne zormuş yarabbim..dayanılır gibi diil.çok sevinmişitim heleki eşimin sevincini tahmin edemezsiniz..yıkıldık..herşey boş gelior.ben bebeğimi içimde hissetmiştim artık hissedemiyorum..rabbim kimseye bunu yaşatmasın çok çok zor

canım çok üzüldüm senin adına, bu üzüntüler tarifsiz biliyorum. Allah hepimize dayanma gücü versin. ben de kan tahlili bile yaptıramadan adetimi gördüm.üzüntümden tahlile bile gitmedim.2. deneme de negatif. sanırım depresyondayım. durup durup ağlıyorum.inşallah en yakın zamanda bebişlerimize kavuşucaz.seninki daha zordur eminim.dua etmekten başka çaremiz yok...

uzulme demek cok bos biliyorum ama soyle dusun. 8 10 kere denedigi halde tutmayan insanlar var. Yasadigin cok daha zor evet ama en azindan tutmamasina neden olan bi sorunun yok. Rabbim daha iyisini versin. Bir iki gun once okudum bir makalede. Eger embriyo tutunamiyorsa ya da dusuyorsa yanlis soylemiyim ama sanirim kromozomlarla ilgili sorun oldugunda vucut onu bu nedenle atiyormus. Hatta su ornegi vermis. Allah korusun mesela bor gozu mu eksik ebriyonun , vucut onu belirleyip o embriyoyu yok ediyormus.

allahım dayanma gücü versin.sabır dile cnm bizim ne olacağımız belli mi ki...her serrin ardinda bi hayir vardır sabır et cnm üzüldüm çok :(

Allah sabir versin canim benim üzülme mek elde değil biliyorum ama ne olur üzülme rabbimin vardir bi bildiği sana sefaatci olucak insallah bol bol dua et rabbim yine versin insallah tez vakitte

Canım benim sana çok teşekkür ederim desteklerin için rabbime şükürler olsun hamileyim:49:seni çok seviyorum çok mutluyum rabbim isteyen dileyen herkeze versin inşallah

Caniimmmmm cooookk sevindim allah tamamina erdirsin insallah cok mutlu oldum inanki ne demek guzelim benim destek olduysam sana :)

Caniimmmmm cooookk sevindim allah tamamina erdirsin insallah cok mutlu oldum inanki ne demek guzelim benim destek olduysam sana :)

Çok saol kuzummm 4 5 haftalik arasimis rabbim cumlemize de nasip etsin insallah hala şoktayiz daha kendime gelemedim nutkum tutuldu çok güzel bi duygu mus:)

canım 2 gün sonra yine tekrarla artacak inşallah.erken yaptirmissin ama güzel cnm

Evet canim daha 2 günün var tam tarihte yaptirin yavrularim acele etmeyin neolur üzülme insallah artacak devam et ilaclarina

Teşekkür ederim kızlar😘 gönlümü ferahlattınız 😊

Back