2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Aayy kiyamam allahim mi soyletti acaba allah razi olsun ayni gün transfer olmusuk ikimiz benimde 5 temmuz da yaptir dedi yarin gidip kan vericez nasipse test yapmaya cesaretim yok hep yaptim hep tek çizgicikti korkuyorum artik:(bbanada 2 tane koyulda insallah hayirlisiyla tutar

Insallah canim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende kan falan olmadı hiç ama..kahverengi akıntı 1 defa olmuşsa iyi diyordu doktorum..inşallah sizinde tutunur inşallah cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnşallah bir sıkıntı çıkmaz😔 etkilendim heralde gece rüyamda gördüm hayır olsun. Kan testi yaptırıyorum. Sonucum 16 çıkmış bugun 8. Gunum acaba nasıl degerlendiricem diyorum;))))

Canim banada burdan arkadaş söyledi benim hiç olmadi ama embriyolar damara denk gelirse az miktarda kanama olabilirmiş ama sakin korkma insallah bebislerin seninledir az kalmış test gününe hayirli haberlerini bekliyoruz canimcim kaç tane koyuldu

İnşallah borakmazlar beni:) benim ilk denemem ve iki tane bebiş koyduk başka yoktu zaten 😒 senin transferin oldumu:)

Canim degerin kaç olursa pozitif kaç olursa negatif benimde 9cu gün bugün

Canım benimde transferim 25haziran benimde buğun 9. Günüm:) ben şöle biliorum.
12. gün: 17-119
13. gün: 17-147
14. gün: 33-223 felan die gidior.
Ben yarın test yaptırsam mı die düşüorum :34:

Canım benimde transferim 25haziran benimde buğun 9. Günüm:) ben şöle biliorum.
12. gün: 17-119
13. gün: 17-147
14. gün: 33-223 felan die gidior.
Ben yarın test yaptırsam mı die düşüorum :34:
Hanimlar bisey soracagim. 8. Gun, 9. Gun diyorsunuz ya yumurta toplamanin uzerine mi sayiyorsunuz transferin uzerine mi sayiyorsunuz. Benim ilk denememde transferin 13. Gunu istedi tahlili. 2. Denemede ise yumurta toplamanin 14. Gunu istedi. E boyle olunca transferden sonra 8 gun beklemis oluyorum. Arada nerdeyse 5 gun farketti. 5 gunde beklemek kolay drgil dimi :) hangisinin uzerine saydiriyor dr.unuz

Hanimlar bisey soracagim. 8. Gun, 9. Gun diyorsunuz ya yumurta toplamanin uzerine mi sayiyorsunuz transferin uzerine mi sayiyorsunuz. Benim ilk denememde transferin 13. Gunu istedi tahlili. 2. Denemede ise yumurta toplamanin 14. Gunu istedi. E boyle olunca transferden sonra 8 gun beklemis oluyorum. Arada nerdeyse 5 gun farketti. 5 gunde beklemek kolay drgil dimi :) hangisinin uzerine saydiriyor dr.unuz

Transferin üstüne sayiyoruz canim benim 9cu günüm trasfer olali senin kaçıncı gün

Benim 10cu gün dr test günüm yani yarin kan vercem nasipse belli olucak insallah bebislerimiz bizimledir;))

Hadi hayırlısı:))) inşallah olumlu sonuçlar alırsın cnm:)) dualarım seninle:) gusel haberlerini bekliorus.. o zaman embriyon 5. Gün transferin oldu. Benim 3. Gün trasferimdi o yüsden 12. Gün yane pazartesi test yaptır dedi doktor fakat ben meraktan çatlıcam 😃

Hadi hayırlısı:))) inşallah olumlu sonuçlar alırsın cnm:)) dualarım seninle:) gusel habende rini bekliorus.. o zaman embriyon 5. Gün transferin oldu. Benim 3. Gün trasferimdi o yüsden 12. Gün yane pazartesi test yaptır dedi doktor fakat ben meraktan çatlıcam 😃

Evet canim çok saol insallah güzel haberle geliriz seninde guzel haberlerini bekliyorum bende dua edicem emin ol bende çok merak ediyorum:18:

Kızlarrrr.... Bişi sorcam yarın yumiş toplama işlemim var öncesinde sonrasında neler yaptınız ... Yanınıza neler aldınız bu son garip bir soru oldu ama :))

Canım yumurta toplamadan gün sayılmıyor. Doktor her zaman transferden sonra gun sayar. Eğer transferin yumurta toplandıktan sonra 3. Gün transferin yapıldıysa tahlilin 12. gün isteniyor, transferin 5. gün yapıldıysa tahlil 10. gün isteniyor..

Kızlarrrr.... Bişi sorcam yarın yumiş toplama işlemim var öncesinde sonrasında neler yaptınız ... Yanınıza neler aldınız bu son garip bir soru oldu ama :))

Iç çamaşırı ve peçete götürdüm canimcim hemsireler seni giydiriyor hazirliyor merak etme ayildiktan sonra kahvaltimi falan yaptirdilar 2 saat yatip evime geri geldim ;)

Canım çatlatma iğneni tam saatinde yapıyorsun. Eğer anestezi alacaksan gece 12den sonra bişi yiyip içme... işlem anestezi ile olursa hiç bir şey hisstmiyorsun. Biras dinlendikten sonra kurumdan ayrılıyorsun..

Transferin üstüne sayiyoruz canim benim 9cu günüm trasfer olali senin kaçıncı gün
tesekkur ederim
transferden sonra 5. Gundeyim. Senin bugun tahlil yapman lazim o zaman. Bana yumurta toplamadan sonra 14. Gun dedi. 5. Gun transferi yapildi. Yani 9 gunluk bir zaman beklemis oluyoruz. Sen yarin yaptiracaktin galiba yanlis hatirlamiyorsam :)

Canım yumurta toplamadan gün sayılmıyor. Doktor her zaman transferden sonra gun sayar. Eğer transferin yumurta toplandıktan sonra 3. Gün transferin yapıldıysa tahlilin 12. gün isteniyor, transferin 5. gün yapıldıysa tahlil 10. gün isteniyor..
Tesekkur ederim. Kagida yumurta toplamadan sonra14 gun yazmis. Hatta dikkat etmedim transferden sonra 14 gun diye dusundugum icin tekrar yumurta toplamadan sonra diyince 5 gun erken yaptiracam diye nasil sevinmistim :))

Back